2 ay once 63 tum suan 66.1 cıktım sabahMenün çok az cnm kaç kilosun şimdi
Ayyy okdr yogun islerim var izine cikmadan evvel.menu paylasmamisim.Canım eşim olsun Cuma’ya gider o inşallah
Canım olaylar sizin oralara yakın miEsim hep evden calisiyor canim, zaten is yeri tamamen evden calismaya dondu, korona bitsede evden calisacaklar..
Hicbir yerde yok canim silah, zaten online alamazsin, cunku 1 saatlik bir egitimin ardindan veriyorlar..
Cok tesekkur ederim iyi dilek ve dualarina Filizim..Turk hava yollari bilet rezervasyonuna basladi ama henuz ucuslar acilmadi.
Insanlar deli gibi rezervasyon yaptiriyor, hakli olarak..
Hakkimizda hayirisi canim...
İyi geceler canimAyyy okdr yogun isleirm var kinizne cikmadan evvel menu paylasmamisim.
Yazilanlari arada okuyorum.ama adapte olupta cvb yazamadim.
08.30;2 haslanmis yumurta,2 kk peynir.
13.00 1 dilim ekmek 3 dilim kaşar 1 çk tereyagi
18.00 150 gr mantar,1 yumurta,2 kk peynir omleti.
20.00 10 findik,1 kare bitter.
2 lt su ve bir suru cay
6000 adim,250 merdiven ve 5 saat ev temizligi.
fayfeyfiy Boyle iste canim.
Takim icin kilo vermeliyim tabi ki ama su an ve 1 hafta kadar onceliklerim cok farkli
Iyi geceler
Canım maalesef evimizi su bastı ek işlerim çıktı en son her şeyi yapıp geleyim dedim geç kaldım o yüzden
Aleyküm selam hoşgeldin canım :)Selam kızlar, bol eksilerBen de aranıza katılmak istiyorum
The office i arkadaşlarım beğenmişti canımLucifer e baktım bir iki bölüm, sarmadı beni. Bir ark. var o çok ısrar ediyor aslında devam et seversin diye. Fringe güzel evet ama şimdi izlesem çok eski gelir.
Komik bir diziye başlamıştım (hoş az kaldı bitmesine) , Brooklyn 9 9 diye. Onun da mesela ilk sezonları çok eski geldi.
dikkat etmek lazım takımca sulak döneme girdik herhalde bugün neredeyse benim mutfak kısmınıda basıyorduCanım maalesef evimizi su bastı ek işlerim çıktı en son her şeyi yapıp geleyim dedim geç kaldım o yüzden
Boru patlamış sanırım kuzum yarın tekrar gelecekler yapılmadı ..dikkat etmek lazım takımca sulak döneme girdik herhalde bugün neredeyse benim mutfak kısmınıda basıyordu
Hiiiç bilmiyorum ama baya kötü durumda yaniaman sizde inşaatlı olacak desene.
hiç sevmem şimdi kırılacak onarılacak eve pisliği zaten yetip artmışken bir doya işi çıkacak.Hiiiç bilmiyorum ama baya kötü durumda yani
eksi çok güzel canım cumaya daha güzel olacak.
Canım benim o kadar kötü olmadı neyseki ama hazırlık yaparken bu iş fazla geldi çok yoruldum.dun gece 3 gibi adaya vardık 4 ye yattik sabah kalktık getirdiklerimi yerleştirdim sonra köye geldik yemek bulaşık bahçede çay derken hep hizmet şuan yeni yattım çok yorgunumYaa kızlar geri dönük okumuştum alıntıları cevaplıcam derken sildimayy o kadar sayfayı geri okuyamam şimdi neyse artık aklım kalanları buraya yazayım matilda34 canım çok geçmiş olsun su basma olayına üzüldüm tam o kadar işin arasında kötü olmuş. Ben de daha 1 aylık evliydim evi daha yeni düzene sokmuştuk. İşteyken mutfakta su borusu patlamış ve tüm evi su basmıştı halılar suda yüzüyordu. Komşular sesi duyup farketmişler ev sahibimde aynı kattaydı telefonla arayıp eve geldim. Kapıyı açıp o manzarayı görmek korkunçtu. Ondan sonra birkaç günlüğüne bir yere gitsek dönüşte kapıyı açarken stres oluyordum sanki tekrar aynı manzarayı yasayacağım diye Çoğu komşumu daha ilk kez o gün görmüştüm sağolsun yardıma geldiler suyu boşalttık.
Yawrukush kaptanım senin menü şahane bende balığı her öğün yiyebilirim. Ben de geçen ton balıklı sandviçi yeşil çayla içerek yemiştim
Bugün cumadan beri yapmadığım of gunum olsun lütfen hiçbir şey kontrolumde değildi ama yarından itibaren daha iyi olacakPazartesi menüm
13:00
Menemen , bir parça beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, roka
15:00
4 fındık , kremalı kahve
17:30
8-10 tane fındık
20:15
Brokoli graten ( haşlanmış brokoli üzerine tavuk sote ekleyip üzerine kaşar rendeleyip fırınladım)
Çoban salata
Su: 2-2,5lt
Spor: 7000adım
Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34
matilda34 sen de durumlar nasıl ?
İyi tarafından bakıyorum en azından direkt sınav haftam değilhiç sevmem şimdi kırılacak onarılacak eve pisliği zaten yetip artmışken bir doya işi çıkacak.
eksi çok güzel canım cumaya daha güzel olacak.
Daha ne olsun harika bir menu canim.Iyi geceler kizlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim hepsini yarın okuyup yazarım inşallah ☺
Sabah
Bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, iki kepekli galeta
Ara
10 Antep fıstığı
Öğle
5 kaşık nohutlu mercimekli salata
Ara
Bir bardak sütlü kahve, yedi fındık
Akşam
Bir kase yarmali yoğurt çorbası, üç küçük dilim kavun
Ara
Iki tane çubuk kraker
Su 1.75 litre
Spor 100 er tane flutter kicks, bisiklet hareketi, bacak hareketi
2 saat ev isi
CEYDOS kaptanım kacamak var mı diye sormuşsun ya kacamak yok ama tuvalete çıkamamıştim bu akşam çıktım onun etkisi olabilir sabah tekrar tartilicam
CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?