Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gece sana uyku yok o kadar kahveyi ben icsem 3 gun uyuyamam artik
Menün cok güzel bitanem.
ıstediğim uyumamak aslında çocuklar ve ev işlerine yetişmek icin uyumamak lazım.
dun kahve icmedim diye sabah 09:30 da uyandım, ve ruh gibiydim, mecburen oglen uyudum ama tam bir kaos oldu kızlar sürekli ağladı bütün isim aksadı.
uyumamak en iyisi.

yumurta bende tokluk hızı oluşturmuyor bunun nedeni ne acaba?
sen bilirsin kesin cunki yumurta da protein var ve tok tutması gerekiyor.
Nasil yiyorsun yumurtayi.
Ben de tam haslanmis tok tutuyor ama diger pisirme yontemleri aynen senin gibi tokluk hissi vermiyordu. Deneme yanilmayla kesfettim.

Menüm
Sahur
Yulaf lapasi
(1 sb süt, 3 yk yulaf, 1 elma, 3 ceviz)

İftar
Ciger sote 250 gr yemisimdir.
Kozlenmis patlican, kapya biber
Salata

Su 3 lt
Spor leslie 2 mil. Yavas tempoda yaptim, halsizdim bugün.
@milano firuze
milano firuze mi?
beni aldattın

Menüm
Sahur
Yulaf lapasi
(1 sb süt, 3 yk yulaf, 1 elma, 3 ceviz)

İftar
Ciger sote 250 gr yemisimdir.
Kozlenmis patlican, kapya biber
Salata

Su 3 lt
Spor leslie 2 mil. Yavas tempoda yaptim, halsizdim bugün.
@milano firuze
muhteşem bir menu afiyet olsun.

Allah yardimcin olsun tatlim ben de 1 oglan var ona yetişemiyorum. 2 cocuk daha zor. Yaslari nedir

Nasil yiyorsun yumurtayi.
Ben de tam haslanmis tok tutuyor ama diger pisirme yontemleri aynen senin gibi tokluk hissi vermiyordu. Deneme yanilmayla kesfettim.
haşlanmış, omlet, her türlü yumurta yediğinde hic birşey yememiş gibi his ediyorum.

yumurta bende tokluk hızı oluşturmuyor bunun nedeni ne acaba?
sen bilirsin kesin cunki yumurta da protein var ve tok tutması gerekiyor.
bilmiyorum ki canım beni çok güzel tok tutuyor. her kıvamda pişiriyorum hatta en sevdiğim rafadan benim. suyu aka aka yerim. hımmmmm acıktım bak konuşunca
ev işlerini boşversen daha iyi olmaz mı? yapma bir gün iznin olsun.

benim menümle nasıl bu çıkarıma vardın anlamadım ama iyi bişeye vesile olması iyi tabi.
kuzum küçücük bebe değil mi senin oğluş nasıl becerdi kırmayı?

ayy bi yorumunda hıdırellez için bişey yapacam demişsin ya yanlış alıntı mı yapmışım aman anla işte gıııı . hıdırellezden aklımda kalıyo kızın doğum günü ,öyle hatırlıyorum
Kiyamam canim yarin toparlarsin insallah.,
sağ ol canım iyiyim şimdi,leslie bile yaptım

Iyi aksamlar hanımlar
Şarjım az.kaldi oğlumun elindeydi nereye attıysa bulamıyorum
Iftar
Şehriye çorba
Patlıcan yemeği
Salata

Sahur
Yumurta peynir zeytin dom sal 1 dilim ekmek

Su
2 litre

Spor
10.dk alt karın hareketi×3=30
100 bisiklet sürme har×3=300
100 ayaklari karna.cekme ×3=300
Toplam 630

Melek Ada Bugün bu kadar yapabildim
Yawrukush CEYDOS

her insanın bunyesi farklı sanirim.

kayın validemle yaşıyorum ve bu tempon bile onu memnun etmiyor, yani munkun degil.
ay yine gıybette basladim.

Bugünkü menüm sabah
Avuc ici kadar tahinli ekmek ayran
Öğlen
Lavasla doner ayran
Akşam
1 kase çorba 4 5 yk et
Ara şekersiz türk kahvesi
Şu 2lt
Spor
1000 adım 50 puan
30 squat 90 puan
100 bacak hareketi 300 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 845 puan çok az oldu puan ama evde degildim
Aomine Daiki Yawrukush CEYDOS

kayın validemle yaşıyorum ve bu tempon bile onu memnun etmiyor, yani munkun degil.
çok zordur bilirim.ben 6 ay yaşadım. mobilyaları kaç kere cilaladım hatırlamıyorum. sık cilala parlat şeklindeydi.kayınvalidem miyagi san bende karate kid gibiydik.

Gayet güzel olmuş canmm

Kuzum leslie yap mutlaka hem bebegin de katilir daha iyi oluyor ben firsat bulamiyorum 1 haftadir keciler cocuklar bahce derken

Allah yardimcin olsun benimkiler koyde oturuyordu babaannem biz koye kiz veremeyiz ilce de oturacaksa olur bu is dedi Allah a sukur anneme yakin oturdum hergun gormezsem kahirlanirim
Bir video izlemistim ondan beri duskunum
Kayinvalidemin yaninda benden onceki alti gelin 3 ay oturamamis ki ben oturayim esim oyle diyor biz kavga eder gelirdik diyor bekarken dayanamiyordum evlenince sana bir soz getirtemem dedi arada kalmaktan korkuyordu galiba gittigimizde de o kadar isini tutarim gene tansu is yapmaz olur cikar hatta birinde patates kizartmasini begenmedi yapismis patates kizartmalik deilse ben ne yapayim ondan sonra esime dedim ben daha yemek yapmam oda yapma dedi sen oraya yemek yapmaya gitmiyorsun dedi halbuki evimde yaptigim yemekleri de tabagin dibine kadar yiyor

Şöyle kaptanım bizim şuan koliklik ağlamalarımız gaz sancılarımız var.. iftardan sonra başlıyoruz sahura kadar.. geçecek diyorum sabretmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir oluyorki oturup onunla ağlayasım geliyor..
Çok güzel olmuş canım menün
Teşekkürler canım
Amin canım gittim bakalim önümüzdeki ay Rahme çizik atılıp işleme baslanacak
Özel değilse problem ne canım.. bende pkoyum.. Benim de bebek çok zor oldu

Maşllah cnm

en iyisini yapmışsın kotu niyetli degiler iste niye sa kayin valideler boyle olmalari gerekdigni dusunuyor, hem benim esim ailenin tek oglu. ben köye gelin geldim ama şimdilik tarla falan is yapmıyorum ama yinede köyde gelin olmak zor.
gerçi, tam köy değilde ilçe aslinda ama köyden cok farki yok.
daha nerde yaşadığını bilmiyorum.

benim menümle nasıl bu çıkarıma vardın anlamadım ama iyi bişeye vesile olması iyi tabi.
kuzum küçücük bebe değil mi senin oğluş nasıl becerdi kırmayı?
Komşu bugün istedi tartıyı verdim. Alırken aceleyle kutunun üstüne koydum, uyutucam diye. Uyandıktan sonra görür görmez koşa koşa ona gitti. elinden düşürdü normalde de hep peşindeydi de koltuğun altına itiyordum alamiyordu. Görüncede bi hevesle oynamaya başlamış. İyi yine erken fark ettim. Yemek yapıyordum. Ses geldi, bi baktım patlama sesine korkmus haraket siz duruyordu. Uzaktan kucaklerken de benim ayağıma girdi. Sonra onunla uğraştım. Elektrik su0urgesine de bayılıyor, peşinden hiç gitmez. Cam diye supuremedim. Komşuya bıraktım. O kısmı süpürdüm aldım. Arkamı bi döndüm elektrik süpürgesini düşürdü su dökülmeye başladı elektrikten çektim. Baştan tekrar. Çok yoruldum, hem gülüyorum, hem yaptığım işi tekrar yaptığım için sinirleniyorum. Ekşınlı bir akşamdı
Ne yazdım ya, yazarken tekrar yaşadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…