- 3 Haziran 2015
- 37.282
- 120.803
- 798
- 36
Sabahları 10 gibi kahve içiyorsun şekersızBende bunun gibi bir beslenme düzenine gecicem hazır alismisken
Ve bol bol su
Böle uygulayan varmış
Buse terim bunu uygulayarak 11 kilo vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahları 10 gibi kahve içiyorsun şekersızBende bunun gibi bir beslenme düzenine gecicem hazır alismisken
İnsan evde olunca YouTube batağına düşmesi normalBen perşembe günü geri dönmek için gelmiştim ama kim yine gelemedi gruba....
Kaptanım uyanıyorum iftara kadar ders
Sonra iftar Faslı
Namazlar kuran okuyabilirsek
Sonra spor
Sonra sahur
Böyle bir döngüye girdim
Telefonu elime alıyorum ama YouTube batağına düştük saçma sapan videolar izliyorum
Telefonu bırakıyorum hooop aklıma geliyor ama elimde iş oluyor
telefonu alınca unutuyorum
Cımadan beri tartımı yazacağım sözde..
Canimsin tum uyelerimiz cok kıymetli feyzacimYaaaasen bitemedin kaptan
Bu grup ne kadar şanslı
Sen
Yawrukush
Eski kaptanlar da
Kozmogirl17
@stitch
Hepiniz ve tüm üyelerimiz de harika insanlar ❤
Canim bebis nasil sen nasilsin iyimisiniz aman kilolara dikkat fit anne olucaksinselam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Selam bu grubun enerjisi insani motive ediyor vallaBeni de motive etmeniz lazim valla canim :)
Benim günler biraz zorunlu gibi
aslinda benim katilasim var
Sosyallesmek açısından iyi oluyor kilo acisindan sıkıntı![]()
Çok geçmiş olsun Canım , inş en kısa zamanda toparlar. Allah acil şifalar versinGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...![]()
Çok geçmiş olsun kaptanimGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
Diken ustundeyim,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...![]()
Bunları hiç izleyemiyorum . Benim kiz izliyor bana fırsat bırakmıyor kiİnsan evde olunca YouTube batağına düşmesi normalbende düştüm
Ama sipr videolara daldım
Artık vloğ yapanlar hiç dikkatim çekmiyor
Beyhan Budak
Barış Özcan
Hikmet Anıl Öztekin
Düşünce gücü
Sevgi Choi
CHole ting
Lily Sabri
Ergin kırbaç
Yemek videoları
123 go 5 dakika halletgibiişte böle videolara bakıyorum
Ev işlere boşverdım bunlar yüzünden
etmem mi canım ederim tabi ki şu mübarek ayın hürmetine kabul olur inşaallah :)ama karbonhidratı sadece ekmekten almıyorsun diğer besinlerdede bar dolmada var dürümde var mercimekte bile var üstüne iki lokma ekmek yine olmaz eşler belirlenince bu menüye ceza var.
hadi canım sen bana ben sana dua edelim istediğimize ulaşlım diye.
hayır canım ev işi yok dün gece yaptığım bildirimde özellikle belirttim olmadığını
sadece 210 puan
verebiliyorsun canım biz bunlarla verdik .sen bakma benim son dönem yediklerime evdekilere çeşit yapıcam diye kendimi ihmal ediyorum. yoksa öncesi böyleydi.
çok güzel olmuş 5 yaprak sarmasını ödüle alıyorum kalan hepsi olmuş.
Geçmiş olsun Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi. Dualarimizdasin canımGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
menün harika. ev işleri bu hafta dahil değil canım üzgünüm.Bugünkü menüm sahur
Kıymalı yumurta 1 dilim tb ekmeği
Iftar
1 kase çorba
2 yk tavuk sote çok acıydı yiyemedim
Salata
Şu 2.5 lt
Spor
2 saat ev işi 360 puan yarın düzgünce spor yapacağım insallah![]()
beklenen bir tayin miydi? küçük ve serin bir şehir. çocukları küçük şehirlerde büyütmek her zaman daha güzeldir benim düşünceme göre. ilk başta yadırgarsın belki ama ilerleyen zamanlarda alışırsın. tabi dostları alıştığın yaşamı değiştirmek her zaman çok zordur. hayırlı olsun canım.Selam kızlar nasılsınız
Yawrukush kaptanım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere ☺
harika görünüyor her şey
Bu ara spor yapamicam ev işi de spordan sayilmiyormus biraz biraz temizlik yapıyorum tayinimiz çıktı bu arada Yozgat'a kafam allak bullak.
Menüm şöyle
Sahur
Yarım dilim ekmek bir çay kaşığı fındık kreması
İFTAR
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık bulgur pilavı, avuç içi kadar fırında tavuk, salata
Su 2 litre
CEYDOS kaptanım tablo için de ellerine sağlık çok önemli değil ama benim başlangıç tarihim 2. Ay değil 3. ay cokofesttt ile aynı gün başlamıştık ☺
menün sporun harika malesef bu hafta ev işi dahil değil.
1 tbk kiymali makarna(çöpe gidecekti kiyamadim) bırak gitsin bu mantıkla hep kilo almadık mı? kedilere köpeklere ver canım onlarında ihtiyacı var. iki gün ödül yapılmış bu da olmadı. ceza gelecek şimdiden hayırlı olsun.Kozmogirl17 hoşgeldin canim
Iyi geceler hanimlar
Cuma menü
1 omlet 3 zeytin 1 dilim ekmek
Salatalık peynir
Öğle
1 tbk kiymali makarna(çöpe gidecekti kiyamadim)
Akşam
1 kepçe yeşil mercimekli çorba
1 parcatavuk izgara
Salata
1 dilim tatlı
Su
2 litre
Spor
Ev işi 2 saat 360
2500 adim attım
40 merdiven inip cikma 3 defa
(Sut alma.tarti alma.pide alma)
Bugün
Sabah
1 omlet zeytin peynir 1 dilim tb ekmeği
2 ceviz
Öğle
1 kepçe yoğurtlu çorba
Akşam
1 kepçe yoğurtlu çorba
Patlıcan yemeği
Avuç ici pide
2 dilim tatlı
Su
2 litre
Spor
2 saat ev temizliği
(Bu aralar kendimi temizliğe verdim)
Yawrukush
CEYDOS
afiyet olsun güzel olmuş.Cumartesi Menüm bu saate kaldi
Sahur 1 yumurta yarım dilim ekmek 2 dilim beyaz peynir domates salatalık 7 zeytin
İftar 1 kase çorba yogurlu yaprak sarma ( ödül )
Arav1 kase cilek
ara leblebi çay
su 2.5 lt olmustur
inşallah sondur. havacılık ve uzay mühendisliği okuyor kuzum.Bu benim son tatilimdi Ceydoşkızın ne okuyorduuy
ben hiç bitmem canım ama bitanesin diyorsan gerçekten dünyada benden tek varYaaaasen bitemedin kaptan
Bu grup ne kadar şanslı
Sen
Yawrukush
Eski kaptanlar da
Kozmogirl17
@stitch
Hepiniz ve tüm üyelerimiz de harika insanlar ❤
çok fena çok sonucun.Ceydoşum çok çok özür dilerim cuma aklımdaydı ama sonra tamamen unuttum
Tartım çok fena
59.9 dum
61.2 çıktım
Ama hem WC var hem de regl aşırı bir şişkinlik tabi yemelerim de bozuk ama ..
o yüzden 2 gündür gelemesem de spor yapıyorum
listelerde adının olmasını istediğim için bu kadar bekledim canım.Ceydoşcumözür dilerim bu kadar beklettiğim için
Eğer bir daha böyle yaparsam sen hiç bekleme beni ben gelip bildirim yaparım öyle sizi bir de aksatmayımkötü grup arkadaşı oldum
![]()
61 görünce spora başlanmış.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm. dualarım tabiki seninleGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
düzgün menülerini sabırsızlıkla bekliyorum.@MigiMadidCEYDOS Karataya tekrar başladım. Yani sağlıklı beslenecegimden emin olabilirsiniz
hele bu iki hafta umudum çok yüksek iyi kilo vereceğime inanıyorum.
Spordada
Yawrukush
Birgaripanne ve ben yaptığımız sporları puanlarsak bu iki hafta 3 umuz 1. Ligi paylaşabiliriz
![]()