Afiyet olsun canım menu yıne bol yumurtalı evet yarın hıdrellez bugun dilek gunu gul ağacına bende astım dileklerimi bereket parası astım. Aslında deniz kenarına yazı yazarız her yıl ama olmadı kapalı plajlar artık boyle olsun. Sağlık olsun5 mayıs 2020 bugün ne yedim? ben çok fena nisan ayında kalmışım mayısta olduğumuzu şimdi fark ettim.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
akşam : 2 adet activia gevrekli ( yemek yiyecektim ama midem bulanıyor yoğurt tercih ettim. mantar sote ailemin midesine indi)
su : 500 ml bulantıdan içemedim çok fazla
spor : 50 jumping sadece
5 mayıs Kakava kutlu olsun trakyalılar ve tüm ülkem. yağmur azalırsa 12 olmadan dışarı çıkıp ateşimi yakıcam ve dileklerimi dileyeceğim.offff yağmur yağsa da yapıcam galiba...
Yanlış etiket menu yazarken alışkanlık yapmış bende
güzel olmuş :)hayırlı aksamlar ❤
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 tabak salata
iftar
1,5 tabak sulu bulgur yuvarlamasi
1 tabak salata
ara
yarim halley
elma
su 2 litre
spor
15 DK leslie 105p
50 ip atlama 150 p
sahur az olmuş . iftar güzel . suyu ne kadar içtin onu da ekleseydin .Menum
Sahur peynir 30 gr. Domates 2 tane buyk
İftar 1 kase çorba kuçuk porsiyon et kavurma
Ikı ısırım ekmek salata
İftardan sonra greyfurt suyu bir bardak
Spor 500 ip atlama
50 sguat
çok beğendim her şeyi .İyi akşamlar herkese
Sahur: 2 dilim tb ekmek, menemen, salatalık, yeşil çay
İftar: bir kepçe mercimek çorbası, salata, kabak, 3 kaşık yoğurt
Ara: Elma, 10 çiğ badem, 2 ceviz, 2 hurma
Su:3 litreye tamamlayacam
Spor: 30 dakika leslie+60 dakika pilates
630 puan
@AppLesma
gül ağacı yok yakınımda bende mecbur camın önüne koyacağım.
her şey güzel olmuş canım :)Bugun ne yedim
Sabah
Fotoda ekmek fotoda kilolu cikmis
Oglen
Yarim kase sutlu yulaf ezmesi tarcinli
Ikindi
1 dilim peynir
3 4 zeytin
Karalahana
Aksam
4 kasik pilav ustu ciger
1 kase cacik
1 kucuk kepce eriste corbasi
3 4 kasik kabak yemegi
Su
8 9 bardak
Spor
10000 adim 500
1 saat bahce 60
Toplam. 560
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
ayyy bunu görünce aklıma geldi ,yarın kız kardeşimin doğum günü nasıl unutmuşum ,nasıl yorulduysam . oyyy hediye alamadım , pasta alayım bari . yarın izinliyim işe gitmiyorum .5 mayıs 2020 bugün ne yedim? ben çok fena nisan ayında kalmışım mayısta olduğumuzu şimdi fark ettim.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
akşam : 2 adet activia gevrekli ( yemek yiyecektim ama midem bulanıyor yoğurt tercih ettim. mantar sote ailemin midesine indi)
su : 500 ml bulantıdan içemedim çok fazla
spor : 50 jumping sadece
5 mayıs Kakava kutlu olsun trakyalılar ve tüm ülkem. yağmur azalırsa 12 olmadan dışarı çıkıp ateşimi yakıcam ve dileklerimi dileyeceğim.offff yağmur yağsa da yapıcam galiba...
Ayni bi değişiklik yok =(Puuff Arrietty_ @Periannem @fmad @Tarot520 @AdAstraPerAspera kızlar pazartesi kilo bildirmi yapmadığınızı hatırlatmak isterim.
deniz diyette kuzum bugünde unuttun mu tartılmayı?
benim menümle nasıl bu çıkarıma vardın anlamadım ama iyi bişeye vesile olması iyi tabi.ayyy bunu görünce aklıma geldi ,yarın kız kardeşimin doğum günü nasıl unutmuşum ,nasıl yorulduysam . oyyy hediye alamadım , pasta alayım bari . yarın izinliyim işe gitmiyorum .
kuzum küçücük bebe değil mi senin oğluş nasıl becerdi kırmayı?Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum
Yawrukush
Kiyamam canim yarin toparlarsin insallah.,iyi akşamlar kızlar , bugün ki felaket menümü yazmayacağım .az sonra leslie yapacağım . bugün çok çok yoruldum , işten de geç çıktım ,işlerde ki mobingin gözü kör olsun . üstüne market alış verişi yaptıktan sonra doluyla karışık yağmura yakalandım , bir apartmanın önünde yağmur durana kadar mahsur kaldım eve sırılsıklam geldim hemen duş alıp uyudum. uyanınca da iftarda bayağı yedim.
Bu gece sana uyku yoksahur: 2yumurta 2 dilim tb ekmeği.
iftar: dana eti kıymadan lahana sarma, 1kasik sarimsakli yogurt, salatalik, 1elma.
3 defa 150 ml bardakta kahve.
su: 2 litre
spor: 100 suguat- 300 puan.
100 mekik- 300 puan.
100 bacağı karna cekerek kosma gareketi- 300 puan.
3000 adim -150 puan
1saat ev isi - 180 puan.
toplam-1230 puan.
bu gun kedimi cok kotu his etdim o yüzden bolca kahve ictim.
deniz diyette
yumurta bende tokluk hızı oluşturmuyor bunun nedeni ne acaba?özel değil ben hep yumurta yiyorum nadir değişim yapıyorum canım. en sevdiğim yiyeceklerden 10 olsa 10 tane yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?