- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
Gercekten mi hangi sehirdesin.ben İzmir'deyım burasida serinledi ama camları kapatmak yeterli olduYa bben petekleri yaktim buz gibi hava gercekten cocuklarda ufak olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi hangi sehirdesin.ben İzmir'deyım burasida serinledi ama camları kapatmak yeterli olduYa bben petekleri yaktim buz gibi hava gercekten cocuklarda ufak olunca
TeşekkürlerTebrikler kızlar süper![]()
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush
CEYDOS
Milana firuze
asena87
tebrik ediyorum canım
valla evet veriyorsun bravo.Aslında ben bir hafta kilo alıp diğer hafta veriyorum. İlginç bir şekilde ama sonuçta gidiyor önemli olan o![]()
çok güzel canım durmak yok yola devamGeçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush
CEYDOS
Milana firuze
asena87
bende hava soğuk diye çeket giydim ben çıktım 5 dk sonra hava ısındı kavruldum.Ya bben petekleri yaktim buz gibi hava gercekten cocuklarda ufak olunca
gitmem canım kaldı 7 kilo :)Sorumluluk alayim da eksi gelmek zorunda alayim demissinburaya kadar cok guzel geldin, mezun olmadan gitme gercekten. Bugun gelip bakicam bildirimine
![]()
ben de diyorum bu kız benimle niye konuşmuyorCanim mesajini alintilamisim cevaplamamisim ozur dilerim hosbulduk tatlim nasilsin kurkcu dukkanina donuyoruz iste hepimiz birbirr
Canim cogunu yapamadin insallah guzel sonuçlar alirsin cunku ben bu hafta husran yani
Harika bir menu cok guzel eksi gelir bu menuye
Sahurda yemek yediysen fark etmistir canim yenilip yatiliyor cunku biraz daha bekleyip tekrar tartil canim
Waooow harikasin canim tebrikler

bende ölçüldüm canım şimdilik sürpriz olsun ama mutlu muyum sevinçten uçuyorum o derece. ama bende bekleyeceğim oruç tutmasamda bu saate kadar bişey yemedim daha. belki benimde azıcık daha düşer diye bekliyorum. erken gelmen güzel olmuş dinlenirsin şişliğin gider fark daha da açılabilir. yeni bildirimini bekliyorum.
Kocaeli canim hem firtina hem saganak yagis var geceden beri en dusukte yaktim valla buzgibi evin ici cocuklarda ufak hasta olmalarini hic istemiyorum valla su sira izmir sicaktir tabiGercekten mi hangi sehirdesin.ben İzmir'deyım burasida serinledi ama camları kapatmak yeterli oldu![]()
Canim benimm hic konusmaz olurmuyum okuyordum cevaplamaya firsatim olmuyordu artik daha aktif olucam insallahben de diyorum bu kız benimle niye konuşmuyor![]()
Duruma gore artik kapatirim en dusukte yaniyor zaten hasta olmaktan iyidir dimi hic cekilmez bu korona gunlerinde hastaliktebrik ediyorum canım
valla evet veriyorsun bravo.
çok güzel canım durmak yok yola devam
bende hava soğuk diye çeket giydim ben çıktım 5 dk sonra hava ısındı kavruldum.
Tabi hasta olmasın kuzucuklar hastanelere gitmektense yakmak daha iyi Allah korusun yavrularimiziKocaeli canim hem firtina hem saganak yagis var geceden beri en dusukte yaktim valla buzgibi evin ici cocuklarda ufak hasta olmalarini hic istemiyorum valla su sira izmir sicaktir tabi![]()
Duruma gore artik kapatirim en dusukte yaniyor zaten hasta olmaktan iyidir dimi hic cekilmez bu korona gunlerinde hastalik
Vayy kaptanim şimdiden tebriks merakla bekliyorumbende ölçüldüm canım şimdilik sürpriz olsun ama mutlu muyum sevinçten uçuyorum o derece. ama bende bekleyeceğim oruç tutmasamda bu saate kadar bişey yemedim daha. belki benimde azıcık daha düşer diye bekliyorum. erken gelmen güzel olmuş dinlenirsin şişliğin gider fark daha da açılabilir. yeni bildirimini bekliyorum.
yahaha cidden çok mutlu oldum öyle faiş bir rakam değil ama son haftalardaki inişe bakarak çok iyi detoksla daha da iyi olacağına inanıyorum. markete gittim detoks listesinde eksiğim ne olabilir tespit ettim aldım hepsini bolca. evde olan malzemeler aslında ama sürekli kullanıldığı için bana kalmaz korkusuyla her bir ürünü 3 katına çıkardım.Vayy kaptanim şimdiden tebriks merakla bekliyorum![]()

Çok sevindim iyi gelir inşallah detoksta bende stokcuyum herşeyi *2 alırımyahaha cidden çok mutlu oldum öyle faiş bir rakam değil ama son haftalardaki inişe bakarak çok iyi detoksla daha da iyi olacağına inanıyorum. markete gittim detoks listesinde eksiğim ne olabilir tespit ettim aldım hepsini bolca. evde olan malzemeler aslında ama sürekli kullanıldığı için bana kalmaz korkusuyla her bir ürünü 3 katına çıkardım.
Benim ütüyü saymayı unutma birinci benimbenim canım sıkıldı beklerken bir spor yarışması sonucu açıklayayım bari
Aa oldu mu şimdi sondan ikincilik
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
![]()
CEYDOS
![]()
Melek Ada
B Beklenen2
![]()
asena87
![]()
Melegimkorusun
![]()
Milana firuze
![]()
Birgaripanne
![]()
erciyes111
![]()
luges
![]()
fayfeyfiy
![]()
deniz diyette
![]()
cokofesttt
@MigiMadid
![]()
FitFiliz
A Aycaokurcan
![]()
matilda34
![]()
Yawrukush
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
hayatta olmaz günde 2 kere banyo temizleyen biri olarak yine birinci benim.Çok sevindim iyi gelir inşallah detoksta bende stokcuyum herşeyi *2 alırımne olur ne olmaz dimi ama
Benim ütüyü saymayı unutma birinci benim![]()
7035 puanım var. jumping mucizesi .Aa oldu mu şimdi sondan ikinciliksenin puan kaç canım ben onu hedef alcam bu hafta
![]()