- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.807
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hosgeldin iyiyim ben sen nasilsin, ozlettin kendini..Selam kızlar
Özge ve Ceyda abla nasılsın :)
yediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.bugun neler yedim
sabah
patlican kizartmasi 2 tane
1 dilim ekmek
5 6 dilim kasar
oglen
kalan asurdan
ikindin
yarim elma
dilim borek
aksam
3 yaprak sarma
1 kase yogurt
1 kabak dolmasi
1 patlican dolmasinin disi icini cocuklar yedi
su
8 9 bardak
spor
2 saat ev isi
8000 adim
5 dk leslie
CEYDOS
Yawrukush @Meryem1306
kendimi toparlayamiyorum yemeyim dedikce hele ki bu hafta esim evde annem surekli cok yiyin bisey olmaz yaslaninca zaten yiyemezsiniz diyor esine sunu yap bunu yap benimde canim cekiyor yiyorum pismanim
ustelik bir toplulukta babam gilden taraf yani kilo konusu gecince kilolu oldugumda gundeme gelip duruyor
bu arada yulaf yiyecektim hazirladim ne guzel yogurtlu icinde cilek elma armut var 1 er ddilimi minik minik dogradim ama midem bulandi yiyemedim
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.Selam kızlar
Özge ve Ceyda abla nasılsın :)
çok geçmiş olsun canım şimdi iyi mi kızın ?Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle
Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost
İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur
CEYDOS
Yawrukush
bu yazı küçültme güzel taktikmiş ceydos , çok yiyince bende yapayımyediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.

çok zor tatlım. ben bir kere hızlı okuyorum sonra tek tek hepsini inceliyorum, yetmiyor üstüne mesaja cevap yazarken 3. defa gözden geçiriyorum. ses çıkarmıyorsam bilki arada kaçamak yapılmasına göz yummamdandır. en küçük puntoda yapsanız ben onu büyütür okurum.kaçış yokbu yazı küçültme güzel taktikmiş ceydos , çok yiyince bende yapayımgerçi senden bir şey kaçmıyor da belki üşengeçliğine gelir bunu da okumayayım dersin o gün
bende de çölde kutup ayısı gören adam şanssızlığı var neyse vazgeçtim
![]()
kaptanlığa çok iyi olmuşsun vallaçok zor tatlım. ben bir kere hızlı okuyorum sonra tek tek hepsini inceliyorum, yetmiyor üstüne mesaja cevap yazarken 3. defa gözden geçiriyorum. ses çıkarmıyorsam bilki arada kaçamak yapılmasına göz yummamdandır. en küçük puntoda yapsanız ben onu büyütür okurum.kaçış yok

o yetenek bende olsa bu haftaki sonuçlarla karşılaşmazdık sanıyorum. hala şokunu yaşıyorum. beklentimin çok dışındaydı.kaptanlığa çok iyi olmuşsun vallaben bir kaç yıl önce denedim de yapamamıştım isyan çıkmıştı , yine özgede vardı o zamanlar. herkeste yönetim yeteneği yok demek ki.
![]()
bu hafta menüler kilo verme değil alma yarışmasına hazırlanır gibiydi. tek menüde bir sürü kaçamak vardı çoğu kişi de. bu hafta aynı sonuç olmaz inşaallah . ben de bu cuma listeye girmeyi düşünüyorum , cuma günü 57.3 tüm . bugün 56.4 çıktım . güzel bir yüzde getiririm inşaallah hem kendim için hem takım için .o yetenek bende olsa bu haftaki sonuçlarla karşılaşmazdık sanıyorum. hala şokunu yaşıyorum. beklentimin çok dışındaydı.
Evet kaptanım ama bugün son inşaallah yarın eşim işte akşam yemeklerim azalır artikyediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.
bu yazı küçültme güzel taktikmiş ceydos , çok yiyince bende yapayımgerçi senden bir şey kaçmıyor da belki üşengeçliğine gelir bunu da okumayayım dersin o gün
bende de çölde kutup ayısı gören adam şanssızlığı var neyse vazgeçtim
![]()
Evet kaçış yok ☺☺çok zor tatlım. ben bir kere hızlı okuyorum sonra tek tek hepsini inceliyorum, yetmiyor üstüne mesaja cevap yazarken 3. defa gözden geçiriyorum. ses çıkarmıyorsam bilki arada kaçamak yapılmasına göz yummamdandır. en küçük puntoda yapsanız ben onu büyütür okurum.kaçış yok
bu kaçıncı son. sonlar hiç bitmiyor sende. kilo alma diyetinin yanına arada mola midem dinlensin diyeti yapar gibisin iki haftadır.eş bahanesi çocuk bahanesi kabul etmiyorum valla bende de var aynısından.Evet kaptanım ama bugün son inşaallah yarın eşim işte akşam yemeklerim azalır artik
Evet kaçış yok ☺☺
Gecmis olsun kaptanim aman dikkat et sen bize lazimsin 4. Takimin bir tanecik ceydos kaptaniçok hızlı verdin canım buradayken onun dönüşü hızlı ve artılı olacaktı. son dönemdede tatlılarla yolundan pek çıkmıştın hadi artık toparlayalım seni
anlamadan zorluyoruz. saçma sapan kazalar oluyor bazen. 1 saat önce markete girmek için arabayı park ettik. eşime sen sakın gelme ben hızlıca girip çıkayım dedim. tam arabadan iniyorum dirseğimi arabanın arasına sıkıştırdım. yok böyle bir acı kırıldı sandım. kendimize dikkat etmiyoruz.
bugünde atlattık çok şükür. haftasonu hengamesi bitmek üzere
Canim cok saglikli beslenmissin tebrikederim.3 mayıs 2020 bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 5 çilek
akşam : 100 gr tereyağlı döner
su 1500 ml
spor : bugün yok cezamı bekliyorum kaptanım
Yawrukush
A Aycaokurcan eş yarışması eşi
deniz diyette ferdi yarışmada eşim
canım çok sağol ama en kötüsü kolum kırılırdı sağla değil sol ile gene cevap yetiştirirdim ben sizlereGecmis olsun kaptanim aman dikkat et sen bize lazimsin 4. Takimin bir tanecik ceydos kaptani![]()