- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
evet canim cok degildi, bu hafta birinciyiz.Mikemmmel olmus. Taze patatesin 1 tane olduğunu düşündüm , çünkü Milana cok yemez dikkat eder eşim
Bu hafta biz birinciyiz insallah.
Baskanim yumurta diyeti mi yapiyorsun5 mayıs 2020 bugün ne yedim? ben çok fena nisan ayında kalmışım mayısta olduğumuzu şimdi fark ettim.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
akşam : 2 adet activia gevrekli ( yemek yiyecektim ama midem bulanıyor yoğurt tercih ettim. mantar sote ailemin midesine indi)
su : 500 ml bulantıdan içemedim çok fazla
spor : 50 jumping sadece
5 mayıs Kakava kutlu olsun trakyalılar ve tüm ülkem. yağmur azalırsa 12 olmadan dışarı çıkıp ateşimi yakıcam ve dileklerimi dileyeceğim.offff yağmur yağsa da yapıcam galiba...
özel değil ben hep yumurta yiyorum nadir değişim yapıyorum canım. en sevdiğim yiyeceklerden 10 olsa 10 tane yerimBaskanim yumurta diyeti mi yapiyorsun
MasAllah bende eskiden hic sevmezdim simdi cok seviyorumözel değil ben hep yumurta yiyorum nadir değişim yapıyorum canım. en sevdiğim yiyeceklerden 10 olsa 10 tane yerim
yumurta yemeden okula gitmeyi reddederdim ben hep böyleydimMasAllah bende eskiden hic sevmezdim simdi cok seviyorum
Cidden özellikle iki hareketi bir arada yapınca.. ben de esnedikyen sonra koltuktan kalkamıyorum bir müddetSorma canim duzenli spor yapiyorum, ama bugun cok yoruldum. Video acayip etkili pertim çıktı.
Ya geçen hafta hiç motive olamadım canımBiz de sen ders calisiyorsun diye ses etmiyorduk :) toparlanirsin canim ha gayret, üşenme erteleme vazgecmeee.
hem saglikli beslen hem ders çalış.
Kendine güven, yetersiz hissetme elimden geleni yapıyorum insallah de.
Oh maşallah maşallahevdekiler beğendiler.sana da kargo yapayım mı?
tabi öyle olacak. zaten hiç 64 gibi değilim daha çok 62,5 63 gibi vücudum ama densiz tartı işte pazartesi morali bozacak ya oluyor hep.
Ben paArtesi 01.00 suları tartıldım@PuuffArrietty_ @Periannem fayfeyfiy @Tarot520 @AdAstraPerAspera kızlar pazartesi kilo bildirmi yapmadığınızı hatırlatmak isterim.
deniz diyette kuzum bugünde unuttun mu tartılmayı?
fark çok güzel gelmiş tebrikelr.
bunu deneyeceğim canım. aktara gidip alayım. bugün yada yarın. tabi kür halinide bulmam lazım .
yemiyorum canım sadece yaparken tuzuna bakıyourm o kadar oda her zaman değil. ben kokuyla hareket edenlerdenim her şeyi tamsa güzel kokar deyip tatmam bile. bu yıl başlarken hedeflerim vardı. biri kilo vermekti. kendime inanmam için bu yolu tamamlamam şart.
yok canım bişey olmadı. ama yine de teşekkür ederim.
ya evet pazartesi hep uğursuz bana o yüzden hiç sevmiyorum moralimi bozuyor pazartesi tartıları. hani haftasonu kaçamak yapmışım gibi hareket ediyor baskül. siz biliyorsunuz yok yani kaçamak falan.
siyez unu ile yatım ben tam pide gibi şişmedi benimki ama evdekiler beğendiler.
Aklimdaydi ama gece su içtim. Arti cikip moralim bozulur diye korktum.@PuuffArrietty_ @Periannem fayfeyfiy @Tarot520 @AdAstraPerAspera kızlar pazartesi kilo bildirmi yapmadığınızı hatırlatmak isterim.
deniz diyette kuzum bugünde unuttun mu tartılmayı?
Çok az oolmus, ama ne diyorduk. Ne kadar az, o kadar iyi :) tebrikler4 nisan 2020 dün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet elma
akşam : 7 çatallık fasulye yemeği
su : 2000 ml
spor : 100 + 100 jumping ceydoş
@Aycaokurcandeniz diyette
başınız sağolsun canım çok üzüldüm.Ya geçen hafta hiç motive olamadım canım
Dün gece de arkadaşımın babaannesi vefat etti
Yarın yemek falan yapıp götüreceğiz
Ona kuran vs okuduk
Bugün hele üstümde o kadar rehavet var ki kafamı kaldıramıyorum
Ders çalışıyorum diye gelemiyorum pek
kalmadı ama pişiririm ben sana ne olacak kiOh maşallah maşallah
Ahahahhaha ayyy Kargo yapacak kadar kalmamıştır bitmiştir
çok kötü canım acil toplaman lazımBen paArtesi 01.00 suları tartıldım
60.4 tüm(bu iftar sonrası falandı o yüzden dedim tekrar tartılayım)
Bugün 60.7 çıktım maalesef
bugün çıkamadım yarın çıkıp alıcam inşallah. onuda deneyeceğim inceledim olumlu anlatılanlar.Canım al direkt 1 hafta kullan 1 hafta ara ver bu şekilde kullan Günde 1 fincan iç
Yumurta diyeti mi yapıyorsun dogru söyle kiz5 mayıs 2020 bugün ne yedim? ben çok fena nisan ayında kalmışım mayısta olduğumuzu şimdi fark ettim.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta + 10 gr peynir
akşam : 2 adet activia gevrekli ( yemek yiyecektim ama midem bulanıyor yoğurt tercih ettim. mantar sote ailemin midesine indi)
su : 500 ml bulantıdan içemedim çok fazla
spor : 50 jumping sadece
5 mayıs Kakava kutlu olsun trakyalılar ve tüm ülkem. yağmur azalırsa 12 olmadan dışarı çıkıp ateşimi yakıcam ve dileklerimi dileyeceğim.offff yağmur yağsa da yapıcam galiba...
tamam cumaya kadar tartılma o zaman. ama haftaya pazartesi mutlaka istiyorum paylaşım.Aklimdaydi ama gece su içtim. Arti cikip moralim bozulur diye korktum.
teşekkür ederim.Çok az oolmus, ama ne diyorduk. Ne kadar az, o kadar iyi :) tebrikler
Allah kabul etsin, Allah rahmet eylesin canim .Ya geçen hafta hiç motive olamadım canım
Dün gece de arkadaşımın babaannesi vefat etti
Yarın yemek falan yapıp götüreceğiz
Ona kuran vs okuduk
Bugün hele üstümde o kadar rehavet var ki kafamı kaldıramıyorum
Ders çalışıyorum diye gelemiyorum pek
Yumurta diyeti mi yapıyorsun dogru söyle kiz
Tesekkur ederiz sizinkide kutlu olsun canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?