Dogrudur ceydos, herkesin beslenme yapisi farkli canim.zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.
haşa haşa şahım çok yaşa
Bende Akinin dogum gununde yapacagim bir mani olmazsa :))kefir yada yoğurt şart zaten canım
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum.
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inan
1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.Yiyorsun 10 dk sonra pisman oluyorsun gulum, spor yapiyorsun her yerinden ter akiyor, yazik degil mi o emeklere.
Isin sakasi ayri da, karantinada herkes kilo aliyor, bizim takim fistik gibi citir cikacak bu karantinadan, Allahin izniyle...
şahım yeniçerilerimiz kazan kaldırmasınlar lütfen. korbonhidrata icazet verdiğimizde sıkıntı oluyor. ulufelerini cuma günleri biz ödemek zorunda kalıyoruz. o yüzden aşlarını cuma günleri de kararında tutsalar.
hahahaah çok iyiydi kız1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.
şahım yeniçerilerimiz kazan kaldırmasınlar lütfen. korbonhidrata icazet verdiğimizde sıkıntı oluyor. ulufelerini cuma günleri biz ödemek zorunda kalıyoruz. o yüzden aşlarını cuma günleri de kararında tutsalar.
tamam tamam aştım kendimifyzanur tam senlik cümleler kurdum.
Icinden ne cikmis senin canim bundan sonra kurdugum cumlelere cok dikkat edecegim :)1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.
Hayaller hayatlar :))hahahaah çok iyiydi kızcümle içerisinde feyzayı karbonhidrat sultanı yaptım karbonhidrat ona serbest o hariç haremdeki kimse yemesin yazacaksın sandım bir an amaaa olmadı işte
Doğru karar kuzum tebrik ederimHabire baskı yapiyorsunuz yaa vazgeçtim yemicem kendimi kötü hissettim
Az ye tabee, simdiye kadarda az yemeliydin , az yemediysen cuma gunu tarti durtecek benden soylemesiiyi akşamlar güzel takımımhafta ortası gene gelmiş çatmış , az yiyek bari
Bende herkesi cok seviyorum. Ne kadar sık girilirse insan o kadar bağımlı oluyor.Farklı ülkeden bizi zayıflamaya teşvik eden tanımadan sevdiğimiz bir sürü arkadaşımız var burda hepinizi çok seviyorum
yok yok sakın dikkat etme. havaya girdim vezir gibi hissettim kendimi.Icinden ne cikmis senin canim bundan sonra kurdugum cumlelere cok dikkat edecegim :)
Etege cok sevindim ne guzel
Şaka mi bu gunde 3 ve 4 litre sütmu. Neden ama nasil o kadar cok.. peki sık hastalanir miydin. Kansizlik var miydi .zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.
az yedim kaptişim , ara öğünü mü de yapınca yazacağım menümü . tartıda da eksilerdeyim cumaya göre , sorun yok çok şükür :)Az ye tabee, simdiye kadarda az yemeliydin , az yemediysen cuma gunu tarti durtecek benden soylemesi
zayıflamakta ayrı dert eskiler gelmiyor. bir sürü taptaze kıyafetim elimde kaldı . 70 küsür nere 57 nere . yeni kıyafetler için mağazalar kapalı , internetten almak için de bedenimi kestiremiyorum . sen dede durum böyle sanırım ceydoşcum ,etek bol geldiğine göre :)1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.
sağ ol özgecim ,Allah razı olsun :) sn de tutuyosun snaırım seninkini de Allah kabul etsin inşaallah :)Guzel arkadaslarim iftara cok az kaldi, simdiden Allah kabul etsin tutan arkadaslarimin oruclarini.
Hayirli iftarlar..
Oruc olmayan arkadaslarima da aksam yemekleri afiyet sifa olsun..
Allahim hepimize bu dertten verzayıflamakta ayrı dert eskiler gelmiyor. bir sürü taptaze kıyafetim elimde kaldı . 70 küsür nere 57 nere . yeni kıyafetler için mağazalar kapalı , internetten almak için de bedenimi kestiremiyorum . sen dede durum böyle sanırım ceydoşcum ,etek bol geldiğine göre :)
ben pc başındayım , az sonra kardeşimin ödevini yapacağım vakit kalırsa da dizi izleyeceğim azıcıkta pilatese meyilim var . gece bana yetmeyecek galibaİftar sonrasi kanepede uzananlar burda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?