Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Patates olmasa cok guzelmis. Bence yinede iyi sayilir. az yemissin tebrikler

Ellerine saglik kaptanim, menunuz de sahane :)
Ben daha menuyu planlamadim bakalim ne cikacak mutfaktan bugun :)

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Ben yeni uyandim, kuzulara kahvalti hazirliyorum :)
Sizler neler yaptiniz, iftara neler var menulerde?
Selam canim, kolay gelsin. İftarda mercimek corbasi, yufkadan gözleme, avokado salatasi var bizim menümüzde.
Ben gözleme yemeyeceğim insallah.

Ohh ohh döktürmüşsun yine, cok guzel hepsini de cok severim.

canım Afiyet olsun çok güzel inşallah sana güzel eksiler getirir

Teşekkürler canım inşallah hepimiz güzel eksiler görelim

harika tam diyet menüsü çok dolu aslında ama çok boş. yani açıklamak gerekirse arkadaşlarım.

Teşekkürler canım, ton balıklı salata sonrası 1 bardak kefir içtim bir de hep unutuyorum dolabı açınca aklıma geldi :) bir de o var.

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Ben yeni uyandim, kuzulara kahvalti hazirliyorum :)
Sizler neler yaptiniz, iftara neler var menulerde?

Merhaba Canım bende işten geldim yemeğimi yedim nargile yapıp keyif kısmına geçiş yapacağım :)

Ooo yorulmussun , keyfi hakettin canim :)
Neli nargile hazirliyorsun, evlerinde nargile olan arkadaslarim var ama ev ortaminda kolay oluyor mu bilgim yok :)

Ooo yorulmussun , keyfi hakettin canim :)
Neli nargile hazirliyorsun, evlerinde nargile olan arkadaslarim var ama ev ortaminda kolay oluyor mu bilgim yok :)
Bizim salon camları tam açılıyor ve salon balkon haline dönüşüyor o nedenle kullanmakta sorun olmuyor yoksa içmem evde :) ananas, mango, böğürtlen karışımı bi şeyler vardı malum ananas ödem attırıyor

Cumaya kadar düşüneceğim

günlerdir kızartma istiyorum izin yok bana cuma yicem ona da ha bire baskı var nasıl yersin gizlice sil onu CEYDOS görmesin patatese kızıyor kaptanimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…