• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooo karbo sınırı aşılmış gelsin ceza sadece sporsa suda salınmamış menülerde kötüleşti. Melek Ada Melek Ada ceza vakti.
spor yarışması ferdi canım ama kiloya yansırsa bu sporlar o zaman gerçekten birincisiniz. hadi bakalım eşe güvenip koyvermek yok.

spordan sayılmaz mı yazlık kışlık değişimi başlıbaşına kalori yaktırıyor. ama ara öğünün yok. adı güzel kendi şeker kızını besinsiz bırakma
Tamamdır canm kaptişim 👌🏻🤗

Puan nedir böyleeee 😍😍
erciyes111 erciyes111 bebeğim biz diyoruz bin milanafiruze 5000 yapmışşşş totoları kaldıralım😍😍😂

Valla helal olsun ne diyim 😁 neyse biz de en az 1000 yapalım kuzum 😍

İyi akşamlar kızlaaar 🤩
Sabah: domatesli yağsız bol naneli yumurta
Yarım domates,4 zeytin, yarım kepekli ekmek, azcık peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Akşam : 200 Gr ızgara tavuk, salata
Ara öğün: 1 avuç fıstık
İçecekler:
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşilçay
1 bardak kiraz sapı çayı
3 lt su
Spor
Bugün hocalarım sağolsunlar yayın açtılar dersten kafamı kaldıramadı arada 50 kere ip atladım 140 ta merdiver var o kadarcık 😒
Toplam: 142

Menün çok güzel canım ☺ spor da olur inşallah ne okuyorsun

Ben arada bir yapiyorum. Ama bugunden itibaren Haftanin 6 günü yapacagim.

erciyes111 erciyes111 sivas in neresinden? Bizim sulale sivasli. :KK70: merkezden degil ama

Yaaa öyle mi ☺ Altınyaylada oturuyorum canım sarkislaya yakın sizinkiler neresinden ☺️

1.ogun 2 dilim borek
Ara yesil elma
2 ogun firinda tavuk ve 1 kase pilav
Spor yok, su cok az.... kendimi o kadar saldim ki
Canım Menün hiç iç açıcı değil dengeli beslenmiyorsun o yüzden de kilo veremiyorsun bence. Haydi bakalım kalk silkelen kendine gel yigidom 😂😂

Valla helal olsun ne diyim 😁 neyse biz de en az 1000 yapalım kuzum 😍

Menün çok güzel canım ☺ spor da olur inşallah ne okuyorsun

Yaaa öyle mi ☺ Altınyaylada oturuyorum canım sarkislaya yakın sizinkiler neresinden ☺️

Canım Menün hiç iç açıcı değil dengeli beslenmiyorsun o yüzden de kilo veremiyorsun bence. Haydi bakalım kalk silkelen kendine gel yigidom 😂😂
Veterinerlik okuyorum da bu gidişle bitmicek 🤣🤣

ooo karbo sınırı aşılmış gelsin ceza sadece sporsa suda salınmamış menülerde kötüleşti. Melek Ada Melek Ada ceza vakti.
spor yarışması ferdi canım ama kiloya yansırsa bu sporlar o zaman gerçekten birincisiniz. hadi bakalım eşe güvenip koyvermek yok.

spordan sayılmaz mı yazlık kışlık değişimi başlıbaşına kalori yaktırıyor. ama ara öğünün yok. adı güzel kendi şeker kızını besinsiz bırakma
Tabikide koy vermem yok destekcisiyiz birbirimizin😊

Bugünkü menum
Sabah bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, salatalık, 35 gr peynir, iki dilim ekmek
Öğle yarım muz
Ara rezene çayı, üç kuru erik
Akşam bir kase şehriye çorba, bir tabak fırın karnabahar üzerinde çok az kaşar
Su 2.25 litre
Spor 100 zıp=200
100jj=300
100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
1.5 saat ev işi=270
Toplam =1370
fayfeyfiy fayfeyfiy CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bugünkü menum
Sabah bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, salatalık, 35 gr peynir, iki dilim ekmek
Öğle yarım muz
Ara rezene çayı, üç kuru erik
Akşam bir kase şehriye çorba, bir tabak fırın karnabahar üzerinde çok az kaşar
Su 2.25 litre
Spor 100 zıp=200
100jj=300
100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
1.5 saat ev işi=270
Toplam =1370
fayfeyfiy fayfeyfiy CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
güzel olmuş yine. sporda harika

Melek Ada Melek Ada bu hafta birinci olalim mi? :sampiyon:
Kendimi fazla saldim, spor yok ve bugun borek pilav falan yedim... napsak ki esim? :KK19:
Canm sanırım sana ceza da vermem gerekiyor. Bilgisayarın varsa leslie yap.
Canın bişeyler istediğinde kilo aldırmayan şeyler tüketmeye çalış. Mesela leblebi olabilir. Suyu şişede içmeye çalış şişen sürekli yanında olsun daha fazla su içersin. Sebze haşlayıp yanına yoğurtla tüketmenin tavsiye ederim. Yarından çok dikkat ediyoruz tamam mıdır:KK50:

Canm sanırım sana ceza da vermem gerekiyor. Bilgisayarın varsa leslie yap.
Canın bişeyler istediğinde kilo aldırmayan şeyler tüketmeye çalış. Mesela leblebi olabilir. Suyu şişede içmeye çalış şişen sürekli yanında olsun daha fazla su içersin. Sebze haşlayıp yanına yoğurtla tüketmenin tavsiye ederim. Yarından çok dikkat ediyoruz tamam mıdır:KK50:

Tamammmmmm haydi bakalim gorelim neler olacak cumaya dek :KK48:

Back
X