- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
sagol canim, daha beli olmaz cumaya kadar her gun en az 4000 puan yapmaliyim.Maşallah canım puana bak ya herkes çekilsin yarışmadan birinci belli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim, daha beli olmaz cumaya kadar her gun en az 4000 puan yapmaliyim.Maşallah canım puana bak ya herkes çekilsin yarışmadan birinci belli![]()
Tamamdır canm kaptişimooo karbo sınırı aşılmış gelsin ceza sadece sporsa suda salınmamış menülerde kötüleşti.Melek Ada ceza vakti.
spor yarışması ferdi canım ama kiloya yansırsa bu sporlar o zaman gerçekten birincisiniz. hadi bakalım eşe güvenip koyvermek yok.
spordan sayılmaz mı yazlık kışlık değişimi başlıbaşına kalori yaktırıyor. ama ara öğünün yok. adı güzel kendi şeker kızını besinsiz bırakma
Puan nedir böyleeee
erciyes111 bebeğim biz diyoruz bin milanafiruze 5000 yapmışşşş totoları kaldıralım
![]()
İyi akşamlar kızlaaar
Sabah: domatesli yağsız bol naneli yumurta
Yarım domates,4 zeytin, yarım kepekli ekmek, azcık peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Akşam : 200 Gr ızgara tavuk, salata
Ara öğün: 1 avuç fıstık
İçecekler:
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşilçay
1 bardak kiraz sapı çayı
3 lt su
Spor
Bugün hocalarım sağolsunlar yayın açtılar dersten kafamı kaldıramadı arada 50 kere ip atladım 140 ta merdiver var o kadarcık
Toplam: 142
Ben arada bir yapiyorum. Ama bugunden itibaren Haftanin 6 günü yapacagim.
erciyes111 sivas in neresinden? Bizim sulale sivasli.
merkezden degil ama
Canım Menün hiç iç açıcı değil dengeli beslenmiyorsun o yüzden de kilo veremiyorsun bence. Haydi bakalım kalk silkelen kendine gel yigidom1.ogun 2 dilim borek
Ara yesil elma
2 ogun firinda tavuk ve 1 kase pilav
Spor yok, su cok az.... kendimi o kadar saldim ki
Veterinerlik okuyorum da bu gidişle bitmicekValla helal olsun ne diyimneyse biz de en az 1000 yapalım kuzum
![]()
Menün çok güzel canım ☺ spor da olur inşallah ne okuyorsun
Yaaa öyle mi ☺ Altınyaylada oturuyorum canım sarkislaya yakın sizinkiler neresinden
Canım Menün hiç iç açıcı değil dengeli beslenmiyorsun o yüzden de kilo veremiyorsun bence. Haydi bakalım kalk silkelen kendine gel yigidom![]()
Tabikide koy vermem yok destekcisiyiz birbirimizinooo karbo sınırı aşılmış gelsin ceza sadece sporsa suda salınmamış menülerde kötüleşti.Melek Ada ceza vakti.
spor yarışması ferdi canım ama kiloya yansırsa bu sporlar o zaman gerçekten birincisiniz. hadi bakalım eşe güvenip koyvermek yok.
spordan sayılmaz mı yazlık kışlık değişimi başlıbaşına kalori yaktırıyor. ama ara öğünün yok. adı güzel kendi şeker kızını besinsiz bırakma
Ay evet unutmuşum yazmıştın canım biter biterVeterinerlik okuyorum da bu gidişle bitmicek![]()
Senin sayende yarın herkes ip atlayacak galiba puan toplamak için ne güzel biseye vesile oldunsagol canim, daha beli olmaz cumaya kadar her gun en az 4000 puan yapmaliyim.![]()
cuma tartida herkes -2 kg olucak sayemdeSenin sayende yarın herkes ip atlayacak galiba puan toplamak için ne güzel biseye vesile oldun![]()
güzel olmuş yine. sporda harikaBugünkü menum
Sabah bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, salatalık, 35 gr peynir, iki dilim ekmek
Öğle yarım muz
Ara rezene çayı, üç kuru erik
Akşam bir kase şehriye çorba, bir tabak fırın karnabahar üzerinde çok az kaşar
Su 2.25 litre
Spor 100 zıp=200
100jj=300
100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
1.5 saat ev işi=270
Toplam =1370
fayfeyfiy
CEYDOS
Yawrukush
sanki az mı beslenmişsin ama su spor harikaBugünkü menüm sabah
tb ekmeği ile sucuklu tost
Ara çeyrek elma cekirdek
Akşam
4 köfte domates salatalik
Şu 3 lt
Spor
30 dk ev işi 90 puan
45 leslie 315
50 merdiven 15 puan
50 squat 150 puan
5 dk karin egzersizi 15 puan
Toplam 585
Bn az yediğimi fark etmemistim de yazarken ne az yemisim bugün dedim kendi kendimesanki az mı beslenmişsin ama su spor harika
Canm sanırım sana ceza da vermem gerekiyor. Bilgisayarın varsa leslie yap.Melek Ada bu hafta birinci olalim mi?
Kendimi fazla saldim, spor yok ve bugun borek pilav falan yedim... napsak ki esim?![]()
Canm sanırım sana ceza da vermem gerekiyor. Bilgisayarın varsa leslie yap.
Canın bişeyler istediğinde kilo aldırmayan şeyler tüketmeye çalış. Mesela leblebi olabilir. Suyu şişede içmeye çalış şişen sürekli yanında olsun daha fazla su içersin. Sebze haşlayıp yanına yoğurtla tüketmenin tavsiye ederim. Yarından çok dikkat ediyoruz tamam mıdır![]()
Inşallah canimcuma tartida herkes -2 kg olucak sayemde![]()