- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta 62 leri görmek istiyorum özgecim inşallah detoks yaptığım sporlar işe yarar.Biraz karbonhidratli olmus Ozlemim menun..
Guzel bir gun olmus canim :)
Evet hareketimiz cok azaldi arttirmaliyiz canim..
Hosgeldin Banucum, sanki seni hatirliyorum onceki yillardan.
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim , 2 oglum var..
Harika :)
Cok guzel birgun olmus canim..
iyi geceler canim :)Ben kacar kizlarrrr hayirli geceler
iyi geceler canımBen kacar kizlarrrr hayirli geceler
Ben gün içinde yapmıyorum açıkçası. Spor yaptığım.saatte hareket ediyorum.sadece. O yüzden az oluyor. Haklısınız bu yöntem iyihoşgeldin canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. daha önce bizim takımdaymışsın ve bebiş hazırlığı için ayrılmışsın. maşallah herşey yolunda gitmiş bebişini kucağına almış büyütmüşsün. aldığın kiloları beraber vereceğimize yürekten inanıyorum.
hep seni düşündüğümüzden yavrum kızma.
bak şimdi çok zor değil. uyandığımdan beri en az 15 kere wc girmişimdir. 15 x 100 yap en az 1500 hareket yapabiliyorsun. ben nasıl ayarladım? her girdiğimde ya jumping ya twist yaparak çıktım çok zamanda almıyor. ayyyy süre tutayım diye 50 daha yaptım. nefes al verler ile 51 sn tuttu. yapabilirsin.
Bence detoksunda, sporlarinda cok guzel, kesin ise yarar :)bu hafta 62 leri görmek istiyorum özgecim inşallah detoks yaptığım sporlar işe yarar.
iyi geceler canim :)
Bu arada maalesef tarcinli keci sutumu icemedim kahvede oyle sut anca musteri ile kizima yetti bugun icmedigim zaman hemen yavaslama oluyor inek sutu de fayda etmedi denedimiyi geceler canım
şartlandırma canım böyle kendini sabah aç karnına iç aynı olmuyormu?Bu arada maalesef tarcinli keci sutumu icemedim kahvede oyle sut anca musteri ile kizima yetti bugun icmedigim zaman hemen yavaslama oluyor inek sutu de fayda etmedi denedim
Hergun sagiyor musunuz canim, yarin icersin..Bu arada maalesef tarcinli keci sutumu icemedim kahvede oyle sut anca musteri ile kizima yetti bugun icmedigim zaman hemen yavaslama oluyor inek sutu de fayda etmedi denedim
Sabah denemedim sadece keci sutu ile inek sutunu denedim keci sutu daha faydali geldi bana Bakalim sut fazla gelirse sabah icerimşartlandırma canım böyle kendini sabah aç karnına iç aynı olmuyormu?
Sabah aksam sagiyoruz kaptanimHergun sagiyor musunuz canim, yarin icersin..
Merhaba canim.Sabah denemedim sadece keci sutu ile inek sutunu denedim keci sutu daha faydali geldi bana Bakalim sut fazla gelirse sabah icerim
Sabah aksam sagiyoruz kaptanim
Öyle oldu biraz ama yaptım bileCeza veren verene desene canim :)))
Sutlac ve sarma ceza mı istiyor ne 15 dk Leslie verdim sana canimmmBayramin 2.günü
Menum biraz kacmis olabilir
Sabah 09.00
2 kk beyaz peynir
Domates
Ekmek nekadar hatirlamiyorum koparip yedim
Birazćik patates
Ara
1 tane sekersiz sutlac kayinvalidem kendilerine gore yapmis yani sekeri koklatmis
Oglen 15.30
1 kase mercimek corbası
Aksam
1 tbk sarma
1 tane tavuk
2 dilim patates firinda
Salata
Su 2 lt rahat var
Spor wcde anca 200 zip zip yaptım 400 puan
CEYDOS
matilda34
Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin domates biber
Ara çerez türk kahvesi 1 elma
Akşam mezgit fileto 2 kaşık pilav salata
Ara 1 küçük muz 1 bardak sütlü kahve
Su 2.5 litre
Spor 210 puan bisiklet
Cezalar 60 puan Leslie
150 puan mekik
Merhaba hoşgeldin takımaMerhabalar, takıma katılabilir miyim?
Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk / 7 aylık
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170 cm
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : hamilelikte kilo aldım . 82 kilo ile doğuma girdim . 67 kiloyum şu an ve bebeğim 7 aylık oldu artık kalan kiloları vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum. Eski kiloma geri dönmek istiyorum ve burada hetkesin birbirine destek olduğunu biliyorum. Ben de destekle hep beraber bu işi götürmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
2-3 yıl önce katılmıştım.
İnşallah canım inşallahpazartesi günleri bu hep oluyor canım üzülme cumaya eksiyle gelirsin.
haydi asena detoksa
cake için ceza gelsin 50 mekik kestim sana.tartılamdın mı canım bugün
Perfect eşimİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Uyanınca 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve
10:00
1 haşlanmış yumurta , bir parça peynir, çeyrek avakado , domates, 1 dilim low carb ekmek
15:00
1 avuç fındık
20:00
4-5 kaşık et sote, salata
Su: 2-2,5 litre
Spor: 12000 adım= 600p
500 zıp zıp= 1000
Top: 1600p
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Aomine Daiki
İnşallah canmÇok fazla artı değil eşim Cuma’ya toplarsın bol bol su da iç![]()
Canim boyle yapan insanlar var, hatta yemek yiyip, sonrasinda kusanlar da var.
Bana sorarsan guzelce saglikli beslenip, kilolardan kurtul ama nefsimi koreltmek icin buna ihtiyacim var diyorsanda nasil istersen :)
Anladim canim zemin sabit, duz olursa belki daha dogru tartar..
Kolay gelsin canim..
Bizde seni seviyoruz :)
Cezalar spor puanina ekleniyor gulum, ne kadar kalcaksiniz kayinvalidenlerde..
Cezalar geliyor gulum :)))
Spor yaptin mi canim, ceza geliyor malesef...
Guzel birgun olmus canim :)
Ozaman meyveli sodaya 100 jj cezasi gleiyor :)