• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben perşembe günü geri dönmek için gelmiştim ama kim yine gelemedi gruba....

Kaptanım uyanıyorum iftara kadar ders
Sonra iftar Faslı

Namazlar kuran okuyabilirsek
Sonra spor
Sonra sahur
Böyle bir döngüye girdim

Telefonu elime alıyorum ama YouTube batağına düştük saçma sapan videolar izliyorum

Telefonu bırakıyorum hooop aklıma geliyor ama elimde iş oluyor
telefonu alınca unutuyorum
Cımadan beri tartımı yazacağım sözde..
İnsan evde olunca YouTube batağına düşmesi normal 😂 bende düştüm
Ama sipr videolara daldım
Artık vloğ yapanlar hiç dikkatim çekmiyor
Beyhan Budak
Barış Özcan
Hikmet Anıl Öztekin
Düşünce gücü
Sevgi Choi
CHole ting
Lily Sabri
Ergin kırbaç
Yemek videoları
123 go 5 dakika hallet 😬gibiişte böle videolara bakıyorum
Ev işlere boşverdım bunlar yüzünden

Gunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor 😞
,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...🙏
Çok geçmiş olsun Canım , inş en kısa zamanda toparlar. Allah acil şifalar versin 🙏🏻

Gunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor 😞
Diken ustundeyim,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...🙏
Çok geçmiş olsun kaptanim
İnsan evde olunca YouTube batağına düşmesi normal 😂 bende düştüm
Ama sipr videolara daldım
Artık vloğ yapanlar hiç dikkatim çekmiyor
Beyhan Budak
Barış Özcan
Hikmet Anıl Öztekin
Düşünce gücü
Sevgi Choi
CHole ting
Lily Sabri
Ergin kırbaç
Yemek videoları
123 go 5 dakika hallet 😬gibiişte böle videolara bakıyorum
Ev işlere boşverdım bunlar yüzünden
Bunları hiç izleyemiyorum . Benim kiz izliyor bana fırsat bırakmıyor ki

ama karbonhidratı sadece ekmekten almıyorsun diğer besinlerdede bar dolmada var dürümde var mercimekte bile var üstüne iki lokma ekmek yine olmaz eşler belirlenince bu menüye ceza var.
hadi canım sen bana ben sana dua edelim istediğimize ulaşlım diye.
hayır canım ev işi yok dün gece yaptığım bildirimde özellikle belirttim olmadığını
sadece 210 puan
verebiliyorsun canım biz bunlarla verdik .sen bakma benim son dönem yediklerime evdekilere çeşit yapıcam diye kendimi ihmal ediyorum. yoksa öncesi böyleydi.
çok güzel olmuş 5 yaprak sarmasını ödüle alıyorum kalan hepsi olmuş.
etmem mi canım ederim tabi ki şu mübarek ayın hürmetine kabul olur inşaallah :) :KK200:

Geçmiş olsun Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi. Dualarimizdasin canım 💗

Bugünkü menüm sahur
Kıymalı yumurta 1 dilim tb ekmeği
Iftar
1 kase çorba
2 yk tavuk sote çok acıydı yiyemedim😔
Salata
Şu 2.5 lt
Spor
2 saat ev işi 360 puan yarın düzgünce spor yapacağım insallah😔
menün harika. ev işleri bu hafta dahil değil canım üzgünüm.
Selam kızlar nasılsınız
Yawrukush Yawrukush kaptanım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere ☺ 😘 harika görünüyor her şey 😍
Bu ara spor yapamicam ev işi de spordan sayilmiyormus biraz biraz temizlik yapıyorum tayinimiz çıktı bu arada Yozgat'a kafam allak bullak.
Menüm şöyle
Sahur
Yarım dilim ekmek bir çay kaşığı fındık kreması

İFTAR
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık bulgur pilavı, avuç içi kadar fırında tavuk, salata

Su 2 litre

CEYDOS CEYDOS kaptanım tablo için de ellerine sağlık çok önemli değil ama benim başlangıç tarihim 2. Ay değil 3. ay cokofesttt ile aynı gün başlamıştık ☺
beklenen bir tayin miydi? küçük ve serin bir şehir. çocukları küçük şehirlerde büyütmek her zaman daha güzeldir benim düşünceme göre. ilk başta yadırgarsın belki ama ilerleyen zamanlarda alışırsın. tabi dostları alıştığın yaşamı değiştirmek her zaman çok zordur. hayırlı olsun canım. plasticwoman plasticwoman ' ında tayini çıkmış olabilir mi acaba.
menün güzel olmuş. evet bu hafta aktif spor olarak sayılmayacak ev işi. biliyorum seninki çok başka olacak nereye ne koyacaksın kamyon ayarlama vs. bana şimdiden bastı. marketlerde koli avına çıktım. geçen gün bir markette bir kızımız var girdim içeri o da depo kısmındaymış. ne yapıyorsun abla dedi demesiyle ben çığlığı bastım. kızcağız korktu. ne oldu ki dedi . dedim yaptığın suç derhal elindeki o cillop koliyi bana veriyorsun dedim. neye uğradığını şaşırdı al abla senin olsun dedi. ben eve sevinçle geldim.
HAyırlı geceler
Sahur
İki yumurta bi dilim peynir biraz lor
6 zeytin iki wasa bi tk bal
İftar
Bi kase ezogelin bi kase püreli tavuk sote salata
2.5 litre su
Bi yeşil çay
Bi Türk kahvesi
45dk Leslie 315
3 saat ev işi 540
Toplam 855
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
menün sporun harika malesef bu hafta ev işi dahil değil.

Kozmogirl17 Kozmogirl17 hoşgeldin canim
Iyi geceler hanimlar
Cuma menü
1 omlet 3 zeytin 1 dilim ekmek
Salatalık peynir
Öğle
1 tbk kiymali makarna(çöpe gidecekti kiyamadim)
Akşam
1 kepçe yeşil mercimekli çorba
1 parcatavuk izgara
Salata
1 dilim tatlı
Su
2 litre
Spor
Ev işi 2 saat 360
2500 adim attım
40 merdiven inip cikma 3 defa
(Sut alma.tarti alma.pide alma)
😊
Bugün
Sabah
1 omlet zeytin peynir 1 dilim tb ekmeği
2 ceviz

Öğle
1 kepçe yoğurtlu çorba
Akşam
1 kepçe yoğurtlu çorba
Patlıcan yemeği
Avuç ici pide
2 dilim tatlı

Su
2 litre
Spor
2 saat ev temizliği
(Bu aralar kendimi temizliğe verdim)
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
1 tbk kiymali makarna(çöpe gidecekti kiyamadim) bırak gitsin bu mantıkla hep kilo almadık mı? kedilere köpeklere ver canım onlarında ihtiyacı var. iki gün ödül yapılmış bu da olmadı. ceza gelecek şimdiden hayırlı olsun.
Cumartesi Menüm bu saate kaldi
Sahur 1 yumurta yarım dilim ekmek 2 dilim beyaz peynir domates salatalık 7 zeytin
İftar 1 kase çorba yogurlu yaprak sarma ( ödül )
Arav1 kase cilek
ara leblebi çay
su 2.5 lt olmustur
afiyet olsun güzel olmuş.

Bu benim son tatilimdi Ceydoş😍 kızın ne okuyorduuy
inşallah sondur. havacılık ve uzay mühendisliği okuyor kuzum.
Yaaaa 💓💓💓💓 sen bitemedin kaptan 💓💓💓💓

Bu grup ne kadar şanslı
Sen
Yawrukush Yawrukush

Eski kaptanlar da
Kozmogirl17 Kozmogirl17
@stitch
Hepiniz ve tüm üyelerimiz de harika insanlar ❤
ben hiç bitmem canım ama bitanesin diyorsan gerçekten dünyada benden tek var:KK71: seviliyorsun:KK200:

Ceydoşum çok çok özür dilerim cuma aklımdaydı ama sonra tamamen unuttum
Tartım çok fena

59.9 dum
61.2 çıktım

Ama hem WC var hem de regl aşırı bir şişkinlik tabi yemelerim de bozuk ama ..
o yüzden 2 gündür gelemesem de spor yapıyorum
çok fena çok sonucun.
Ceydoşcum 💕 özür dilerim bu kadar beklettiğim için

Eğer bir daha böyle yaparsam sen hiç bekleme beni ben gelip bildirim yaparım öyle sizi bir de aksatmayım:KK43: kötü grup arkadaşı oldum :KK43:
listelerde adının olmasını istediğim için bu kadar bekledim canım.
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS

Geçen cuma 59.9
Bu cuma 61.2
Fark 1.3
Yüzde 2.17 yanlış hesaplamadıysam

Cuma
30 dk zumba
20-30 dk bacak egzersizi (ders çalışırken yaptım )

250 puan diyim

Cumartesi
30 dk zumba
30 dk ev yürüyüşü (yogadayoga Zeynep hızlı tempo)

420 puan
61 görünce spora başlanmış.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm. dualarım tabiki seninle

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1.GRUP ===> fyzanur fyzanur & Aomine Daiki Aomine Daiki

2.GRUP ===> AppLesma AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> fayfeyfiy fayfeyfiy & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & Puuff Puuff
5.GRUP ===> Melek Ada Melek Ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & A Aycaokurcan
7.GRUP ===> deniz diyette deniz diyette & asena87 asena87
8.GRUP ===> G gonul Meyvesi & matilda34 matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS CEYDOS & erciyes111 erciyes111
10.GRUP ===> M Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===> mifihafa mifihafa & cokofesttt cokofesttt
12.GRUP ===> luges luges & Milana firuze Milana firuze

13.GRUP ===> @Tansss & Kozmogirl17 Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ

*** FitFiliz FitFiliz yeni eşin AppLesma AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.

*** matilda34 matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.

*** Birgaripanne Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.

*** Kozmogirl17 Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.

*** Milana firuze Milana firuze yeni eşin luges luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.

***@MigiMadid yeni eşin Puuff Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani

Düzeltme
:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1.GRUP ===> fyzanur fyzanur & Aomine Daiki Aomine Daiki

2.GRUP ===> AppLesma AppLesma & FitFiliz FitFiliz
3.GRUP ===> fayfeyfiy fayfeyfiy & Melegimkorusun Melegimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & Puuff Puuff
5.GRUP ===> Melek Ada Melek Ada & H hsbaharmert
6.GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & A Aycaokurcan
7.GRUP ===> deniz diyette deniz diyette & asena87 asena87
8.GRUP ===> Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi & matilda34 matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS CEYDOS & erciyes111 erciyes111
10.GRUP ===> M Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===> mifihafa mifihafa & cokofesttt cokofesttt
12.GRUP ===> luges luges & Milana firuze Milana firuze

13.GRUP ===> Birgaripanne Birgaripanne & Kozmogirl17 Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ

*** FitFiliz FitFiliz yeni eşin AppLesma AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.

*** matilda34 matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.

*** Birgaripanne Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.

*** Kozmogirl17 Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.

*** Milana firuze Milana firuze yeni eşin luges luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.

***@MigiMadid yeni eşin Puuff Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
[/QUOTE]
Kaptanim pogaca odulumdu

Back
X