Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burda daha cok sevdim CEYDOS la daha cok sevdim

Simdi nasilsin peki

Oda guzel
Şimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor

detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim, servgiler :)

Ama nasıl oluyorsa öyle yemeğe kilo yok sanki o yiyor bana yarıyor
sabret canım 45 i geçsin bak nasıl gün olur devran dönere geliyor. 20 yıl kilolarımla dalga geçti. devran döndü sıra bende şimdi ben onunkilerle dalga geçiyorum. ana o ne dediğimde anlıyor bir bakıyorum içine çekmiş çooook gülüyorum haline.

Bende çok sinir oluyorum o durumlarda hem diyenlere hemde kendime

bende az önce daralma tablosuna baktım senin için dedim maşallah ne güzel kilo verdi. ama 60 hedef olmamalı iyi görünmek için en fazla 55 olman şart. 160 cm boy 60 kilo yeterli olmaz.

Genetikte etkili bence babasıda hala fit aile öyle benim aile enine gidiyor eşimin aile boyuna uzuyor

Genetikte etkili bence babasıda hala fit aile öyle benim aile enine gidiyor eşimin aile boyuna uzuyor
o konuda haklısın ama benim eşimin aileside boyuna nasıl bir genetik hem yaşlanmıyorlar hemde kilo almıyorlar derdim. ama olabiliyormuş eşim ve kaynım kanıtı.

bende az önce daralma tablosuna baktım senin için dedim maşallah ne güzel kilo verdi. ama 60 hedef olmamalı iyi görünmek için en fazla 55 olman şart. 160 cm boy 60 kilo yeterli olmaz.
O kadarına cesaret edemiyorum annemin afatından korkuyorum hem yüzüm çok küçük çirkin oluyorum ama yinede belli olmaz

Bende çok sinir oluyorum o durumlarda hem diyenlere hemde kendime
Aynen ya bende artık darlandım. Bide sürekli aynı ortamda olduğumuzda bi kg verme muhabbeti dönüyo. Gözlerini benelte benelte çok yemiyorumki, ay hatta fazla bile verdim hakan kızıyo artık kilo verme diyo ki( geçenlerde yemek yerken kocası bağırdı az ye artık be ayşe amma yedin diye ) yüzüm iyice göçtü kii. Kıız üzülme sen istesen hızlı kilo veriyosun falan bide aklınca beni gazlıyo

çok zor bir durum. okurken ürperdim. o zaman bunlara inat burada kilo veriyorsun canım hiç acımam olmayacak sana haberin olsun.hepsi söylediklerini yalayıp yutacak. çok hırs yaptım.

çok zor bir durum. okurken ürperdim. o zaman bunlara inat burada kilo veriyorsun canım hiç acımam olmayacak sana haberin olsun.hepsi söylediklerini yalayıp yutacak. çok hırs yaptım.
Of bende yaklaşık 5 aydır hırs yapıyorum 3 gün sonra o hırs gidiyo

Hayirli olsun canım o telasede kacamak yapma olur mu

Yeşil çay içebilirsin canim
Sağol canım. Emzirirken bir şey olur mu acaba

Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var

kızlar komşum kısır ve kek yapmış ben bahçeye iniyorum kısır ve kek yememeye gidiyorum yani. 1 saate dönerim.
Kimin kaptanı bee

Canım çok üzülüyorum senin durumuna inan eşime bile anlattım. Allah yardımcın olsun canım kurum değiştirme şansın yok mu ya da bu hakkı ne zaman hakedeceksin

Kaptanım sizin de Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce buraya gelirsiniz

Çok güzel görünüyor afiyet olsun

30 saat sadece su oy oy bir ara denemeliyim ne durumdayım merak ettim. eşine maşallah canım kıskandırıyor şu erkeklerin bünyesi beni . bizde eşimle lahana diyeti yaptık o 5 kilo ben 2 kilo verebilmiştim.
Ben de iki ayı geçti diyet yapıyorum 7 kilo verdim, eşim ramazanda biraz dikkat etti 6 kilo verdi sinir oluyorum

Herkesin sorunu ayrı canım. İnsanın is yerine güle oynaya gitmesi, orda mutlu olması çok önemli. Sonuçta günümüzün çoğunu orda geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer

Hoş geldin canım aramıza

Bende katılmak istiyorum buraya uygunmudur acaba
Sen de hoş geldin canım ☺

menün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünü
Su işini bugün cozucem inşallah ☺ sabah tartildim 66.9 yani cumaya göre +200

Canım maalesef evimizi su bastı ek işlerim çıktı en son her şeyi yapıp geleyim dedim geç kaldım o yüzden
Sanırım bu aralar sulara dikkat etmeliyiz size de geçmiş olsun kolay gelsin canım

Götür bunları ye - 200 ol haksızlık bu

Ben beğendim kuzum

afiyet olsun kaptanım

Hoş geldin canım ☺

Başak burcuyum ama acaba yükselenim mi boğa
Ben de oğlak Burcuyum ama yemeye aşığım

Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen

Yola sabah erken çıktık o yüzden kahvaltıya eşim pastaneden poğaça aldı.. istanbula anneme gelincede o kahvaltıda ne hazırladıysa yedim valla ama bugün güzel başladım perşembe tekrar yolculuk var hadi bakalım

Hoşbuldum canım

Bugün cumadan beri yapmadığım of gunum olsun lütfen hiçbir şey kontrolumde değildi ama yarından itibaren daha iyi olacak
Tamam canım öyle oldun sıkma canını Cuma’ya toplarsın 3 gün var hareket çok varmış suyu da mutlaka arttır toparlarsın canım
Bol bol karbonhidrat olmuş canım ama yeni eşin ben değilim Eşler değişmişti sen orayı kaçırmışsın yeni eşten de ceza gelir büyük ihtimalle
ilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlem Melegimkorusun Melegimkorusun
Ceydoşum eşler değişti benim bu haftaki eş matilda34 ama isterseniz ona da ceza vereyim

Of bende yaklaşık 5 aydır hırs yapıyorum 3 gün sonra o hırs gidiyo
sakın burada gidecek kiloalr hırsını kaybetmeyeceksin herkese kapak olacak. gözüm üstünde.
CEYDOS canimm ben de tekirdaliyim (biraz da gelibolu karışımı) çok sevindimm .

E anlat bakalım, gittin mi sen de tuglacilara
kız tuğlacılar ne ben bilmem ki tekirdağı hiç yaşamadım orada. gurbetçi benimkiler dönüşlerinde edirneye yerleştiler. aile diğer fertleride edirneye gelmiş. kalanların düğünleri olursa günü birlik gidiliyor hemen dönülüyor. şimdi anlat tuğlacılar ne?
Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var

Kimin kaptanı bee

Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen
suyu arttır belki işe yarar rahat halledersin wc sorununu.
2 kaşıkla yırttım. onuda akşam menüsüne saydım.
tamam canım pardon bu rakamlar çok yakın birbirine ondan karıştırmışım geçirirken 67,2 baz aldım ona göre düzeltmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…