Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun canim erken git kalmayabilir tarti guzel e benziyor begenmezsen geri verirsin
Bilmiyorum canim, kocamin yalancisiyim
Naptin yumurtaya basladin mi canim.
Ben yeni uyandim. Daha acikmadim.
Esimi bekliyorum simdi kahvalti yapacagim
Günaydın cokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben
Belki odem topladi vucudun

Günaydın cokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben
ödemdir cnm sikma canını bol bol su iç bende de bu sıralar bu gel gitler var malesef

Alintı eklenmemiş ama bana hitap ettiğini düşünüyorum cnm olabilir cnm neden olmasın

Selam canim Firnge izlemiştim ben, güzeldi bence de. Aslında çok dizi izleyen biriydim de önce yoğunluktan sonra da coronada odaklanamamaktan izleyemiyodum son zamanlarda.
Şimdi yeniden başladım gece kızları uyutunca izliyorum. Masum diye bi dizisi var haluk bilginlerin kısa diye ona başladım son iki bölüm kaldı. Şahsiyet kadar zevk vermedi gerçi.

Şu sıra dizilerin bir iki bölümünü izleyip sevmezsem bırakıyorum. Ondan sordum bari tavsiye dizi izleyeyim diye
Ann with an e 'yi de begendim son baktiklarimdan ama çocuk dizisi gibi geldi bıraktım sonra.
Unorthodox a gelince kesinlikle izlemelisin
Erzincanlı sanmıştım ceydos seni. Topraam çıktın Trakyalım nerelisin??

Canım benim esas sen harika bir dostsun. Hep güzel insanlar çıksın karşına canım aynı senin gibi

O aletle egzersizlere devam edicem tatlım ok aslında kendimi böyle fotoğraf çekip öncesi sonrası yapsam ne güzel olur. Ama kilolu halimi görmek moral bozucu şu aşamada üşenmezsem mezurayla ölçeyim

sen rahat ol al alabildiğini buraya dönünce ben sana işkence ederim mecbur verirsin. ne kadar mutlu olacaksın bilemem ama kilom 63,5 takıldım ben bu kilolarda
canim gayet guzel guncel kilon, masallah.
ayy insallah ya saglikla dogsun bebegim de gelirim buraya

Kullanıcı Adı : barga
İsim (İsteğe Bağlı ): bahar
Mesleginiz: öğretim görevlisi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yavaş yavaş yıllar içinde, ergenliğimden beri ala ala 90'lara çıktım, 77'lere indim, şimdi 80 dolaylarındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? -daha hareketli, dayanıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
- hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)

selamlar herkese

Bence ytubedan psikodiyet videosunu izle once bi ona gore karar ver
CEYDOS kaptanim yardimci bir kaptan daha alacakmisiniz kisi sayimiz gunden gune artiyor masAllah

harika canım çok iyi maşallah.
tahminim kalori miktarını aşmamışsın ama gece karbonhidrat ağırlıklı olması olmamış.
İyi tarafından bakıyorum en azından direkt sınav haftam değil♥

İnşallah canım Bakalım keşke ama keşke 58 lere insem cumaya
canım haklısın o açıdan. azıcık dikkat 58 geliyor.
akşam dediğin 7 den öncedir herhalde değil mi? eğer öyle ise kötü değil.
bence sen diyet yapma diye eşin bilinçli kırmıştır baskülü. canım ölçüm yaptığı sürece alınabilir bir baskül. ben o marketten aldıklarımdan memnunum hep kötü çıkmadı hiç.
yine çok güzel yarın bende böyle güzel şeyler yapıcam kendime çok özledim.
listede kendimi eksik gördüm hergün aynı olunca unutmuşum paylaşmadığımı. bu gece ikisi bir arada yazayım canım.
Cuma 59.0
Bugün 59.5
Dünkü tahin pekmez yüzüme şrak diye vurdugunda ben
CEYDOS
Hemen telafi edeceğim, bol su bol hareket
oooo çok olmuş bak sen tahin pekmeze ye daha ye hiç durma 62 de buluşuruz.
ilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlem Melegimkorusun
Günaydın cokk mutusuzum
canım hergün tartılmaktan vazgeç beyin bunu yanlış anlıyor. en normali haftada 2 kere tartılmak.
Günaydın arkadaşlar ben sabah sporumu yaptim
maşallah ben sabah kalkınca 3 saat uyanamayanlardanım.
ben bir ara eşimle yaptım ama bu kür diyet diyemeyiz buna. aslında yapılabiliyor tek sıkıntı lahana çorbası bir noktada bayıyor. onu yemeyeyim aç gezeyim havasına giriyorsun.
anladık yavrum açken sen sen değilsin. es gürle bir bağımlılıktan kurtuluyorsun sonuçta.herkes hoş karşılasın. ben evdekilere fırça çektiğimi çok iyi bilirim. biz ne hazırlayacaksın diye sorduklarında açım ben aç sizin gibi her dakika yemek yemiyorum. önce ben doyucam sonra size hazırlarım ha çok bekleyemeyiz diyorsanız buyrun dolap orada ocak orada kendi işinizi halledin.koca insanlarsınız yaparsınız o kadarını. bak tüm konuşmayı geçtim sana.
ann e çok güzel bir dizi biz bayıldık cernobyl demiş kim demişti? ilayda izledi 3 gün önce kısa dizi zaten çok beğendi. hayır canım erzincanda geçici ikamet ediyorum. %50 tekirdağ %50 edirne karmasıyım ben.
Ben cok ozlemisim burayi
Bu Cuma mi dønsem Yawrukush CEYDOS
hadi koş gel.
fotoğraflı yap canım öncesi sonrası benim var burada geçmiş öncesi sonrası fotolarım çok iyi motive ediyor.
canim gayet guzel guncel kilon, masallah.
ayy insallah ya saglikla dogsun bebegim de gelirim buraya
güzel canım aslında şu an ilk hedef kilomdayım ama sonra senin gazınla 60 yaptım hedefi şimdi ona uğraşıyorum. hatta bu kadar takılınca aynı kiloda gittim test aldım senden korkuma neyseki negatif çıktı.
hoşgeldin canım aramıza.ben kaptan yardımcısı ceyda. yaşın küçük dikkatli olursan o kiloların hepsi gider
Bence ytubedan psikodiyet videosunu izle once bi ona gore karar ver
CEYDOS kaptanim yardimci bir kaptan daha alacakmisiniz kisi sayimiz gunden gune artiyor masAllah
şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.

Merhaba kızlar bugün nişanımız var. O yüzden gruba bakamıyorum. Menümü yazıp kaçıyorum.

Sabah: karpuz, peynir, salatalık, menemen, bir dilim ekmek

Öğle: çiğ köfte

Akşam: karpuz, peynir, salatalık

Su: hesaplayamadım
Spor: tüm gün koşuşturma

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)

selamlar herkese
sistem aslında çok basit hergün akşam düzenli olarak yemiş olduğun öğünleri sabah öğle akşam şeklinde sıralayarak içtiğin su ve yaptığın sporları yazarak bizlerle paylaşıyorsun. tüm 4. takım senin menüne yorum yapabilir sende onlarınkileri takip ederek yorum yapmalısın. burası destekle kilo veren bir grup.
her pazartesi ve her cuma tartı günlerimiz sabahları aç karnııza tercihen wc sonrası tartılıp güncel kilomuzu paylaşıyoruz. pazartesi rakamsal yeterli ama cuma günleri mutlaka fotoğraflı kilo bildirimi yapmalısın. kilo bildirimini nasıl yapacağın 1. sayfada kurallar bölümünde var.
bazen spor yarışmalarımız oluyor puanlı onlara katılım önemli kilo vermek sporla desteklenince hızlı oluyor. başka öğrenmek istediğin bir şey olursa hem ben hemde tüm 4. takım sana yardımcı olacaktır.

ay hadi Allah taamına erdirsin canım. çoook mutlu olsunlar.
menün ne diyebilirimki bol karpuzlu. güzel

hava sıcak olsa benim hepten artıyor suyu severim oldum olası açta olsam bardak bardak içerim
Gayet guzel menu begendım. Bu hafta çok dikkat ediyorum kılo veremedim diye ama 73 gorursem bende bitter yıyecegım kahve yanında.
ben diyetim boyunca yedim bitter kakao oranı yüksek olan kilo vermede bile etkili hemde çok tatmin oluyorum
Gerçekten müthiş menü kesinlikle fazla gidicek Sporunda Harika spor öncesi şekersiz kahve yağ yakımı için çok iyi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…