Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım çorbalara karşı daha dikkatli olayım

Hayırlı geceler
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 9 zeytin bal
Akşam
Mercimek çorbası iki tane biber dolması salata
3.5 litre su
Türk kahvesi bir kare bitter
45 dk Leslie
Biber dolması olmamış gerçi bende bu akşam eknek yedım. Yarın tartı gunu umarım etkilemez bızı

Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum
Yawrukush
Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.

her insanın bunyesi farklı sanirim.

kayın validemle yaşıyorum ve bu tempon bile onu memnun etmiyor, yani munkun degil.
ay yine gıybette basladim.
Ben kayınvalıdemi çok severim ama zor yıne de birlikte yaşamak. Ama ilerde mecbur kalırsak yaşarız tabı. Allah kolaylık versin canım

Canım benım sen tam kılo verecek yaştasın hiçç merak etme bir hafta dayansan gerisi gelir acele etme yılma bıkma bak nasıl gidiyor kilolar.

Çok geçmiş olsun. Alovera çok ıyı gelır.

Aşağıda Prof. Dr. Ahmet Maranki tarafından hazırlanan Maranki kiraz detoksu tarifi ile 3 günde vücudunuzu temizleyebilir ve temizlerken de kilo verebilirsiniz.

Kahvaltı: 70 kilodan az olanlar 500 gram, 70 kilodan fazla olanlar 1000 gram kiraz ve 3 bardak şekersiz bitki çayı
Öğle: 70 kilodan az olanlar 500 gram, 70 kilodan fazla olanlar 1000 gram kiraz ve 3 bardak şekersiz bitki çayı
Akşam: 70 kilodan az olanlar 500 gram, 70 kilodan fazla olanlar 1000 gram kiraz ve 3 bardak şekersiz bitki çayı
Her öğün en az 3 fincan yeşil çay tüketilmelidir. Yeşil çay yerine dilerseniz biberiye, kantaron, adaçayı vb. çaylarda tercih edebilirsiniz. Tüketilen kiraz için de küçük sarımsı küçük kirazları tercih etmelisiniz.

Ama gerçekten erkek çocukları kız çocuklarına göre daha hiperaktif gerçekten ne dim valla Allah kolaylık versin canim

Milana firuze menün cok güzel canim. Yarinki sonucunu merak ediyorum. Tarti bizi güldürür insallah.
Ben etiket yapmayi unutmusum, hoş bugün birsey yemedim
Sagol canim canim önemli degil bazen bende unutuyorum.
Yarinki kilo hedefin kac.
Benin 67.5 ti ama zayıfladığı his etmiyorum.
En azinda 67.7-67.8 olsam bile mutlu olucam.

Ben kayınvalıdemi çok severim ama zor yıne de birlikte yaşamak. Ama ilerde mecbur kalırsak yaşarız tabı. Allah kolaylık versin canım
Bende severim canim ama bir kaynana gelin ilişki si en fazla ne kadar iyiyse o kadar yani.
Sagol.

hayirli geceler canlar
persembe ne yedim

sahur
1 yaslanmis yumurta
bol yesillik
1 kase yogurt salatalik

iftar
8 kasik tavuk sote
mor lahana salatasi
1 kasik pilav

su 2,5 litre

spor 30 DK leslie 210 P

cokofesttt esim nasilsin senin gunun nasil gecti ben su sıralar ev isleriyle meşgulüm temizlik yapiyorum burayada giremiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…