Fazla kilon yok cnm 3 kilo2 ay once 63 tum suan 66.1 cıktım sabah
Gecmis olsun canim erken git kalmayabilir tarti guzel e benziyor begenmezsen geri verirsinkizlar eşim sabah sabah tartiliyim derken baskul kirildiiyi kotu idare ediyordum simdi yenisini almam gerek bu a101 e gelmis kullanan var mi aranizda nasildir ki bu cok bi butce ayiramam 50 lira en fazla ayırabilirim
m Eki Görüntüle 2643236
Eki Görüntüle 2643237
Esimi bekliyorum simdi kahvalti yapacagimBilmiyorum canim, kocamin yalancisiyim
Naptin yumurtaya basladin mi canim.
Ben yeni uyandim. Daha acikmadim.
Belki odem topladi vucudunGünaydıncokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben
ödemdir cnm sikma canını bol bol su iç bende de bu sıralar bu gel gitler var malesefGünaydıncokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben
Alintı eklenmemiş ama bana hitap ettiğini düşünüyorum cnmCanim sende aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, evliyim ,2 oglum var, bende senin gibi gurbetciyim 12 yildir.Verilecek kilon cok az, listeye girmene bile gerek kalmadan verirsin eminim..
Bu arada ben if diyeti yapiyorum, cok memnunum, dilersen bana arkadas olabilirsin... :)
Bn kullanıyorum canım memnunum alabilirsinkizlar eşim sabah sabah tartiliyim derken baskul kirildiiyi kotu idare ediyordum simdi yenisini almam gerek bu a101 e gelmis kullanan var mi aranizda nasildir ki bu cok bi butce ayiramam 50 lira en fazla ayırabilirim
m Eki Görüntüle 2643236
Eki Görüntüle 2643237
teşekkürler, havuç 1 yarım , patates de 1küçük patates kadar yemişimdir . Suyu artırıcam diyorum 2 ye kadar çıktım . Bugün yanıma litrelik şişelerden aldım 2 yi bitirince bıraktım yarın min 2.5 hedefim
❤ Ben de unorthodox kaydettim %95 eşleşme verdi
Walking dead de hangi sezonda kaldım hiç hatırlamıyorum negan geldi ortalık karıştı en son rick atağa geçti ben koptum
Lucifer da 5 bölğm öteye gidemedim adam kendini izlettiriyor da orda kaldım
Fringe defalarca izleyebilirim
Erzincanlı sanmıştım ceydos seni. Topraam çıktın Trakyalımdün 20 kg kitap kolisi taşıdım aşağı kaslarım iyi durumda yani üflesen yıkılacak görünsem bile 3- 5 şirreti indiririm aşağı trakyalıyım kızım ben korksunlar benden ablam gelirse harcar sizi de sen onlara.daha fazla su daha hızlı verilen kilo.
evet işte adam izlettiriyor hele o dedektif deyip gülümsemesi yok mu ayyyyy içimin yağları eriyor. 4. sezon galiba ben 5 e geçtim. yeni başladık zaten 1 hafta oldu. eşimde izlemese ben bitirmiştim çoktan.
Canım benim esas sen harika bir dostsun. Hep güzel insanlar çıksın karşına canım aynı senin gibiCanim duzenli kullanirsan illaki etkisini, faydasini gorursun.
Ilk baslarda agir gelebilir, pes etme Filizim..
Canim cok guzel birgun olmus bayildim...
Tamam gulum islememis miyim, hata varsa hemen duzeltiyorum.
Bahce islerinin ne zor oldugunu biliyorum, ter akar her yerinden..
Kucucuk bir bahcem var, temizler, yabani otlari ayikla, agaclari-cicekleri sula, buda, copu vs vs ellerine saglik canim..
Cok guzel bir gun olmus Tansucum , cok iyi gidiyorsun bu hafta..
Sagol Filizim ne guzel bir dostsun sen...
Biz California Silikon Vadisindeyiz canim..
Sagol canim benim, tum iyi dilek ve dualarina amin diyorum, iyi ki varsin..
Yok be gulum askolsun, herkesin derdi buyuk..
Cok uzuldum senin durumuna, haksizliga, adaletsizlige hic gelemem, dualarimdasin Feyzos, umarim is yerinde durumlar guzel bir sekilde cozulur canim...
Chernobyl var Filizim kisa bir dizi..
The good place var komedi , friendship dizisi..
Mom var komedi.
Shitt Creek var komedi..
West world var biliyorsundur..
Jessica Jones var birde..
Aklima gelenler bunlar canim, daha yazarim..
Sporda olsa super olurmus Banucum, 50 mekik yap bugun olur mu, sporu telafi etsin..
Guzel birgun olmus bir tanem..
Yagmurcum aramiza hosgeldin ben Ozge, 32 yasindayim ,evliyim, 2 oglum var, beraber zayiflayip, citir olalim canim :)
Brokoli graten cok hosuma gitti, brokoli alip yapacagim bende canim :)
Cok guzel bir gun olmus yine..
Masallah kizlarina, kiz evlat ayri guzel oluyor, elleri dert gormesin..
Sanada afiyet olsun , Allah kabul etsin..
Ahh Denizim tahin pekmeze kadar ne guzel gidiyorduk :)
15 dk leslie yapip bugun telafi etmye calis canim olur mu..
Yagmurcum aksam kizartma ,yogurt, corbanin eristesi, bezelye ve pilav hepsi karbonhidrat olmus..
1 sebze yemegi ,biraz yogurt yiyebilirsin aksam mesela.
Bir et yemegi salata ya da corba salata seklinde saglikli menuler yapabilirsin..
Hic hareket ediyor musun, egzersiz yapabiliyor musun canim?
Hicbir sey yememissin gulum, bu kadar az yemen iyi degil..
Vucudun kitlik var sanip, hepsini depolar en az gunluk 1200 kalori almaya calis..
canim gayet guzel guncel kilon, masallah.sen rahat ol al alabildiğini buraya dönünce ben sana işkence ederim mecbur verirsin. ne kadar mutlu olacaksın bilemem ama kilom 63,5 takıldım ben bu kilolarda
Bence ytubedan psikodiyet videosunu izle once bi ona gore karar verİnşallh ödemdir reglimde gecıktı. Gm(genel motor) dıyetı hakkında bılgınız varmı
Ne yapacagımı bılmıyorum ya sık sık bıseyler yesem ama kalorısıZ seyler mı yesem salatalık domates gıbı
Saatli mi beslensem
harika canım çok iyi maşallah.Bugünkü menüm sabah
1 yumurta domates yarim soğan ve biberle menemen
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi 2 ceviz
Akşam
6 köfte 1 bardak ayran salata
Su 2.5 lt
Spor
2000 adım
200 ip altama
60 jj
Birgaripanne CEYDOS Yawrukush @asena87
tahminim kalori miktarını aşmamışsın ama gece karbonhidrat ağırlıklı olması olmamış.
canım haklısın o açıdan. azıcık dikkat 58 geliyor.İyi tarafından bakıyorum en azından direkt sınav haftam değil♥
İnşallah canım Bakalım keşke ama keşke 58 lere insem cumaya
akşam dediğin 7 den öncedir herhalde değil mi? eğer öyle ise kötü değil.Günaydın kızlar dün menumu yazamadım biraz menumu beğenmeye bilirsiniz ama kalori sınırımı aşmadım 1000 kalori de durdum.
Sabah: 9 da 1 haşlamış yumurta.
Oğlen: 14:00 2 yumurta yanında 2 dilim ekmek ve salatalik.
Ara: dut.
Aksam: 10 kiraz 1 erik 7 çilek.
@erciyes111CEYDOS Yawrukush @asena87
bence sen diyet yapma diye eşin bilinçli kırmıştır baskülü. canım ölçüm yaptığı sürece alınabilir bir baskül. ben o marketten aldıklarımdan memnunum hep kötü çıkmadı hiç.kizlar eşim sabah sabah tartiliyim derken baskul kirildiiyi kotu idare ediyordum simdi yenisini almam gerek bu a101 e gelmis kullanan var mi aranizda nasildir ki bu cok bi butce ayiramam 50 lira en fazla ayırabilirim
m Eki Görüntüle 2643236
Eki Görüntüle 2643237
yine çok güzel yarın bende böyle güzel şeyler yapıcam kendime çok özledim.PAZARTESI MENUM
SAAT 12DE (kiymali,biberli 2 yumurta,zeytin,peynir, domates,salatalik,ceviz-pestil)
Eki Görüntüle 2643240
Eki Görüntüle 2643239
Pestil ve cevizi bitiremedim...
SAAT 18.30DA (Biberli, domatesli,kasarli 3bucuk yumurta,salatalik,havuc,cilek,1 kasik sekersiz fistik ezmesi)
Eki Görüntüle 2643238
SU: 2 lt, 350 ml maden suyu,700ml filtre kahve
SPOR: 30 dk tempolu yuruyus, Leslie 1 mil, bolca ev isi
@1delimavi ,CEYDOS , @asena87
listede kendimi eksik gördüm hergün aynı olunca unutmuşum paylaşmadığımı. bu gece ikisi bir arada yazayım canım.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 CEYDOS ODUL @fmad ODUL 10DK A 200IA cokofesttt 10DK A 50S Yawrukush ODUL FitFiliz @erciyes111 ODUL @asena87 ODUL @aydingelini 20M esmeriiim 50M @1delimavi 50M Birgaripanne ODUL Melegimkorusun @mifihafa ODUL 100IA @Kozmogirl17 ODUL 15DK LESLIE @Aomine Daiki ODUL @Milana firuze ODUL SPOR? @Aycaokurcan Melek Ada ODUL 50M @bnnu 50M @matilda34 SPOR? @fyzanur 10DK A 200IA @deniz diyette 15DK LESLIE @AppLesma ODUL 50S 10 DK A 50M
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
oooo çok olmuş bak sen tahin pekmeze ye daha ye hiç durma 62 de buluşuruz.Cuma 59.0
Bugün 59.5
Dünkü tahin pekmez yüzüme şrak diye vurdugunda ben
CEYDOS
Hemen telafi edeceğim, bol su bol hareket
ilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlem01.06.2020
09:00
1 kaşarlı poğaça
1 meyvesıyu
13:00
Bir börek
1 dilim ekmek
Haşlanmıl yumurta
Kuşburnu marmelatı
1 ceviz
15:00
Peynirli yumurta
Ve ekmek
19:00
1 köfte
Su 2,5 lt
Spor
50 squat : 150p
30 mekik :90 p
50 zip : 100 p
Toplam : 340 p
Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush
canım hergün tartılmaktan vazgeç beyin bunu yanlış anlıyor. en normali haftada 2 kere tartılmak.Günaydıncokk mutusuzum
maşallah ben sabah kalkınca 3 saat uyanamayanlardanım.Günaydın arkadaşlar ben sabah sporumu yaptim
ben bir ara eşimle yaptım ama bu kür diyet diyemeyiz buna. aslında yapılabiliyor tek sıkıntı lahana çorbası bir noktada bayıyor. onu yemeyeyim aç gezeyim havasına giriyorsun.İnşallh ödemdir reglimde gecıktı. Gm(genel motor) dıyetı hakkında bılgınız varmı
Ne yapacagımı bılmıyorum ya sık sık bıseyler yesem ama kalorısıZ seyler mı yesem salatalık domates gıbı
Saatli mi beslensem
anladık yavrum açken sen sen değilsin. es gürle bir bağımlılıktan kurtuluyorsun sonuçta.herkes hoş karşılasın. ben evdekilere fırça çektiğimi çok iyi bilirim. biz ne hazırlayacaksın diye sorduklarında açım ben aç sizin gibi her dakika yemek yemiyorum. önce ben doyucam sonra size hazırlarım ha çok bekleyemeyiz diyorsanız buyrun dolap orada ocak orada kendi işinizi halledin.koca insanlarsınız yaparsınız o kadarını. bak tüm konuşmayı geçtim sana.Günaydın kızlar herkese
Cuma giderek yaklaşırken herkese güzeeel, kaçamaksiz bi gün dilerim
Şimdi yürüyüşteyim. Çıkmadan önce kahvaltımı ayarladımdönüşte hüpleticem. Açken biraz sinirli olduğumu farkettim de bari ön hazırlık yapıp çıkayım dedim
ann e çok güzel bir dizi biz bayıldık cernobyl demiş kim demişti? ilayda izledi 3 gün önce kısa dizi zaten çok beğendi. hayır canım erzincanda geçici ikamet ediyorum. %50 tekirdağ %50 edirne karmasıyım ben.Selam canim Firnge izlemiştim ben, güzeldi bence de. Aslında çok dizi izleyen biriydim de önce yoğunluktan sonra da coronada odaklanamamaktan izleyemiyodum son zamanlarda.
Şimdi yeniden başladım gece kızları uyutunca izliyorum. Masum diye bi dizisi var haluk bilginlerin kısa diye ona başladım son iki bölüm kaldı. Şahsiyet kadar zevk vermedi gerçi.
Şu sıra dizilerin bir iki bölümünü izleyip sevmezsem bırakıyorum. Ondan sordum bari tavsiye dizi izleyeyim diye
Ann with an e 'yi de begendim son baktiklarimdan ama çocuk dizisi gibi geldi bıraktım sonra.
Unorthodox a gelince kesinlikle izlemelisin
Erzincanlı sanmıştım ceydos seni. Topraam çıktın Trakyalımnerelisin??
hadi koş gel.
fotoğraflı yap canım öncesi sonrası benim var burada geçmiş öncesi sonrası fotolarım çok iyi motive ediyor.Canım benim esas sen harika bir dostsun. Hep güzel insanlar çıksın karşına canım aynı senin gibi
O aletle egzersizlere devam edicem tatlım okaslında kendimi böyle fotoğraf çekip öncesi sonrası yapsam ne güzel olur. Ama kilolu halimi görmek moral bozucu şu aşamada üşenmezsem mezurayla ölçeyim
güzel canım aslında şu an ilk hedef kilomdayım ama sonra senin gazınla 60 yaptım hedefi şimdi ona uğraşıyorum. hatta bu kadar takılınca aynı kiloda gittim test aldım senden korkuma neyseki negatif çıktı.canim gayet guzel guncel kilon, masallah.
ayy insallah ya saglikla dogsun bebegim de gelirim buraya
hoşgeldin canım aramıza.ben kaptan yardımcısı ceyda. yaşın küçük dikkatli olursan o kiloların hepsi giderKullanıcı Adı : barga
İsim (İsteğe Bağlı ): bahar
Mesleginiz: öğretim görevlisi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yavaş yavaş yıllar içinde, ergenliğimden beri ala ala 90'lara çıktım, 77'lere indim, şimdi 80 dolaylarındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? -daha hareketli, dayanıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)
selamlar herkese
şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.Bence ytubedan psikodiyet videosunu izle once bi ona gore karar ver
CEYDOS kaptanim yardimci bir kaptan daha alacakmisiniz kisi sayimiz gunden gune artiyor masAllah
sistem aslında çok basit hergün akşam düzenli olarak yemiş olduğun öğünleri sabah öğle akşam şeklinde sıralayarak içtiğin su ve yaptığın sporları yazarak bizlerle paylaşıyorsun. tüm 4. takım senin menüne yorum yapabilir sende onlarınkileri takip ederek yorum yapmalısın. burası destekle kilo veren bir grup.Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)
selamlar herkese
ay hadi Allah taamına erdirsin canım. çoook mutlu olsunlar.Merhaba kızlar bugün nişanımız var. O yüzden gruba bakamıyorum. Menümü yazıp kaçıyorum.
Sabah: karpuz, peynir, salatalık, menemen, bir dilim ekmek
Öğle: çiğ köfte
Akşam: karpuz, peynir, salatalık
Su: hesaplayamadım
Spor: tüm gün koşuşturma
hava sıcak olsa benim hepten artıyor suyu severim oldum olası açta olsam bardak bardak içerimhemen kaydettim sabitte iyidir dikkat edersen düşecek demektir.
menün güzel olmuş canım. ben su içmeye bugün henüz başladım inşallah yatana kadar 3 yapabilirim. gerçi dün gece fark etmeden 3750 ml yapmışım.
ben diyetim boyunca yedim bitter kakao oranı yüksek olan kilo vermede bile etkili hemde çok tatmin oluyorumGayet guzel menu begendım. Bu hafta çok dikkat ediyorum kılo veremedim diye ama 73 gorursem bende bitter yıyecegım kahve yanında.
Gerçekten müthiş menü kesinlikle fazla gidicek Sporunda Harika spor öncesi şekersiz kahve yağ yakımı için çok iyi tavsiye ederimMenum
Sabah 2 yumurta bol salatalık
Öğlen 2 yumurta bol salatalık
Akşam 1 yumurta 1 avagoda
Spor 1 saat bisiklet
Su henuz 1 litre
Cuma 74.5
Pazartesi 74.00
Sanırım bu hafta kilo verebileceğim tabı cuma tam adet olacagım onun şişliği olmazsa
CEYDOS Yawrukush cokofesttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?