• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun ne yedim
Sabah
0
Oglen
3 te 1ekmek arasi yumurta peynir domates
Ikindin
3 bardak su
Aksam
1 icli kofte
Bol salata
3 k pilav ustu ciger kavurma 1 kasik
1 sarma
Ara
1 elma
3 cilek
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @Meryem1306
Bu arada spor ve suyu unutmusum
Su 10 bardak
Spor 9000 adim 450p
Bu arada hamlamam gecmis ama ben spor yapip vucudumu alistiracagim insAllah

İyi geceler herkese

Sahur: 5-6 tane hurma, yulaflı yoğurt

İftar: erişte pilavı, salata

Ara: hurma, elma yarım muz, bir avuç karışık çerez
Su: 1 litre
Spor yok
Kendimi çok kötü hissediyorum. Spor yapacak halim yok. Yarın kesin artı çıkacam. Diyetisyen listesini uygulamayacam. Yağsız ve tuzsuz yemekler yüzünden midem bozuldu:KK43:
AppLesma AppLesma
Ayy ben hic dayanamiyorum hele o yulafli bilmem neler ama mecbur yiyecem paket bitsin sade gevrek alacagim yarin o daha doyurucu geldi bana

İyi geceler herkese

Sahur: 5-6 tane hurma, yulaflı yoğurt

İftar: erişte pilavı, salata

Ara: hurma, elma yarım muz, bir avuç karışık çerez
Su: 1 litre
Spor yok
Kendimi çok kötü hissediyorum. Spor yapacak halim yok. Yarın kesin artı çıkacam. Diyetisyen listesini uygulamayacam. Yağsız ve tuzsuz yemekler yüzünden midem bozuldu:KK43:
AppLesma AppLesma
Bu aralar hepimiz öyleyiz. Ben sahursuz oruç tutuyordum midem cok rahat oluyordu

bu arada kizla sutyenlerimin lastigi gevsemisti bende onemsememistim ama 5 6 gundur belim agriyor diye yanlardan daralttim dun ne bel agrisi kaldi nede goguslerimde agirlik neden yyenisini almiyorsun diye dusunebilirsiniz emzirme sutyeni emzirme bitene kadar kullanicam insAllah emzirme bitince alacagim yenileri hem biraz daha zayiflarsam daha kucuk beden alirim sanirim bu genisleme de kilo iken olustu simdi biraz zayiflayinca da fark etti

Ayy ben hic dayanamiyorum hele o yulafli bilmem neler ama mecbur yiyecem paket bitsin sade gevrek alacagim yarin o daha doyurucu geldi bana
Aslında ilk haftalar yapılıyor ama sonrasında gerçekten çok zor.
Bu aralar hepimiz öyleyiz. Ben sahursuz oruç tutuyordum midem cok rahat oluyordu
Yemek yemezsen daha rahat hissediyorum gerçekten ama tuzsuz yemek yemek de mantıklı gelmiyor bana sonuçta ben diyeti bıraktıktan sonra bu şekilde beslenecem

Kızlar nasılsıniz? Ara ara girdim okudum ama yazamadım hemen iki günlük menümu yazayim
Dün
Sahur
Bir yumurta, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, biber, bir buçuk dilim peynir, 5 zeytin

İFTAR
Bir hurma, Bir kase yoğurtlu tutmac çorbası, salata, 5 kaşık bezelye yemeği

Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi =300
50 zip=100
2,5 saat ev işi= 450
Toplam=850 puan

Bugün
Sahur
Bir hurma, Bir yumurta, bir dilim ekmek, bir buçuk dilim peynir, salatalık, biber

İFTAR
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık pilav, 5 kaşık tavuklu govec, 3 kaşık havuç tarator

Su 2 litre
Spor
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi=540
Toplam=1140
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL :rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Puuff Puuff :KK76: :KK76::KK200:200IA15DK DANS:halay::halay:200IA :KK36:
CEYDOS CEYDOS :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Arrietty_ Arrietty_ :halay::halay::KK36::KK36:
@cokofesttt :rapci::rapci:ODUL :KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
Yawrukush Yawrukush :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
erciyes111 erciyes111 ODUL 200IA:KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay:
Birgaripanne Birgaripanne ODUL :rapci:200IA :KK76::KK200::KK200:200IA :nazar:200IA :halay::KK36::KK36:
@Melegimkorusun :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
mifihafa mifihafa :rapci::rapci:ODUL :KK76::KK200::KK200::nazar::nazar:50S :halay::KK36::KK36:
@Aomine Daiki ODUL MUAF:KK76:MUAF:KK200:MUAF:nazar: MUAF:halay:MUAF:KK36:MUAF
@Milana firuze ODUL 200IA:KK76::KK76::KK200::KK200:200IA :nazar::halay::halay::KK36::KK36:
@hsbaharmert :KK200::KK200:200IA SPOR?
@Aycaokurcan ODUL SPOR?200IA SPOR?:halay::halay:
@AyTerapisii :KK76: SPOR?:KK200::KK200:HASTA / MUAF
@MigiMadid :KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay:100IA :KK36:
Melek Ada Melek Ada :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar::halay::halay::KK36::KK36:
matilda34 matilda34 :halay:SPOR?
@Gonulmeyvesi 10DK A :nazar::halay::halay:
fyzanur fyzanur ODUL :rapci::KK76::KK76::KK200: :KK200:300IA :nazar::halay::halay:15DK A :KK36:
@deniz diyette :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar: 200IA:halay::halay::KK36::KK36:
AppLesma AppLesma ODUL :rapci::KK76:MUAF:KK200:MUAF:nazar::nazar::halay::halay:
@Meryem1306 :nazar: 10DK D
luges luges :rapci::rapci::KK76::KK76::KK200::KK200::nazar::nazar:100IA :halay::KK36::KK36:

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Böyle listemi oluyordu ah ben çok eksik kaldım alisamadim daha yazmaya bu hafta daha dikkat edicem

Yemek yemezsen daha rahat hissediyorum gerçekten ama tuzsuz yemek yemek de mantıklı gelmiyor bana sonuçta ben diyeti bıraktıktan sonra bu şekilde beslenecem
Neden tuzsuz yiyorsun anlamadım. Az da olsa at bu seferde tansiyonun düşer yaz geldiği icin terliyoruz vücuttan atılan minarelleri yerine koyar .

hayirli geceler kızlar

dun ne yedim
sahur
1 yemek tabagi yogurtlu semizotu salatasi ( bu sıralar buna taktim kafayi cok seviyorum süt yapıyor sanki oyle hissediyorum 😁)
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta

iftar
1 tabak kurutulmuş fasulye kavurması uzeri yogurtlu
1 kase mercimek çorbası

ara
zeytinyağında bekletilmiş 2 kuru incir (bagirsak hareketlerine faydası varmış )

su 2,5 litre
spor bugun sporum yok

Ben musaitim canim cumartesi baslayalim Puuff Puuff

:KK200: :KK200:

Sevindim canim, iyi olmana.:KK200:

Neler yedin canim, ah ahhh...

Borek ne kadardi canim, guzel kilo veriyorsun bozma ne olur menulerini..

Hodri meydan diyorsun canim, ne guzel :)

Canim hayirlisi olsun okullar icin, calismalarin daha iyi gidiyor mu?
Yapraga selam soyle benden, senin su stresli zamanin, sinav donemlerin gecsin, ona elveda diyecegiz..
Opuyorum yanaklarindan canim.:KK200:

Oyy oyy oyy bir dal challenge haa ,en sevdigimmm :)))

Azmini ve takim icin sorumlu davranisini tebrik ediyorum canim.:KK200::KK9:

Canim hosgeldin, seni gormek ne guzel..
Bulantilar basladi demek.. Kolaylikla, hizlica gecer bu donem ve hamileligin keyfini cikarirsin umarim canim.:KK200:

Canim bu durumu bir diger kaptanlara yazayim, benden haber bekle ,tartiyi alma henuz..

Canim haber verdigin icin cok tesekkur ederim bugun listemizi hazilayacagim, cok sevindim aramiza donmene :))
Tamamdır. Cumartesi başlıyoruz👍👏
Chole ting 2 week shred (bel ve karın) ve
Slim thighs & legs workout that works( ic uyluk ve dış bacak)
Toplam 25 dk. Önemli olan hergun düzenli yapmak.
Başlamadan tartilin ve olculerinizi alın. Öncesi sonrası karsilastiralim😊 ben şimdiden çok heyecanlandım 😁
Ben bunlarla Karataya devam edicem. Ve bir detoks suyu hazirlicam. Herkese şimdiden başarılar 😊 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne

Hayirli sabahlar
Sahur
2 dilim yumurtali ekmek domates salatalik peynir cay bir parca yaz helvasi

İftar
1 dilim yumurtali ekmek 2 kepce hazir mantar corbasi 4 kasik ispanak uzerine 3 kasik yogurt bol salata
Ara biraz erik 2 catal kazandibi ( tatli istegim var acayip bir sekilde)

Su 2lt yi gecmistir
Spor yok 3 saat ev isi

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Back
X