- 5 Ekim 2017
- 565
- 2.224
- 63
- 36
Ama nasıl oluyorsa öyle yemeğe kilo yok sanki o yiyor bana yarıyoroturup kendi yemiştir kesin. hanzo bunlar ya. mağara adamı gibiler. ben bazen diyorum senin o miden çöplük gibi ne görüyorsa topluyor diye.
Şimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor
sistem aslında çok basit hergün akşam düzenli olarak yemiş olduğun öğünleri sabah öğle akşam şeklinde sıralayarak içtiğin su ve yaptığın sporları yazarak bizlerle paylaşıyorsun. tüm 4. takım senin menüne yorum yapabilir sende onlarınkileri takip ederek yorum yapmalısın. burası destekle kilo veren bir grup.
her pazartesi ve her cuma tartı günlerimiz sabahları aç karnııza tercihen wc sonrası tartılıp güncel kilomuzu paylaşıyoruz. pazartesi rakamsal yeterli ama cuma günleri mutlaka fotoğraflı kilo bildirimi yapmalısın. kilo bildirimini nasıl yapacağın 1. sayfada kurallar bölümünde var.
bazen spor yarışmalarımız oluyor puanlı onlara katılım önemli kilo vermek sporla desteklenince hızlı oluyor. başka öğrenmek istediğin bir şey olursa hem ben hemde tüm 4. takım sana yardımcı olacaktır.
sabret canım 45 i geçsin bak nasıl gün olur devran dönere geliyor. 20 yıl kilolarımla dalga geçti. devran döndü sıra bende şimdi ben onunkilerle dalga geçiyorum. ana o ne dediğimde anlıyor bir bakıyorum içine çekmiş çooook gülüyorum haline.Ama nasıl oluyorsa öyle yemeğe kilo yok sanki o yiyor bana yarıyor
Bende çok sinir oluyorum o durumlarda hem diyenlere hemde kendimeHoşbuldum canımm. Ben de başta kimsryi dinlemedim süt olsun panda olayım veririm dedim de veremedimbide eşimin kuzeniyle aynı zamanlarda doğum yaptık aynı kiloları aldık. O şimdi dal gibi oldu onun yanında olunca herkes bak o verdi sen napıyosun falan diyolar sinirim bozuluyo.
Kızzz kozmo sende mi burdasınn ☺☺☺
bende az önce daralma tablosuna baktım senin için dedim maşallah ne güzel kilo verdi. ama 60 hedef olmamalı iyi görünmek için en fazla 55 olman şart. 160 cm boy 60 kilo yeterli olmaz.Şimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor
Genetikte etkili bence babasıda hala fit aile öyle benim aile enine gidiyor eşimin aile boyuna uzuyorsabret canım 45 i geçsin bak nasıl gün olur devran dönere geliyor. 20 yıl kilolarımla dalga geçti. devran döndü sıra bende şimdi ben onunkilerle dalga geçiyorum. ana o ne dediğimde anlıyor bir bakıyorum içine çekmiş çooook gülüyorum haline.
o konuda haklısın ama benim eşimin aileside boyuna nasıl bir genetik hem yaşlanmıyorlar hemde kilo almıyorlar derdim. ama olabiliyormuş eşim ve kaynım kanıtı.Genetikte etkili bence babasıda hala fit aile öyle benim aile enine gidiyor eşimin aile boyuna uzuyor
O kadarına cesaret edemiyorum annemin afatından korkuyorum hem yüzüm çok küçük çirkin oluyorum ama yinede belli olmazbende az önce daralma tablosuna baktım senin için dedim maşallah ne güzel kilo verdi. ama 60 hedef olmamalı iyi görünmek için en fazla 55 olman şart. 160 cm boy 60 kilo yeterli olmaz.
söylemezsin annene yüz önce kötü oluyor ama sonra toparlıyor canım endişe etme.O kadarına cesaret edemiyorum annemin afatından korkuyorum hem yüzüm çok küçük çirkin oluyorum ama yinede belli olmaz
Aynen ya bende artık darlandım. Bide sürekli aynı ortamda olduğumuzda bi kg verme muhabbeti dönüyo. Gözlerini benelte benelte çok yemiyorumki, ay hatta fazla bile verdim hakan kızıyo artık kilo verme diyo ki( geçenlerde yemek yerken kocası bağırdı az ye artık be ayşe amma yedin diyeBende çok sinir oluyorum o durumlarda hem diyenlere hemde kendime
çok zor bir durum. okurken ürperdim. o zaman bunlara inat burada kilo veriyorsun canım hiç acımam olmayacak sana haberin olsun.hepsi söylediklerini yalayıp yutacak. çok hırs yaptım.Aynen ya bende artık darlandım. Bide sürekli aynı ortamda olduğumuzda bi kg verme muhabbeti dönüyo. Gözlerini benelte benelte çok yemiyorumki, ay hatta fazla bile verdim hakan kızıyo artık kilo verme diyo ki( geçenlerde yemek yerken kocası bağırdı az ye artık be ayşe amma yedin diye) yüzüm iyice göçtü kii. Kıız üzülme sen istesen hızlı kilo veriyosun falan bide aklınca beni gazlıyo
Of bende yaklaşık 5 aydır hırs yapıyorum 3 gün sonra o hırs gidiyoçok zor bir durum. okurken ürperdim. o zaman bunlara inat burada kilo veriyorsun canım hiç acımam olmayacak sana haberin olsun.hepsi söylediklerini yalayıp yutacak. çok hırs yaptım.
Hayirli olsun canımMerhabalar kızlar yarın erkek kardeşimin nişanı var. Bugün de annemlerdeyim. Yarın dönüş yapacam. Bugün de kilo bildirimi yapamayacam. Yarın dönecem insallahh
31 mayıs cumartesi menü
Sabah: karpuz, peynir, iki dilim ekmek, yumurta
Ara: karpuz, peynir
Akşam: tavuk, salata, bir lahmacun
Ara: meyve, iki tane sütlü baklava
Su: 1 litre kadar
Spor:50 jj
Sağol canım. Emzirirken bir şey olur mu acabaYeşil çay içebilirsin canim
Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim varsu çok az olmuş onu arttırmalısın kilo vermek için 1,5 lt yeterli olmuyor.
geçen gün ben paylaşmıştım canım geçmişe dönüp bakar mısın? yumurta diyetinin ayrıntılarını. yok bakamam dersen ben uyanana kadar bekle paylaşırım yeniden. halauyukluyorum çünkü kahvemi içeyim ayılıcam.
olacak olacak az dayan bu iş olacak.
aaaa +500 ben onu - gördüm nasıl oldu bu. kaçamak mı var?
işin sonunda ödül olunca böyle oluyor demek bende ödül istiyorum eşimden.
çok kötü be derya ne yaptın bu kadar + gelmek için.acil topla kendini dağıtma iznin yok bu saatten sonra
su acilen artmalı
tamam canım yarın olarak notumu düştüm.
çok güzel canım. vallahi bravo
su içmeyi çoğaltmalısın. menülerine daha fazla dikkat etmelisin.
tansu ne oldu böyle yine. kimlere gittin neler yedin canım olmadı yakışmadı.
şok diyet haftada 5 kg verdirir gibi diyetler. yüksek kilolu kişileri hedef alarak şu kadar kilo verilir diye insanları cezbediyor canım. eğer sen 90 kg olsaydın belki bu diyet sende 5 kg vermiş olurdun ama 5 günde iki kilo vermen bile harika. benim sana tavsiyem bu diyet zaten metobolizmanı şoka uğratmıştır normal bir diyete geçtiğin zaman artık daha hızlı kilo vereceksindir. günde 2 lt su yerine 3 lt su tüketmen ve spor yapmanda kilo vermeni hızlandırır.
100 olsun bizim olsun tebrikler canım.
evet canım şok diyetlerden yada detoksta diyebiliriz şaşırtıyorsun vücudu.
nerede duracak bu hatun diyordum. cumaya düşüş olur canım merak etme.
yavrum bu kadar umutsuz olma bu hayatta verilmeyecek kilo yok. öncelikle haftalık hedefler koy kendine. düzgün akşam 18:00 da sonlanan bir menü hazırla. en az 3 lt su iç günlük. yanına sporda koydun mu bak nasıl gidecek o kilolar. if diyeti - ketojenik diyet - karatay diyeti yada kafna göre karbonhidratı az bir liste hazırla. bu ilk 3 diyet garantili verdiriyor. sonra burada listeni paylaş. ne dersin? sonra sonuca bakalım.
kaçla kaç arası yaptın if canım. -100 hımmm bu hafta birincilik kimde olacak.
Kimin kaptanı beekızlar komşum kısır ve kek yapmış ben bahçeye iniyorum kısır ve kek yememeye gidiyorum yani. 1 saate dönerim.
Canım çok üzülüyorum senin durumuna inan eşime bile anlattım. Allah yardımcın olsun canım kurum değiştirme şansın yok mu ya da bu hakkı ne zaman hakedeceksinSorduğunuz için sağ olun kızlar , sorunları parayla ilgili . Ben atanmadan önce benim yapacağım işi aralarında bolusup maaşın disinda ek mesai parası alıyorlardı . Ben buraya ataninca o paradan oldular , herkes aylık en az 800 civarı az kazanmaya başladı. Ama ben de devlet atamasıyla geldim torpille gelmedim , bunu onlara da söyledim ama mobinge devam ediyorlar , ben olmasam başkası atanacakti ona yapacaklardı bunları . Kafama takmamaya calsiiyorum artık , şikayette ettim gidip amirime. Faydası olmadı şikayet ettim diye hiç birisi konuşmuyor simdide şaka gibi :) neyse artık Allah'a havale ettim . stres sebebiyle sürekli yiyesim var bende direnebildigim kadar direniyorum , asıl listedeyim takıma karşıda sorumluyum . Elimden geleni yapıyorum :) durumlar bu .
Kaptanım sizin de Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce buraya gelirsinizCeydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
Çok güzel görünüyorPAZAR MENUM
SAAT 12.30DA
Eki Görüntüle 2643071
Eki Görüntüle 2643070
Peynir ve zeytini yiyemedim.
SAAT 18.30DA
Eki Görüntüle 2643072
Eki Görüntüle 2643076
Yemegimi bitiremedim.
SU:1.7lt su, 350ml maden suyu, 700 ml filtre kahve
SPOR: 45 dk tempolu yuruyus, bir suru ev isi.
@1delimavi,CEYDOS , @asena87
Ben de iki ayı geçti diyet yapıyorum 7 kilo verdim, eşim ramazanda biraz dikkat etti 6 kilo verdi sinir oluyorum30 saat sadece su oy oy bir ara denemeliyim ne durumdayım merak ettim. eşine maşallah canım kıskandırıyor şu erkeklerin bünyesi beni . bizde eşimle lahana diyeti yaptık o 5 kilo ben 2 kilo verebilmiştim.
Herkesin sorunu ayrı canım. İnsanın is yerine güle oynaya gitmesi, orda mutlu olması çok önemli. Sonuçta günümüzün çoğunu orda geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girersallaya bildiğim kadar sallıyorum canım . ama geçen gün bana çocuk azarlar gibi parmağını kaldırınca birisi sinir boşalması yaşadım. saygı çerçevesin de açtım ağzımı yumdum gözümü. bana emir veremezsinden girdim benim amirim değilsin den çıktım... onunda etkisiyle çok gerildim o kişiyle ve destekçileriyle. bakalım nerelere varacak bu iş. şimdi özgenin dertleri yanın da da bunlar sorun değil yazmaya utanıyorum bunları...
Hoş geldin canım aramıza4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aydingelini
İsim (İsteğe Bağlı ):yağmur
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bitanecik 18 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1,58
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım ama listeye girmedim diskalifiye olmadım
CEYDOS memnun oldum canım teşekkür ederim
Sen de hoş geldin canım ☺Bende katılmak istiyorum buraya uygunmudur acaba
Su işini bugün cozucem inşallah ☺ sabah tartildim 66.9 yani cumaya göre +200menün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünü
Sanırım bu aralar sulara dikkat etmeliyiz size de geçmiş olsun kolay gelsin canımCanım maalesef evimizi su bastı ek işlerim çıktı en son her şeyi yapıp geleyim dedim geç kaldım o yüzden
GötürPtsi
Sahur
Sucuklu yumurta
Bir dilim ekmek
Muz dilimleri
Zeytin 1
1 kuru kayısı
İftar
2 tabak şehriyeli tavuk çorbası
1 kuru kayısı
Çay yanında
1 luppo 1 Hindistan cevizli içi çikolata(sadece kaplaması çikolata içi Hindistan cevizi)
4 sıkım ev yapımı çiğköfte
Karpuz 4 dilim
Ve sadece 1 adet cips
Spor
3000 zıplama
CEYDOS
@Yawrukush
@asena87
Ben beğendim kuzumGünaydın kızlar dün menumu yazamadım biraz menumu beğenmeye bilirsiniz ama kalori sınırımı aşmadım 1000 kalori de durdum.
Sabah: 9 da 1 haşlamış yumurta.
Oğlen: 14:00 2 yumurta yanında 2 dilim ekmek ve salatalik.
Ara: dut.
Aksam: 10 kiraz 1 erik 7 çilek.
erciyes111 CEYDOS @Yawrukush @asena87
afiyet olsun kaptanımPAZARTESI MENUM
SAAT 12DE (kiymali,biberli 2 yumurta,zeytin,peynir, domates,salatalik,ceviz-pestil)
Eki Görüntüle 2643240
Eki Görüntüle 2643239
Pestil ve cevizi bitiremedim...
SAAT 18.30DA (Biberli, domatesli,kasarli 3bucuk yumurta,salatalik,havuc,cilek,1 kasik sekersiz fistik ezmesi)
Eki Görüntüle 2643238
SU: 2 lt, 350 ml maden suyu,700ml filtre kahve
SPOR: 30 dk tempolu yuruyus, Leslie 1 mil, bolca ev isi
@1delimavi ,CEYDOS , @asena87
Hoş geldin canım ☺Kullanıcı Adı : barga
İsim (İsteğe Bağlı ): bahar
Mesleginiz: öğretim görevlisi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yavaş yavaş yıllar içinde, ergenliğimden beri ala ala 90'lara çıktım, 77'lere indim, şimdi 80 dolaylarındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? -daha hareketli, dayanıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)
selamlar herkese
Ben de oğlak Burcuyum ama yemeye aşığımBaşak burcuyum ama acaba yükselenim mi boğa
Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersenCuma gününe hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım mı?
01.04.2020
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @AppLesma 64,7 65,7 -1,0 FitFiliz 67,2 68,0 -0,8 @Tanssss 79,9 80,4 -0,5 @deniz diyette 59,0 59,5 -0,5 @asena87 59,8 59,9 -0,1 @esmeriiim 66,0 66,1 -0,1 Aomine Daiki 62,7 62,8 -0,1 aydingelini 73,0 73,0 0,0 @Meyyal Hayyal 71,5 71,5 0,0 @bnnu 65,8 65,8 0,0 CEYDOS 63,5 63,5 0,0 cokofesttt 62,6 62,6 0,0 @fyzanur 55,4 55,4 0,0 B barga 82,0 82,0 0,0 @1delimavi 84,8 84,7 0,1 @Beklenen2 72,3 72,2 0,1 @fmad 59,8 59,6 0,2 matilda34 82,4 82,2 0,2 @Milana firuze 66,9 66,7 0,2 @luges 72,2 71,9 0,3 @Yawrukush 67,9 67,5 0,4 @Aycaokurcan 74,5 74,0 0,5 erciyes111 66,7 66,2 0,5 @mifihafa 70,6 70,0 0,6 Melegimkorusun 68,1 67,5 0,6
@AppLesmaFitFiliz @Tanssss @deniz diyette @asena87 @esmeriiim Aomine Daiki Kızlar dikkat kırmızı çizgiler geçilmiş + kilolar gelmiş.
aydingelini @Meyyal Hayyal @bnnu CEYDOS cokofesttt @fyzanur B barga biraz dikkatle başaramayacağınız bir şey yok. ceydoşşşşş en çok sana diyom yerinde sayıyorsun.
@1delimavi @Beklenen2 @fmadmatilda34 @Milana firuze @luges @Yawrukush @Aycaokurcan erciyes111
@mifihafaMelegimkorusun harikasınız kızlar cizginizi bozmadan devam edin cumaya çok güzel eksiler bizim olacak.
Yola sabah erken çıktık o yüzden kahvaltıya eşim pastaneden poğaça aldı.. istanbula anneme gelincede o kahvaltıda ne hazırladıysa yedim vallaharika canım çok iyi maşallah.
tahminim kalori miktarını aşmamışsın ama gece karbonhidrat ağırlıklı olması olmamış.
canım haklısın o açıdan. azıcık dikkat 58 geliyor.
akşam dediğin 7 den öncedir herhalde değil mi? eğer öyle ise kötü değil.
bence sen diyet yapma diye eşin bilinçli kırmıştır baskülü. canım ölçüm yaptığı sürece alınabilir bir baskül. ben o marketten aldıklarımdan memnunum hep kötü çıkmadı hiç.
yine çok güzel yarın bende böyle güzel şeyler yapıcam kendime çok özledim.
listede kendimi eksik gördüm hergün aynı olunca unutmuşum paylaşmadığımı. bu gece ikisi bir arada yazayım canım.
oooo çok olmuş bak sen tahin pekmeze ye daha ye hiç durma 62 de buluşuruz.
ilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlemMelegimkorusun
canım hergün tartılmaktan vazgeç beyin bunu yanlış anlıyor. en normali haftada 2 kere tartılmak.
maşallah ben sabah kalkınca 3 saat uyanamayanlardanım.
ben bir ara eşimle yaptım ama bu kür diyet diyemeyiz buna. aslında yapılabiliyor tek sıkıntı lahana çorbası bir noktada bayıyor. onu yemeyeyim aç gezeyim havasına giriyorsun.
anladık yavrum açken sen sen değilsin. es gürle bir bağımlılıktan kurtuluyorsun sonuçta.herkes hoş karşılasın. ben evdekilere fırça çektiğimi çok iyi bilirim. biz ne hazırlayacaksın diye sorduklarında açım ben aç sizin gibi her dakika yemek yemiyorum. önce ben doyucam sonra size hazırlarım ha çok bekleyemeyiz diyorsanız buyrun dolap orada ocak orada kendi işinizi halledin.koca insanlarsınız yaparsınız o kadarını. bak tüm konuşmayı geçtim sana.
ann e çok güzel bir dizi biz bayıldık cernobyl demiş kim demişti? ilayda izledi 3 gün önce kısa dizi zaten çok beğendi. hayır canım erzincanda geçici ikamet ediyorum. %50 tekirdağ %50 edirne karmasıyım ben.
hadi koş gel.
fotoğraflı yap canım öncesi sonrası benim var burada geçmiş öncesi sonrası fotolarım çok iyi motive ediyor.
güzel canım aslında şu an ilk hedef kilomdayım ama sonra senin gazınla 60 yaptım hedefi şimdi ona uğraşıyorum. hatta bu kadar takılınca aynı kiloda gittim test aldım senden korkuma neyseki negatif çıktı.
hoşgeldin canım aramıza.ben kaptan yardımcısı ceyda. yaşın küçük dikkatli olursan o kiloların hepsi gider
şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.
Hoşbuldum canımHayirli olsun canımo telasede kacamak yapma olur mu
Sağol canım. Emzirirken bir şey olur mu acaba
Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var
Kimin kaptanı bee
Canım çok üzülüyorum senin durumuna inan eşime bile anlattım. Allah yardımcın olsun canım kurum değiştirme şansın yok mu ya da bu hakkı ne zaman hakedeceksin
Kaptanım sizin de Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce buraya gelirsiniz
Çok güzel görünüyor ☺ afiyet olsun
Ben de iki ayı geçti diyet yapıyorum 7 kilo verdim, eşim ramazanda biraz dikkat etti 6 kilo verdi sinir oluyorum
Herkesin sorunu ayrı canım. İnsanın is yerine güle oynaya gitmesi, orda mutlu olması çok önemli. Sonuçta günümüzün çoğunu orda geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer
Hoş geldin canım aramıza
Sen de hoş geldin canım ☺
Su işini bugün cozucem inşallah ☺ sabah tartildim 66.9 yani cumaya göre +200
Sanırım bu aralar sulara dikkat etmeliyiz size de geçmiş olsun kolay gelsin canım
Götürbunları ye - 200 ol haksızlık bu
Ben beğendim kuzum
afiyet olsun kaptanım
Hoş geldin canım ☺
Ben de oğlak Burcuyum ama yemeye aşığım
Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen
Tamam canım öyle oldun sıkma canını Cuma’ya toplarsın 3 gün var hareket çok varmış suyu da mutlaka arttır toparlarsın canımBugün cumadan beri yapmadığım of gunum olsun lütfen hiçbir şey kontrolumde değildi ama yarından itibaren daha iyi olacak
Bol bol karbonhidrat olmuş canım01.06.2020
09:00
1 kaşarlı poğaça
1 meyvesıyu
13:00
Bir börek
1 dilim ekmek
Haşlanmıl yumurta
Kuşburnu marmelatı
1 ceviz
15:00
Peynirli yumurta
Ve ekmek
19:00
1 köfte
Su 2,5 lt
Spor
50 squat : 150p
30 mekik :90 p
50 zip : 100 p
Toplam : 340 p
Melegimkorusun CEYDOS @Yawrukush
Ceydoşum eşler değişti benim bu haftaki eşilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlemMelegimkorusun Melegimkorusun
sakın burada gidecek kiloalr hırsını kaybetmeyeceksin herkese kapak olacak. gözüm üstünde.Of bende yaklaşık 5 aydır hırs yapıyorum 3 gün sonra o hırs gidiyo
kız tuğlacılar ne ben bilmem ki tekirdağı hiç yaşamadım orada. gurbetçi benimkiler dönüşlerinde edirneye yerleştiler. aile diğer fertleride edirneye gelmiş. kalanların düğünleri olursa günü birlik gidiliyor hemen dönülüyor. şimdi anlat tuğlacılar ne?CEYDOS canimm ben de tekirdaliyim (biraz da gelibolu karışımı) çok sevindimm .
E anlat bakalım, gittin mi sen de tuglacilara
suyu arttır belki işe yarar rahat halledersin wc sorununu.Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var
Kimin kaptanı bee
Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?