• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şarap yok bidaha kız, ölüyoruz bak. Spor salonları faaliyetlerini durduracak aynen. Sana spor mpor yok😂 tutan yiyecek de yok. Muz zaten fix 😒
Günaydın canım benim 😀 tamam hepsine tamam 😀 ama sende biraz sakin ol kuzum.soğukkanlılığımızı korumamız lazım.evet gelecek günler ile ilgili
Senaryolar çok kötü ama önlem alıp beklemeye devam edeceğiz 😘

İyi geceler simdi yaptim sporlarimi cok sukur
100bel egzersizi300
100bisiklet 200
50mekik150
300 topuga degme900
Toplam puan 1550
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @stitch
gece gece coşmuş birileri harikasın o kilolar gidecek.
Yaptim kaptanim seni mi kircam ya ilk 3 girmeliyim en azindan kotayi yukselttik bi kere asagisi kurtarmaz artik☺😉
haklısın valla çıtayı aynı seviyede tutmak önemli
üzüm üzüme baka baka kararır:halay:

An itibariyle 2 hafta karantinaya alindi bizim oldugumuz sehir..
Sadece marketler, itfaiye, polis merkezleri ve hastaneler acik olacak, evden cikma zorunlulugu olmayan kimse cikamayacak.
Sonumuz hayir olsun...
offf çok kötü çok. bizde de giderek kötüleşecek. insanlar dolanmaya devam ederse ortalıkta.
Dunun özeti

Aksam
Sonib
Su? Miktari takip edemedim
Spor 5,5km bisiklet
13bin adim

Regl oldum o yuzden baska spor yok
geçmiş olsun. ağrılı yaşayanlardan mısın? spor iyi gelir ağrılara.hesaplama yapmamışsın ama

güzel olmuş ideal diyet menüsü bir pilavın daha az olabilirdi. sporla telafi edilmiş ama
çok olmuş bana göre bu kadar büyümemeliydi önümüzde dünya örnekleri vardı.
inşallah koruma programı yapacağım ya onda başarılı olursam sıkıntı kalmaz. her 1 kiloya 10 gün şeklinde olacak.
hep seni düşündüm bugün nettin nasıl geçti diye ama maşallahın var kuzum. hadi uyu artık öğlen çabuk gelsin.

aynı şeyleri eşime söyledim önce karantinaya alacaklardı onları diye sen düşünüyorsun ben düşünüyorum ama onlar bunu düşünemediler. bişey söyleyeceğim ayıp olacak bende kalsın.

İyi Canım ya rahat geçti bi sorun yaşamadım.
İşte yapacak bir şey yok artık bundan sonra ki adımları sağlam atsınlar

Gecmis olsun canim
Sanirim öyle. hasta olucam haftaya. Ayrıca ayaklarımın altı şiş 2 gündür çok ağrıyor. Cortozonlu ilaç kullanıyorum.

Geçmiş olsun Canım ilaçlar yapmıştır normal.

Tamam canim muaf sayacagim seni hastasin, cocugun hasta..

Allah sifa versin canim..
Insallah iyilesin biran evvel..

Kortizonlu ilactan olmus olabilir..

Az yemissin canim.. Cok azaltma yediklerini..

Ne kadar az yemissin canim, eriyorsun resmen :)

Allah kabul etsin canim, orucluyken spordan muaf sayarim canim..

Tebrikler kizlar, asena87 asena87 birinci olmussun canim :))
Emeklerine saglik kaptanim. :KK200:

Harika birgun olmus canim tebrikler :)

Menun guzel canim, tart olmasa cok daha guzel olurdu ama az yemissin..

Neyin var canim, aman dikkat et kendine...

Karnım ağrıyor reglden dolayı, boğazım ağrıyor hafif grip ile birleşti regl ve ağır geçiyor o yüzden

Tamam sağol. Ml bldrmi hak. Yıl olarak bliyorum. Sonu 0 ve 5 le biten yıllar da... Son günden habrm yoktu ve şbT sonnda analk iznindydim. Süre geçti. Bldpim kadarıyla ücrtsz izinliler hariç yeni dgum yapnlr da bldrmk zrunda. E şimdi bna kademe ilerlmsi drdrma cezası mı verileck??? Verilirse çok mantıksz. Bi kişi arayp habr vrmedi. Bugün halltçez, Kabul etmeslerse... bi de bu dert çıktı başıma. Yüzde doksan sorun olmmaz ama işte emdişeli bi tipim

Biz de unutmuştuk bi kere ceza verilir muhtemelen

Aile hekimine gittim kapıda bekliyorlar ateş ölçüp öyle içeri alıyorlar, yani coronalı hastaya bakmıyorlar peki diğer hastalara? Onlara da bakmıyorlar. Ne ilaç, ne reçete hiç bir şey yok. Karantina olana kadar rapor vermiyoruz diyor. Hastayım 10 gün limiti 14 güne çıkardı devlet aile hekimi rapor vermiyor, ben inşaatçıyım bana ne ihtiyaç olabilir Bu süreçte ki iş yok Zaten. Polis, asker, sağlık çalışanı olsam kaçmaya çalışıyor olayım neyse de çok değişikler yani, desen ki coronaya bakıyor ee ona da bakmıyor neden gelmişler ki anlamadım cidden

Karnım ağrıyor reglden dolayı, boğazım ağrıyor hafif grip ile birleşti regl ve ağır geçiyor o yüzden

geçmiş olsun, çay iste birde karabiber bul kuzum çayına bolca dök.boğaz ağrısına çok iyi gelir.
Aile hekimine gittim kapıda bekliyorlar ateş ölçüp öyle içeri alıyorlar, yani coronalı hastaya bakmıyorlar peki diğer hastalara? Onlara da bakmıyorlar. Ne ilaç, ne reçete hiç bir şey yok. Karantina olana kadar rapor vermiyoruz diyor. Hastayım 10 gün limiti 14 güne çıkardı devlet aile hekimi rapor vermiyor, ben inşaatçıyım bana ne ihtiyaç olabilir Bu süreçte ki iş yok Zaten. Polis, asker, sağlık çalışanı olsam kaçmaya çalışıyor olayım neyse de çok değişikler yani, desen ki coronaya bakıyor ee ona da bakmıyor neden gelmişler ki anlamadım cidden
bizde neyi doğru yapıyorlar ki. şikayet et hastayken bu şekilde muamele gördüğün için sağlık bakanlığına.

geçmiş olsun, çay iste birde karabiber bul kuzum çayına bolca dök.boğaz ağrısına çok iyi gelir.
bizde neyi doğru yapıyorlar ki. şikayet et hastayken bu şekilde muamele gördüğün için sağlık bakanlığına.

Tamam canım yaparım :*

Diğer odada bi kadın vardı isyan ediyordu, ilaç yazmıyorsunuz, rapor yazmıyorsunuz dr tanıdığımın tavsiyesi ile ilaç alıyorum ben nasıl iyileşeceğim diye bende gittim aynısı :)

Tamam sağol. Ml bldrmi hak. Yıl olarak bliyorum. Sonu 0 ve 5 le biten yıllar da... Son günden habrm yoktu ve şbT sonnda analk iznindydim. Süre geçti. Bldpim kadarıyla ücrtsz izinliler hariç yeni dgum yapnlr da bldrmk zrunda. E şimdi bna kademe ilerlmsi drdrma cezası mı verileck??? Verilirse çok mantıksz. Bi kişi arayp habr vrmedi. Bugün halltçez, Kabul etmeslerse... bi de bu dert çıktı başıma. Yüzde doksan sorun olmmaz ama işte emdişeli bi tipim
Selam.
Bu konuda sorun yasayani gormedim ama forumlarda okumustum zamaninda.
Subat sonuna kadar fakat calisilan kurum hatirlatmali diyor.
Hatta soyle bir ornek var;
Yeni bir sey aldiginda da ek mal beyani doldurulur.doldurmadi diye ceza alan memur mahkemeye gittiginde kazanmis cunku kurumu madem farketti memurdan isteyecekti,memurda kasit yok diyor.
Dolayisiyla haber verilmemis sana ve mevzuattan arastir buyuk ihtimal sana ihtar vermeliler sunu bildirmediniz diye ozaman ek suresi olmali.
Bir sey olacagini sanmiyorum ola ki sorusturma acilirsa bir kac dayanagin var ceza almazsin diye dusunuyorum.

Selam.
Bu konuda sorun yasayani gormedim ama forumlarda okumustum zamaninda.
Subat sonuna kadar fakat calisilan kurum hatirlatmali diyor.
Hatta soyle bir ornek var;
Yeni bir sey aldiginda da ek mal beyani doldurulur.doldurmadi diye ceza alan memur mahkemeye gittiginde kazanmis cunku kurumu madem farketti memurdan isteyecekti,memurda kasit yok diyor.
Dolayisiyla haber verilmemis sana ve mevzuattan arastir buyuk ihtimal sana ihtar vermeliler sunu bildirmediniz diye ozaman ek suresi olmali.
Bir sey olacagini sanmiyorum ola ki sorusturma acilirsa bir kac dayanagin var ceza almazsin diye dusunuyorum.
Sağol aynen. Zaten üzerime birşey de yok da usuleten tabi. Aldıpında bildiriyıosun aynen. Çok teşekkürlr

Bu ortamda verilirse şaşarım. Verilirse ben de manevi tavrımı koyarım. Bnm sorumluluğum evet ama haber vermk hiç mi aklınıxa gelmedi derim. Bi avuç insanız. Sağlık olsun 😡😠

Bu ortamda verilirse şaşarım. Verilirse ben de manevi tavrımı koyarım. Bnm sorumluluğum evet ama haber vermk hiç mi aklınıxa gelmedi derim. Bi avuç insanız. Sağlık olsun 😡😠
benim bildiğimde personel şube gibi bir birim varsa bu konuda bilgilendirmeliydi. mal beyanında bulunmanız gerek diye. bence bişey olmayacak. sen direk topu onlara at üste çık alttan alma.

kızlar güzel haber aldığım mayolar kargolanmıştı. bugünde dağıtıma çıkıyormuş. elek gibi bişey gelmezse günün güzeli olacak.

Oo süper haber

Haklısın Canım eşime sordum biz araba alınca bildirmemiş onda da hiç ses etmedik daha sonra sattık yenisini işlettik :) sorunlu dönem bi şey olmaz sanırım

Back
X