- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Firinimin ici nasil kirlenmis. Gunluk temuzlik yapiliyor evde ama kise bucak bayadir temuzlik yapmadik. Hazir evdeyim hergun biryeleri temizleyeyim dedim. Hem vakit gecer
Geleyim valla. Bir gorsen dolaplari filan hep bosalttimhemen biletini alıyorum bana gel senson ciddi temizliğim ocak sonuydu sonrası hep üstün körü yaptım.hazır temizlik havasına girmişken benim eve de bak bir.
offf az önce nehir süt bozulmuş mu anne bir baksana tadına dedi. oyyyy o ne güzel lezzet yarabbim unutmuşum güzelliğini.bahçeli evim olsun inek alacam kendime.
Cif finish perfect almisim bir ara evde buldum, gayet guzel temizliyir canim. Ustunden de en son sirkeli suyls gececegimBizim fırında aynı durumda temizlenmesi gerekiyor
yolun açık olsun maske takmayı unutma sakın. insanlarla arana 2 metre mesafe koy mümkün olan yerlerde.yüz yüze gelme konuşma kimseyle.Kusura bakmayın günlerdir ne düzenim kaldı ne başka bir şey şu illet yüzünden.Çevrimiçi olamıyorum doğru düzgün.Toparlandım bugün eve dönüyorum.Diyet düzenim vs kalmadı.Günlerdir yurtlardan gelem misafirlerimiz var.Şu virüsten sonra insanlar yurtlarda kalmaya korkar oldu.Ya gece yarısı bizimkini de boşaltırlarsa diye.Yarından itibaren diyete devam edebilirim ancak.Akşam memlekette olurum.Herkese kocaman sevgiler![]()
Aynen aynen jeller falan aldım.yolun açık olsun maske takmayı unutma sakın. insanlarla arana 2 metre mesafe koy mümkün olan yerlerde.yüz yüze gelme konuşma kimseyle.
benimde gece tüpüm bitti malesef ve tüp öyle bir dolaptaki herşey yıkılacak onu çıkartırken. moral depoluyorum boşaltmak için ki geç olmadan sipariş verebileyim.Geleyim valla. Bir gorsen dolaplari filan hep bosalttimtam temizlik havasindayim.
Ayy canim benim sut de icmiyorsunndegil mi? Ama karsiliginu goreceksin cumaya. Ben de elimden geldigince karbonhidrati azaltiyorum bakalim.
Cif finish perfect almisim bir ara evde buldum, gayet guzel temizliyir canim. Ustunden de en son sirkeli suyls gececegim
tüpçüyü arıyorum sipariş veriyorum. sonra aklıma geliyor nakit yok evde gidip çekmemde sıkıntı araba eşimde. tekrar arıyorum kredi kartı geçerli değil mi diye soruyorum. araçta pos cihazı yok diyor. o zaman bende siparişimi iptal edeyim nakitim yok yarın alırım diyorum. aldığım cevap (bu arada beni hiç tanımıyorlar), olsun abla biz getirelim yarın sen ararsın gene biz gelip alırız diyor. oy oy şimdi gel de sevme bu şehri.
Elbet bu günler geçecek canım sakin ve sabır lazım herkese eşim panik yapıyor marketden gıda alıp stok yapalım dedi ama oralı olmadım marketler her zaman açık olur zaten fazla fazla alıncada erzaklar kurtlanır sakin olmakta fayda var lakin ablam gezmiş biraz marketlerde raflar boşalmış diyorAn itibariyle 2 hafta karantinaya alindi bizim oldugumuz sehir..
Sadece marketler, itfaiye, polis merkezleri ve hastaneler acik olacak, evden cikma zorunlulugu olmayan kimse cikamayacak.
Sonumuz hayir olsun...
Bole esnaf var mi yaatüpçüyü arıyorum sipariş veriyorum. sonra aklıma geliyor nakit yok evde gidip çekmemde sıkıntı araba eşimde. tekrar arıyorum kredi kartı geçerli değil mi diye soruyorum. araçta pos cihazı yok diyor. o zaman bende siparişimi iptal edeyim nakitim yok yarın alırım diyorum. aldığım cevap (bu arada beni hiç tanımıyorlar), olsun abla biz getirelim yarın sen ararsın gene biz gelip alırız diyor. oy oy şimdi gel de sevme bu şehri.
Oy oy canim iyiligimiz icin hersey ama insan stres olmadanda olmuyor tabiAn itibariyle 2 hafta karantinaya alindi bizim oldugumuz sehir..
Sadece marketler, itfaiye, polis merkezleri ve hastaneler acik olacak, evden cikma zorunlulugu olmayan kimse cikamayacak.
Sonumuz hayir olsun...
yaşamasam inanmazdım olduğuna, boşuna canerzincan demiyorlar.Bole esnaf var mi yaa
Dogrudur canim ne guzel sen aslen nerelisinyaşamasam inanmazdım olduğuna, boşuna canerzincan demiyorlar.
%50 edirne %50 tekirdağ genel olarak trakyalıyım.Dogrudur canim ne guzel sen aslen nerelisin
sanal marketler ne güne duruyor oradan alışveriş yapıcaz mecbur. yanlızca yumurta stoklayacağım ben yarın gidip büyük küçük fark etmez hepsini alacağım.Elbet bu günler geçecek canım sakin ve sabır lazım herkese eşim panik yapıyor marketden gıda alıp stok yapalım dedi ama oralı olmadım marketler her zaman açık olur zaten fazla fazla alıncada erzaklar kurtlanır sakin olmakta fayda var lakin ablam gezmiş biraz marketlerde raflar boşalmış diyor
Haftada 2gün sütçü geliyor sokağımıza köy sütü yumurta ve ekmeği satıyor ondan alırım taze taze köy yumurtası sanal markete gerek duymayız inş ne kadar tükenebilir ki raflar boşaldıkca dolduruluyor zatensanal marketler ne güne duruyor oradan alışveriş yapıcaz mecbur. yanlızca yumurta stoklayacağım ben yarın gidip büyük küçük fark etmez hepsini alacağım.