- 18 Ekim 2016
- 799
- 1.761
- 113
ooo fark harikaa canim tebrikler ekstra bisey yaptinmi bu hafta sana kilo verdiren neydi spor mu bizede tüyo verGeçen hafta :90.2 kg
Bu hafta :87.4 kg
Fark: 2,8 kg
Yüzde :3,10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo fark harikaa canim tebrikler ekstra bisey yaptinmi bu hafta sana kilo verdiren neydi spor mu bizede tüyo verGeçen hafta :90.2 kg
Yuppiii, yupppiiiAbd , Californiadayim canim, onumuzdeki ay ucuslar aciliyor :))
Suyu arttirabilseydim daha fazlası giderdiBu ne muhtesem bir eksi harikasin...![]()
![]()
![]()
Hahaha aynen bu kez ayaklarim degil ben gorunmusumBir fistik gordum sanki tartida :)))
Teşekkür ederimooo fark harikaa canim tebrikler ekstra bisey yaptinmi bu hafta sana kilo verdiren neydi spor mu bizede tüyo ver![]()
Oyy alintiya gellll hey masallahBravoooo
Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.
Yaaaaaa harikasinnnn
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim
Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.
Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum
Harika otesiiiii
Harika cok guzel canim.
Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.
tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...
Bravooo hel boyle git insallah
Yaaaa harika vallaaa ne denir
Oooo kaptan 1.olmus
tebrikler canim.
Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin
Az oz istikrarli
Aaa cok guzel bravo
Hele sukur yaaaaa
Tmm artik her hafta gider bu
Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.
Bravo
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur
Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni
Ooo ozgecigim![]()
![]()
![]()
Geçen hafta :90.2 kg
Menu guzel canim, spor var mi bugun?Bugün kahvaltı yapamadım acelede. O yuzden yemek yedim
1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 kaşık et kavurma
Akşama da çiğ köfte 7_8 tane yerim. Yufkasiz, bol limon ve göbekle. 2 bardakta ayran
MuhteşemGeçen hafta :90.2 kg
Tebrikler Özgecim
Esim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..
Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.İyiyim çok şükür kilo vermek istiyorum evde koşu bandim var 38 dakika yürüyüş yaptim sabah
Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)Günaydınlar
Pazartesi :86.600
Bugün:86.700
+100 gramla sahalara giriş yaptim![]()
Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?Gunaydin kizlar
Bugun ki tarti tokat gibi vurdu yuzume
Buraya geldigimden beri kilo almisim 1 haftada ama buraya yaziyorum sozum olsun haftaya cumaya kadar 2 kilo vericem
Ilk kilo 75.6
Bu cuma 76.8
Fark +1.2
Yuzdemi hesaplamak istemiyorum
Eki Görüntüle 2638404
Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum..Selam kızlar
Geçen hafta: 57,9
Bu hafta: 57,0
Fark: 900
Yüzde: 1,57
Ne guzel bir eksi canim :)Geçen hafta 63.6
Bugün 62.9
Fark -700gram
Yüzde 1.10
Yawrukush
CEYDOS
asena87
mifihafa
Eki Görüntüle 2638430 Eki Görüntüle 2638430
Tebrikler kuzum
Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..
Harika bir eski bayildim.Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush
CEYDOS @Milana firuze
asena87
Tebrikler Feyzosum
Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
![]()
CEYDOS
@melek ada
@Beklenen2
![]()
asena87
![]()
Melegimkorusun
@Milana firuze
@Tanssss
@erciyes111
![]()
luges
@fmad
![]()
deniz diyette
@cokofesttt
@MigiMadid
@Derya_the_queen
@Aycaokurcan
@matilda34
![]()
Yawrukush
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
Az olsun eksi olsun gulumGeçen hafta:63,2
Bu hafta:63
Yüzde : 0,32
Haftaya hedef :62,7
Kayınvalidemlere geldik ondan dolayı onların evindeki tartıyla tartışdımEki Görüntüle 2638550
Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.
Tebrikler gulum.
Kuzum tesekkurler azar azar gidiyor :))Tebrikler Özgecim![]()
3037 adım attım. Sporda Daha yapamadım. Dinlendim. Akşama 25 dk chole ting yapicam. Aklıma gelmişken puanlarını hesaplicam ama bir çok haraket imin puan i yok. Nasıl hesaplayayim?Menu guzel canim, spor var mi bugun?
Canim cok ozletme kendini ,hazir oldugunda bekliyoruz yine.
Tebrikler canimGeçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Harika bir eksi gozlerim isildadi canim.
Ooo seytanin bacagi guzel kirilmis kaptanim.Geçen hafta : 63,9
bu hafta : 63,5
fark : 0,4 kg
Yüzde : 0,63
Eki Görüntüle 2638559 Eki Görüntüle 2638560 Eki Görüntüle 2638561
tamam kabul ediyorum muhteşem değil ama galiba şeytanın bacağını kırdım artık düşüş başlayacak gibi hissediyorum.
Az olsun eksi olsun canim.
Ne guzel gitmis bu hafta kilolar canim, yarin firsat bulursan tartilip foto paylasabilirsin kuzum.Kızlar ben hemen bildirim yapıp kaçıyorum 11 sayfam kaldı okuyarak geleceğim inşallah
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 60.3
Fark 0.9
Yüzde 1.47
Benim bu ödemdi yani biliyorum ama mutlu oldum
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Melegimkorusun
Bu hafta suya yukleniyorsun o zaman, esin yakinda gelirse seni citir citir gorsun :)Suyu arttirabilseydim daha fazlası giderdibu hafta detoks suyu yapıcam. Bakalım bu hafta nasıl olacak.
![]()
Bende o psikolojiyi yeniden tatmak istiyorum canim :)Hahaha aynen bu kez ayaklarim degil ben gorunmusum
Yaaa ozgecigim 59larin psikolojisi cok guzel,tabi daha azalil dikkat etmek sartiyla.
Yoksa hemen 6plara sonra 70lere atlayabiliyorsun![]()
Tamam canim, sporunu da yap.3037 adım attım. Sporda Daha yapamadım. Dinlendim. Akşama 25 dk chole ting yapicam. Aklıma gelmişken puanlarını hesaplicam ama bir çok haraket imin puan i yok. Nasıl hesaplayayim?