• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:duduk:ONEMLI DUYURU:duduk:

***Arkadaslar kilo bildirimlerinizi en gec saat 17.00 'e kadar lutfen yapmis olunuz!

***Takim kurallarimiz geregi lutfen hepiniz tarti fotograflarinizi ekleyerek kilo bildirimi yapiniz! Buna hala dikkat etmeyen arkadaslarim var, lutfen takimda hepimiz esit olalim ve seffaf olalim!
Tarti fotografinizi, mesaj yazdiginiz yerin hemen sol alt kosesindeki, dosya ekle butonuna basarak ekleyebilirsiniz.Telefon uygulamasiyla fotograf yuklemek sIkIntili olabiliyor, yuklenemeyebiliyor bu sebeple web sistesinden , takima giris yaparsaniz , rahatlikla fotograf yukleyebilirsiniz.

Kucak dolusu sevgiler.. :KK200:

senden böyle menüler görecek miydim benç hadi hadi el altından yedin değil mi? adanada kimbilir neler çıkardılar size.hayırlı olsun
Yok sadece cay ictik ve karpuz yedik hemen geri donmemiz gerekiyordu
Zaten donuste cikisi kacirmisiz diger cikistan donduk
Menun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canim
Yapabildigimce yaptim canim dun yola cikinca geri donmemiz de uzun surdu osmaniyeye de ugradik osmaniye simidi almak icin ama hic yoktu alamadik yol 40 dakika bosuna uzadi bir de donuste cikisi kacirdik obur çıkıştan eve gelmemiz 40 dakika uzadi cok yorulduk eve gelip yataga zor dustuk
Afiyet olsun canim,guzel menu olmus,aman suyu artir her seye deva🤗 bu arada kilon cok iyi ya ben ne zaman dusecegim🤩

Selam,cok az mi menu yoksa aksam yemegi yedin mi🙄 bir de su ve spor yazmamissin canim.

Afiyet olsun canim.guzel olmus.
Ramazanda su spor da iyi,kizinin emeklemesi hayirli olsun ne mutlusunuzdur su an 🤩

Afiyet olsun ara cesitlerin fazla gibi ama digerleri guzel ve oglen de olmadigi icin,ims yaptin sporunu sonra.

Su spor guzel masallah.
Cok muhim degil bence kabagi yagli yapmak,almazsin hemen hafta icinde verdiysen.

Afiyet olsun sekeri birakman guzel olmus
Umarim sabah patatesten yemedin🙈
Karpuz dilim buyuklugunu bilmiyorum ama cok olmus olabilir 5,6 dilim

Guzel bir menu olmus afiyet olsun insallah yarina yansir.

Anaaaammmm 🙈
Karpuz dilimleri buyukmuydu diyecektim sonrasi zaten husran olmus☺
Ceza sistemi islemeli ama esin yapmiyor cezalari😜

Afiyet olsun zor olmustur sahursuz.
Ona ragmen sonra cozutmamissin☺
Insallah su icmissindir sonraher yerde deva.

Su spor masallah.
Halley olmamis ama abur cuburu birak bence,daha dogal tatlilara yonelebilirsin.
Keto kek,hindistan cevizi unuyla,cevizle,sutle,steviayla degisik guzel tatlilar var.

Selams🤩
Dun su az olmus,bugunde.
Uyumadiysan 2 bardak daha ic hadi🤣🤣
Ins yarin kirarsin vucudunun inadini.

Afiyet olsun su spor guzel de yemekler cesitler fazla ya...

Menu guzel zip (zip cezasi🤣) afiyet olsun.

İnşallah yarin herkes eksi gorur.
bende bugun regl oldum ama verdigimi dusunuyorum🤣
herkese iyi geceler,mutlu,huzurlu kalin🤩🤩
Yok kucuk kucuk dilmisti gorumcem

Gunaydın kızlar
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.4
Fark 800 gr.

IMG_20200520_192737.webp

20 mayıs
Sahur
1 dilim ekmek peynir salatalik.
Iftar: 1 tabak tudou 1 kase salata 1 dilim ekmek.
Su: 2 liter
Spor: 6000 adim.
21 mayis:
Sahur: 1 dilim ta ekmegi peynir salatalik.
Iftar: 2 lasik pilaf 2 Parca tavuk 1 dilim ekmek. 1 kase salata.
Spor: 11000 adim.
Su: 3 litre

luges luges

Bu takimdaydim daha önce babamı kaybettigim için 😭 pek fazla vaktim olmadı katılabiliyor muyuz tekrardan
Başın sağolsun . Tekrar hoşgeldin o zaman 🤗
Gunaydın kızlar
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.4
Fark 800 gr.

Eki Görüntüle 2638376
Süper 👍🏻 Tebrikler 👏👏
Günaydınlar
Pazartesi :86.600
Bugün:86.700
+100 gramla sahalara giriş yaptim :KK57::KK42:
Bu hafta ısınma turu olsun ☺️haftaya daha düzene girmiş olur eksiler gelir 🤗
Gecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
👏👏 tebrikler

ooooooo kimler gelmiş hoş gelmiş , nasılsın canım seni görmek ne güzel :KK200:
Canim mesajini alintilamisim cevaplamamisim ozur dilerim hosbulduk tatlim nasilsin kurkcu dukkanina donuyoruz iste hepimiz birbirr
Yok sadece cay ictik ve karpuz yedik hemen geri donmemiz gerekiyordu
Zaten donuste cikisi kacirmisiz diger cikistan donduk

Yapabildigimce yaptim canim dun yola cikinca geri donmemiz de uzun surdu osmaniyeye de ugradik osmaniye simidi almak icin ama hic yoktu alamadik yol 40 dakika bosuna uzadi bir de donuste cikisi kacirdik obur çıkıştan eve gelmemiz 40 dakika uzadi cok yorulduk eve gelip yataga zor dustuk

Yok kucuk kucuk dilmisti gorumcem
Canim cogunu yapamadin insallah guzel sonuçlar alirsin cunku ben bu hafta husran yani
20 mayıs
Sahur
1 dilim ekmek peynir salatalik.
Iftar: 1 tabak tudou 1 kase salata 1 dilim ekmek.
Su: 2 liter
Spor: 6000 adim.
21 mayis:
Sahur: 1 dilim ta ekmegi peynir salatalik.
Iftar: 2 lasik pilaf 2 Parca tavuk 1 dilim ekmek. 1 kase salata.
Spor: 11000 adim.
Su: 3 litre

luges luges
Harika bir menu cok guzel eksi gelir bu menuye
Günaydınlar
Pazartesi :86.600
Bugün:86.700
+100 gramla sahalara giriş yaptim :KK57::KK42:
Sahurda yemek yediysen fark etmistir canim yenilip yatiliyor cunku biraz daha bekleyip tekrar tartil canim
Gecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
Waooow harikasin canim tebrikler

ben iyiyim canım çok şükür . hedefime az kaldı da takıla takıla ilerliyorum . liste dışı yarışıyordum tekrar listeye girdim geçen hafta . eksi gelmezsem diye bir korku sardı yarın için . evet ya eve hapsolmak çok bunaltıyor insanı . evde yapılacak şeylerde sınırlı .
Sorumluluk alayim da eksi gelmek zorunda alayim demissin 👏 buraya kadar cok guzel geldin, mezun olmadan gitme gercekten. Bugun gelip bakicam bildirimine 😁😘

Back
X