Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum canım bugün ogrenecegim artık nasıl bir isse

Ama gerçekten erkek çocukları kız çocuklarına göre daha hiperaktif gerçekten ne dim valla Allah kolaylık versin canim
Evet simdiden kok sokturuyor bana oglum 8 ay bitecek hala emekleme de yok gobeginin ustunde hareket ediyor gerci kucagimizdan inmeyi dusunmuyor nasil emekleyecekse

plasticwoman , mifihafa , asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize ekleyeyim mi sizi?

luges canim 2 haftalik deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? Esas listenin, liste disindan tek farki cuma gunu zayiflama yarismasinda takimimizi temsil edecek olman.Fakat takim icin kilo vermek epey sorumluluk isteyen bir olay ne dusunuyorsun?

Sagol canim canim önemli degil bazen bende unutuyorum.
Yarinki kilo hedefin kac.
Benin 67.5 ti ama zayıfladığı his etmiyorum.
En azinda 67.7-67.8 olsam bile mutlu olucam.
insallah olur. Ben de kendimi irice hissediyorum, göbek basen göğüs şiş gibi. ..
60 küsur inşallah 60.9 olsa bile raziyim. Henuz tartılmadım . Ayni saat olsin diye 12.00 yi bekliyorum.

Bu hafta güzel ders de çalışamadım
Yemeğe dikkat edemedim
Artık kendimi toplamam lazım kaptanım
Nasilsin canimcim?

Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum
Yawrukush
Gemis olsun canim, ona bir sey olmamis ya, Allah esirgesin tum evlatlari...

Canim kolikten cok ceken bir anneyim ozellikle ilk oglumda 6 ayin sonuna dek gunde saatlerce kolik aglamasi ile mucadele ettik..
Bircok sey denedik doktor onerisiyle vs ama hicbiri tam anlamiyla ise yaramadi , doktor 5-6 aydan sonra tamamen gecer demisti gercekten hemen kesildi.
Allah kolaylik versin kuzum..

Tekrar cok nuyuk gecmis olsun, Allah beterinden esirgesin..

Sagol canim benim cok coook agladi, eli tum gun suyun icindeydi cikardigi an ciglik - kiyamet koptu..

Bir daha boyle birsey yqsaraan patates rendele koy canim yada dis macunu

Kuzum etiket yapmayi unutmusun
Menun idare eder
Sagol gulum tavsiyen icin.

Canim annecigin gule gule kullansin insallah...

Canim Allah kolayliklar versin sana..
Sinava neden tekrar calisiyorsun kuzum, isinden memnun degil misin?

Sende iyi ki varsin canim.

Kahvaltı
Sosisli yumurta
5peynir 2 çubuk peynir
1 domates
2 çatal helva
Akşam
150 gr köfte, 1kasik mantar sote
2.5 lt su
mifihafa
Butun hafta cok duzenli bir sekilde menulerini yazmissin canim, cok sevindim, masallah sana...

Çok mutlu oldum . Destekleriniz icin sizlere tesekkur ederim
Bu senin basarin, masallah sana canim..

Sizede cok gecmis olsun canim, Allah esirgesin tum kuzulari..

Canim oyle zor buyuyorlar ki, Allah tum evlatlara saglikli , mutlu ,guzel omur versin..

Çok geçmiş olsun. Alovera çok ıyı gelır.
Aloe verali yanik kremi ve bir tanede doktorun tavsiye ettigi yanik kremini surdum canim.
Gercekten yaniklarida aloe vera cok etkili, eksik olma.

Canım eşlim bende aynı durumdayım hiç vaktim kalmıyo iki çocuk akşama kadar uğraştırıyor küçük oğlum azı dişlerini çıkarıyor ve gerçekten çok huysuz rabbim. Kolaylık versin hepimize

plasticwoman , mifihafa , asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize
Canim merhaba.
Benim dönme planim vardi ama bazi islerim cikti onumzdeki 10 gun cok yogun olacagim,bir sonrakine katilayim inş,
Salmadim bu arada ama ayniyim vermedimde ve her sey yolunda,olumsuz durumlardan vs gelmiyor degilim yani
Ayrica hem ozledim burayi hem de arada takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…