Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım menu yıne bol yumurtalı evet yarın hıdrellez bugun dilek gunu gul ağacına bende astım dileklerimi bereket parası astım. Aslında deniz kenarına yazı yazarız her yıl ama olmadı kapalı plajlar artık boyle olsun. Sağlık olsun
CEYDOS Yawrukush

Yanlış etiket menu yazarken alışkanlık yapmış bende

iyi akşamlar kızlar , bugün ki felaket menümü yazmayacağım . az sonra leslie yapacağım . bugün çok çok yoruldum , işten de geç çıktım ,işlerde ki mobingin gözü kör olsun . üstüne market alış verişi yaptıktan sonra doluyla karışık yağmura yakalandım , bir apartmanın önünde yağmur durana kadar mahsur kaldım eve sırılsıklam geldim hemen duş alıp uyudum. uyanınca da iftarda bayağı yedim.

çok beğendim her şeyi .

gül ağacı yok yakınımda bende mecbur camın önüne koyacağım.

her şey güzel olmuş canım :)

ayyy bunu görünce aklıma geldi ,yarın kız kardeşimin doğum günü nasıl unutmuşum ,nasıl yorulduysam . oyyy hediye alamadım , pasta alayım bari . yarın izinliyim işe gitmiyorum .

ayyy bunu görünce aklıma geldi ,yarın kız kardeşimin doğum günü nasıl unutmuşum ,nasıl yorulduysam . oyyy hediye alamadım , pasta alayım bari . yarın izinliyim işe gitmiyorum .
benim menümle nasıl bu çıkarıma vardın anlamadım ama iyi bişeye vesile olması iyi tabi.
Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum
Yawrukush
kuzum küçücük bebe değil mi senin oğluş nasıl becerdi kırmayı?

sahur: 2yumurta 2 dilim tb ekmeği.
iftar: dana eti kıymadan lahana sarma, 1kasik sarimsakli yogurt, salatalik, 1elma.
3 defa 150 ml bardakta kahve.
su: 2 litre
spor: 100 suguat- 300 puan.
100 mekik- 300 puan.
100 bacağı karna cekerek kosma gareketi- 300 puan.
3000 adim -150 puan
1saat ev isi - 180 puan.
toplam-1230 puan.
bu gun kedimi cok kotu his etdim o yüzden bolca kahve ictim.
deniz diyette

Kiyamam canim yarin toparlarsin insallah.,

Bu gece sana uyku yok o kadar kahveyi ben icsem 3 gun uyuyamam artik
Menün cok güzel bitanem.

İyi geceler
Bugün ne yedim
Dün iftarda çok az yemiştim emzirince çok acıktım gece 12 gibi bir dilim ekmekle çorba içtim
Sahur iki yumurtadan menemen 3 dilim ekmek 1 kk peynir
İftar yogurtlu ıspanak bir dilim ekmek 2 kase domates çorbası ve salata
Ara 1 kivi 10 tane erik
Biraz önce çok acıktım ekmeksiz domates çorbası içtim
10 bardak su 45 dk hafif tempolu yürüyüş. Spor yapamıyorum bebek öğlen gibi huzursuzlanıyor onu arabasına koyup anca yürüyüş yapabiliyorum. Hiç yoktan iyidir. Birgaripanne

özel değil ben hep yumurta yiyorum nadir değişim yapıyorum canım. en sevdiğim yiyeceklerden 10 olsa 10 tane yerim
yumurta bende tokluk hızı oluşturmuyor bunun nedeni ne acaba?
sen bilirsin kesin cunki yumurta da protein var ve tok tutması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…