• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünün menüsü:

17:30 gibi:
Bulgur pilavı
1 tavuk fırın (pirzola gibi)
Acı kırmızı biber (şili)
1 adet kuşkonmaz
1-2 yk çoban salata
1-2 adet karnabahar turşusu (kendi yaptığım)

2 kuru erik, 2-3 çiğ fındık

Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Türk kahvesi
Yeşil çay

Spor yok ama hareketliyim gezdik misafirlerim vardı şimdi de misafirlikteyiz :)

etiket yapamadım :( çıkmadı

:spor:DİKKAT:spor:
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.

Puan Hesaplamalarını mesajlarına eklemeyenlerin spor puanları hesaplanmayacak ve o günü geçersiz sayılacaktır.

***:spor:EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor: ***

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
11 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

20 dakika Jillian Michaels - Beginner Shred - Workout 1 = 250 PUAN

:halay:GÖRMEDİK DUYMADIK YOK :halay:
Arrietty_ Arrietty_ DeryaOnDiet DeryaOnDiet angelnesss angelnesss plasticwoman plasticwoman isimsiz965 isimsiz965 AppLesma AppLesma asena87 asena87 DDeeRRiiNN41 DDeeRRiiNN41 milkk milkk @fmad fyzanur fyzanur @gulum7 Kozmogirl17 Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa mifihafa Puuff Puuff stitch stitch Yawrukush Yawrukush Z zeynebzeyneb P Periannem evinizinmimari evinizinmimari
listede bir kişi eksik arayıp duruyorum fark ettim ki ben eksikmişim :skandal:

Tamam canim, izne cikardim seni ama bu yil sonuna kadar, tekrar listeye girersen baska izin hakkin yok, 2 sinide kullandik , haberin olsun... :KK200:
tamam canım sağ ol :)

Arkadaslar bireysel yarisma siralamasi yukaridaki linkte. fyzanur fyzanur arkadasimiz yarisma genelinde 10. sirada, AppLesma AppLesma 13.sirada, DeryaOnDiet DeryaOnDiet 16.sirada.Ilk 20'ye girmis olan bu arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Sizlerde en son mesaja bakarak , yarismada kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz :)
vay be ben neymişim ahh gençlik ahh:anne:

:spor:DİKKAT:spor:
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.

Puan Hesaplamalarını mesajlarına eklemeyenlerin spor puanları hesaplanmayacak ve o günü geçersiz sayılacaktır.

***:spor:EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor: ***

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
11 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

20 dakika Jillian Michaels - Beginner Shred - Workout 1 = 250 PUAN

:halay:GÖRMEDİK DUYMADIK YOK :halay:
Arrietty_ Arrietty_ DeryaOnDiet DeryaOnDiet angelnesss angelnesss plasticwoman plasticwoman isimsiz965 isimsiz965 AppLesma AppLesma asena87 asena87 DDeeRRiiNN41 DDeeRRiiNN41 milkk milkk @fmad fyzanur fyzanur @gulum7 Kozmogirl17 Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa mifihafa Puuff Puuff stitch stitch Yawrukush Yawrukush Z zeynebzeyneb P Periannem evinizinmimari evinizinmimari
listede bir kişi eksik arayıp duruyorum fark ettim ki ben eksikmişim :skandal:
şimdi gördüm hemen hesaplama yapayım :)

7. Olmusuz simdi baktim uzuldum bu hafta daha dikkatli olacagim. Ya birde su virus konusu insani rahatsiz ediyor. Hayirlisi ile atlatiriz insallah
bu günlerde geçecek en azından şu 15 gün tecrit edelim kendimizi insanlardan bakalım neler gelişecek kapmadıysak tabi.
insanlar umursamıyor hiç. bugün bimde insanlar önüme geçmek için üstüme çıktı yav. hoppp dedim durun bakalım ilk ben ve yanımdaki beyefendi geldik yarım saattir burada bekliyoruz. öncelik gürüş hakkı bizim dedim. sonra herkes aynı şeyimi alacak ki bu telaşınız nedir diye sordum birkaç kişi alacaklarını söyledi. ha tamam işte sıkıntı kalmadı herkes farklı şey alacakmış o zaman mesafe koyalım deyince durdular
Bugünün menüsü:

17:30 gibi:
Bulgur pilavı
1 tavuk fırın (pirzola gibi)
Acı kırmızı biber (şili)
1 adet kuşkonmaz
1-2 yk çoban salata
1-2 adet karnabahar turşusu (kendi yaptığım)

2 kuru erik, 2-3 çiğ fındık

Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Türk kahvesi
Yeşil çay

Spor yok ama hareketliyim gezdik misafirlerim vardı şimdi de misafirlikteyiz :)

etiket yapamadım :KK43: çıkmadı
:KK48: olsun biz görüyoruz herşeyi hatta bize herşeyi gören göz diyebilirsin.bu hafta 106 bekliyorum ona göre beslen olur mu?

olur mu canım tam rekabet moduna girdiydim girmemle çıkmam bir oldu :KK70:
rekabetçi ruhun ölmesin seni mi kıracağım.tamam dur 3 kişiyiz oy herkes nerede bu gece hemen seçeyim 12 olmadan ben 1374 adım yaptım.69 puanım var. muhtemelen mifihafa mifihafa benden çok senden az yapmıştır.
:sampiyon::sampiyon::sampiyon: günün spor birincisi fyzanur fyzanur :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
günün spor ikincisi mifihafa mifihafa :KK9::KK9::KK9:
:rapci::rapci::rapci:günün spor üçüncüsü
CEYDOS CEYDOS :rapci::rapci::rapci:
hepimizi çok tebrik ediyorum aferin bize

rekabetçi ruhun ölmesin seni mi kıracağım.tamam dur 3 kişiyiz oy herkes nerede bu gece hemen seçeyim 12 olmadan ben 1374 adım yaptım.69 puanım var. muhtemelen mifihafa mifihafa benden çok senden az yapmıştır.
:sampiyon::sampiyon::sampiyon: günün spor birincisi fyzanur fyzanur :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
günün spor ikincisi mifihafa mifihafa :KK9::KK9::KK9:
:rapci::rapci::rapci:günün spor üçüncüsü
CEYDOS CEYDOS :rapci::rapci::rapci:
hepimizi çok tebrik ediyorum aferin bize
çiçekler odamaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnn kırmızı kırmızı güller ve diyet dondurmalar istiyorum :KK70: :dondurma::KK62:

çiçekler odamaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnn kırmızı kırmızı güller ve diyet dondurmalar istiyorum
:KK70:
:dondurma:
:KK62:
yaz gelsin kilolar gitsin gezdiğim illerde kimler varsa sırayla talepler yerine gelecek söz. ama şimdi dondurmanın bile diyetini vermem sana o kilolar gidecek.

Back
X