- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim.ben +100 grdayimBugün tartısız kilo bildirimi var değil mi kızlar
Ayy ben de gece yemelerine bayılırımAynen aç kalmıyorsun hiç. Benim sıkıntım geceleri bir şey yiyememek.![]()
Hoş geldin canim.Merhabalar
Yeni katıldım. Açıkçası ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Aciklarsaniz sevinirim
Sağol bitanem, çabalanip duruyorum. Güncel 60.6 oldum ama listeye giremedimMaşallah kız
Kaç kilo oldun sen canım
Harika gidiyorsun
Merhabalar
Yeni katıldım. Açıkçası ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Aciklarsaniz sevinirim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : 1 delimavi
İsim (İsteğe Bağlı ): mavi
Mesleginiz: Öğretmen.
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : yeni evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: ----
Yaşadığınız şehir: Şanlıurfa
Boyunuz :163
Kilonuz: 86
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :
Universte son sınıfa kadar 58 -64 arası gidip geldim. Son sınıfta kpss hazırlanmaya gezmeler dolasmalarbiraz durdu ve 68 kilo ile mezun oldum. O yaz kortizonlu tedavi oldum. Atanamadim ve o yaz 72 kilo ile diyetisyene gittim. Diyetisyen adeta beni zayıf olduğuna ikna etti. Bir liste verdi ben asla bu kadar yemiyorum dedim yemedigin için kilo alıyorsun sen diyete uy dedi 1 ay sonunda 75 kiloydum
kpss vs derken 79 kiloyla atandım ben. Yalnız yaşıyordum ve çok soğuk bir ılçedeyim. Ev kömürlü kaloriferliydi ama ben elektirik sobası da yakardım. Okula kahvaltısız gidip geldigim de yemek yer ısınmak için battaniyeye sarılır uyurdum oldum sonunda 82.
diyetisyen gittim yine bir liste verdi bak ben bu kadar yemiyorum kilo aliri m dedim sen ye dedi. Listeyi uyguladım 2 hafta sonra 83.kiloydum. tabi düzenli yemek gibi bir hayatım asla olmadi ama düzenli yiyince de hep kilo aldim. Böyle böyle 89 a kadar geldim. Kendi kendime birşeyler yaparak 3 kilo verdim. Şimdi 86 kiloyum.
insallah artik eskisi gibi 60 li kilolarsa olmak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: bu kilomahiç alışamadım ve kendimi eskisi gibi rahat zayıf istiyorum
kendim için istiyorum. Böyle çok sağlıksız.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk defa katılıyorum.
Bir 59 u gorseydinCuMa 60.6
Bugun 60.7
Psikodiyet var yotubede izle mutlakaAyy ben de gece yemelerine bayılırım
Bu da tamamen duygusal aclik dedikleri olay canim.
çok zararlı gıdalar yok o yüzden yırttın hadi gene iyisin. senin yüzünden stres bastı bana. bende eşya toplayacağım karar verdim. çarşamba başlıyorum.Pazar günkü menum
Sahur
1 tane Tam buğday unlu akıtma, domates, salatalık, bir dilim peynir, dört zeytin
Iftar (çok çeşit oldu)
Bir kuru kayısı, yarım kase mercimek çorbası, bir kepçe et sote, iki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık zeytinyağlı barbunya, iki kaşık havuç tarator
2 litre su
Sporumu yarından itibaren yapicam
CEYDOS
Yawrukush
bak bayram geldi. cicilerimizi giyip evde poz vereceğiz.elbiseler güzel dursun değil mi? ben daha ileri gidip dışarı çıkarak arkadaşlarımın bayramlarını camlarından kutlayacağım.Haklısın kaptanımtamam olacağım inşallah
direk ceza okuyamadım bile yavrum ne yaptın senŞimdi benim menüm baya kötü
Ben yedikten sonraMelegimkorusun ile eş olduğumuzu fark ettim
Cezana hazırım eşim
İftar
Orta porsiyon etli kuru fasulyeCEYDOS bugün paylaşmış annem de cabada yapmıştı
3yk pilav (sarıkılçık et suyu ile pişmiş)
Cacık bayaa büyük bir kase
3-4 sarma
Bir de komşu bir şey yapmış ondan aldım isbit diyor annem adına (yufkayı uzunca sarıp küçük kesip fırınlayıp üstüne yoğurt ) ama 1-2 tane hoşuma gitmedi
Magnolia 2yk
Arada maydanoz salatalık tarçın limon zencefil kuru kayısı kuru elma ay ne bulursam içine attığım bir su yaptım ve içtik ama içindekileri yemedik
01.00 1 dilim börek
Kayısı üzüm vs den hoşaf ama aşırı az şeker katılmış 5 yk falan almışımdır
Türk kahvesi
Sahur
3 dilim börek (maydanoz peynirli)
Domates salatalık
Dünyaları yedim
Spor
30 dk Leslie (sahura çok az kalmıştı zumba yapamadım )
Bacak egzersizleri
30 tane en az yapmışımdır daha fazladır ama saymadım
210+60=270
Su 2L bulmamış olabilirim
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Melegimkorusun
aramıza hoşgeldin mavi. ben kaptan yardımcısı ceyda . burası kötü geçmişi olan kadınlarla dolu ama hepimiz kilo verdik.sende vereceksin endişe etme.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : 1 delimavi
İsim (İsteğe Bağlı ): mavi
Mesleginiz: Öğretmen.
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : yeni evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: ----
Yaşadığınız şehir: Şanlıurfa
Boyunuz :163
Kilonuz: 86
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :
Universte son sınıfa kadar 58 -64 arası gidip geldim. Son sınıfta kpss hazırlanmaya gezmeler dolasmalarbiraz durdu ve 68 kilo ile mezun oldum. O yaz kortizonlu tedavi oldum. Atanamadim ve o yaz 72 kilo ile diyetisyene gittim. Diyetisyen adeta beni zayıf olduğuna ikna etti. Bir liste verdi ben asla bu kadar yemiyorum dedim yemedigin için kilo alıyorsun sen diyete uy dedi 1 ay sonunda 75 kiloydum
kpss vs derken 79 kiloyla atandım ben. Yalnız yaşıyordum ve çok soğuk bir ılçedeyim. Ev kömürlü kaloriferliydi ama ben elektirik sobası da yakardım. Okula kahvaltısız gidip geldigim de yemek yer ısınmak için battaniyeye sarılır uyurdum oldum sonunda 82.
diyetisyen gittim yine bir liste verdi bak ben bu kadar yemiyorum kilo aliri m dedim sen ye dedi. Listeyi uyguladım 2 hafta sonra 83.kiloydum. tabi düzenli yemek gibi bir hayatım asla olmadi ama düzenli yiyince de hep kilo aldim. Böyle böyle 89 a kadar geldim. Kendi kendime birşeyler yaparak 3 kilo verdim. Şimdi 86 kiloyum.
insallah artik eskisi gibi 60 li kilolarsa olmak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: bu kilomahiç alışamadım ve kendimi eskisi gibi rahat zayıf istiyorum
kendim için istiyorum. Böyle çok sağlıksız.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk defa katılıyorum.
Ben de çok severim cidden ama ev sakinleştiği için benim gece yemelerim. Çocuklar uykuda koşturmaca yok gece gece keyfini çıkartarak yiyor insan.Ayy ben de gece yemelerine bayılırım
Bu da tamamen duygusal aclik dedikleri olay canim.
Ahh ahhh aç kalmadan kilo veremeyenlerdenim.Hosgeldin canim
Bir 59 u gorseydin
Psikodiyet var yotubede izle mutlaka
Ortalik sakinken spor yapacak halimiz yok ya hemen mutfağa daliyorduk :))))Ben de çok severim cidden ama ev sakinleştiği için benim gece yemelerim. Çocuklar uykuda koşturmaca yok gece gece keyfini çıkartarak yiyor insan.
Tabi bıraktım artık![]()
karbonhidrat almamn çok güzel canım.bu en çok beni mutlu etti. ama o bisküvilerdede karbonhidrat var her ne kadar diyet dense de bende kilo birikimi yapıyorlar. dikkatli ol. kendi menülerini paylaşmaya özen göster ve güzel menüleri olan arkadaşlarımızdan kopya çekmeye başla derim çok işe yarıyor. spor yürüyüş yap fazla ağır sporlar yapma. ileri zamanlarda ağır sporlara geçiş yaparsın şöyle 70 lere bir gel hayırlısıyla sonra.Merhaba
Evet çok yemek yemezdim eskiden bu yana
Genelde tek öğün le günüm biterdi. Ama sonra sonra yemeye alıştım
Ben ancak baya az yedigimde ve uyudugumda ac olursam kilo verebiliyorum. Ilcedeyken eliptik bisiklet almistim. Bir donem 5 alti kilo vermiştin onunla sonra geri almistim.
Şu anda sahurda meyve yada yoğurt altınbaşak kepeklinin yarısını yiyorum.
bazen ceviz bazen badem.yiyorum bir kaç tane. 2 buçuk su içiyorum. Iftarda da hafif yemekler yemeye çalışıyorum
Hiç ekmek tüketmiyorum.
Spor olarakta evde spor programı veya eliptik yapıyorum ama çokta yapmıyorum. Inşallah sağlıklı beslenmeye de sporda burada motive olup tamamen hayatıma katarım.
ben hayatım boyunca kiloluydum ve diyetteydim. kendi birikimlerimden başkaları da faydalansın istiyorum. sizlerin verdiği o 200 300 gr lar beni ben vermişim gibi sevindiriyor canım. bu haftasonu şaşırtmayı denedim işte bakalım sonucu ne olacak. sevmedim ama acık söyleyeyim evde iki gün fil yutmuşum gibi gezdim.kaptanim cok tesekkurler gerçekten sizin yaptığınızı ben yapamazdim hem ev hem çocuklar hemde grupla tek tek ilgilen yorum yap sürekli aktif ol isim yaz kavanoza at eşleştirdanismanlik yapan diyetisyenler yapmaz bu kadarını
sayenizde hedefimize ulaşacağız
Yawrukush
CEYDOS
❤ insallah sizde bu kadar emege karşılik istediginiz hedefe ulasirsiniz bi arada duraklama dönemine girdiyseniz metabolizmayi şaşırtın diyorlar ben denemistim bi ara diyeti bıraktım yedim de yedim
sonra tekrar diyete devam ettim tekrar zayiflamaya başlamıştım
bende anlayamıyorum çünkü ilk paylaştığın menü bu neden oldu söyleyemeyeceğim. üzüldüm.Dünkü 17 Mayıs menüm:
Krep üstü lor peyniri, salatalık domates,
Kayısı 3 tane
Kıyma kavurma (yağ eklemeden suyunu çektirerek yaptım) + taze fasulye haşlama
Türk kahvesi iki hurma
Su
@AppLesma
Bugün 1 saatlik yürüyüşümü tamamlamak üzereyimCEYDOS
Pazartesi bildirimim fena +500neden öyle olduğunu da anlayamadim
Psikodiyet izliyicemHosgeldin canim
Bir 59 u gorseydin
Psikodiyet var yotubede izle mutlaka
tartılı ama fotoğrafsız kilo bildirimi var.Bugün tartısız kilo bildirimi var değil mi kızlar
olur böyle az farklar gözümüzü korkutmasın.CuMa 60.6
Bugun 60.7
günaydın canım. enerjik gördüm seni. benim daha afyonum patlamadı ama mesajları yazmaya çalışıyorum.
Gunaydin kızlar