kurallar böyle konulmuş sağlıklı beslenerek kilo vermek amaç çünküNasil tarifler yapayim ilk defa deneyecegim emziriyorum diye vaz gectim soktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurallar böyle konulmuş sağlıklı beslenerek kilo vermek amaç çünküNasil tarifler yapayim ilk defa deneyecegim emziriyorum diye vaz gectim soktan
güzel olmuş canımBugün ki menüm
Sabah bi dilim peynir bi dilim ekmek 7 zeytin birbuçuk yumurta bi tk bal
Öğlen 2 ceviz Türk kahvesi bir kare bitter
Akşam ezogelin çorba bi lokma ekmek iki kaşık yoğurt
3 litre su
45 dk leslie 315 puan
2 saat ev işi 360
Toplam 675
kaptanım bn yanlış almışım mısır gevreğikurallar böyle konulmuş sağlıklı beslenerek kilo vermek amaç çünkü
yiyebiliyorsan dursun ama yiyemeyeceksen iade et. mısır gevreğinide süt ve yoğurt ile yiyebilirsin.kaptanım bn yanlış almışım mısır gevreği
bende acele aldım iade edeyim mi dursun mu
Tadina baktim guzel goturdum de iade kagidi kalmamis 2 3 gun diyor bende vazgectimyiyebiliyorsan dursun ama yiyemeyeceksen iade et. mısır gevreğinide süt ve yoğurt ile yiyebilirsin.
çok sade bir gün olmuş tebriklersabah: 2 bardak sut.
oglen: 13:00 1 kase corba
aksam: 16:00 tavuk doner durum seklinde.
ara: 1 muz
su: 2 litre
spor: 100 suguat- 300 puan
100 mekik-300 puan
plank 1 dk - 10 puan
ip atlama 500- 1000 puan
8000adim - 350 puan
temizlik 30 dk - 90 puan
toplam- 2050 puan
Çok az yemişsin pravoİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00: yulaflı omlet, domates, salatalık, bir dilim peynir, yeşil çay
Akşam: yoğurtlu yulaf (içerisine iki kayısı, bir incir, biraz da çekirdeksiz üzüm koydum)
Ara: Elma
Su: 1,5 litre
Spor : 30 dakika eliptik bisiklet, 3 saat ev işi ( süpürme silme) çok yorulduğum başka bişey yapamadım.
oy eşin olmadığı için ilk cezan benden gelecek. günlük karbonhidrat sınırı aşılmış. 2 dilim ekmek ve 3 haşlanmış patates 100 adet ipsiz ip atlama cezası getiriyor.sabah 1 haşlanmış yumurta 1 Salatalık 2 yk peynir Yeşil salata 1 kepek ekmeği
ara ogun 1 bardak Kefir
öğlen yemegi :3 haşlanmış patates+salata
ara ogun Elma
akşam yemegi : Balik + bol salata+1 dilimekmek
3 litre su
çok hafif bir gün olmuş. spor puanın yokİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Akşam: yoğurtlu yulaf (içerisine iki kayısı, bir incir, biraz da çekirdeksiz üzüm koydum)
Spor : 30 dakika eliptik bisiklet, 3 saat ev işi ( süpürme silme) çok yorulduğum başka bişey yapamadım.
Guzel menu sadece patates kabız yapmasın 3 tane kuçukse problem yok tabısabah 1 haşlanmış yumurta 1 Salatalık 2 yk peynir Yeşil salata 1 kepek ekmeği
ara ogun 1 bardak Kefir
öğlen yemegi :3 haşlanmış patates+salata
ara ogun Elma
akşam yemegi : Balik + bol salata+1 dilimekmek
3 litre su
Gayet guzel menuBugün ki menüm
Sabah bi dilim peynir bi dilim ekmek 7 zeytin birbuçuk yumurta bi tk bal
Öğlen 2 ceviz Türk kahvesi bir kare bitter
Akşam ezogelin çorba bi lokma ekmek iki kaşık yoğurt
3 litre su
45 dk leslie 315 puan
2 saat ev işi 360
Toplam 675
evet canım eşleriniz sabit. bozma moralini oluyor bazen öyle fazlalıklar. cumaya yoluna girer.menün güzel olmuş.Menum
Sabah zeytin 7 peynir 30 gr Bır dilim kaşar bir ıkı çatal menemen Bı lokma ekmek domates
Öğlen bir elma
Akşam ızgara tavuk ıkı parça el kadar salata
Cuma 77.9
Pazartesi 78.4
Fazla çıktım moralım bozuk
Bir saat plates yaptım dun sguat yapmıştım ben çok zor kılo veriyorum umarım cuma 77.0 olurum
CEYDOS
mifihafa
Yawrukush
Sanırım eskı eşlerle devam yola
Yaptı zaten sabah şiş kalktım leblebiyi çıkarıyorum o bana kılo verdırmıyorMenü guzel. Kereviz leblebi gaz yapar sisirir.
Umarım 78 rakamını gorunce sınırım bozuluyorevet canım eşleriniz sabit. bozma moralini oluyor bazen öyle fazlalıklar. cumaya yoluna girer.menün güzel olmuş.
750 puanİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
durume ceza almiycakmiyim yani.çok sade bir gün olmuş tebrikler