Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte bu be en sevdiğim kilo verme motivasyonu. sen birinci ol bir gün 1 somun ekmek izni vereceğim sana.
Ekmekle yirtamazsin kaptanim ekmek yemem daha zora dusmedikce sekeri nasil biraktiysam ekmek te oyle artik benim icin cayda seker asla
Cezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım
Gecmis olsun esim
Harika canim bu losyon neymiş öyle
Aslinda gorumcemin getirdigi vucut losyonunu ekledim az geldi onu da hemen bitirmek istemedim bm den zeytinyagli losyonu da ekleyif zencefille ozedim ilik islak havlu ile nemlendirdim vucudumu surdum strecledim tabi esim strec yapti butun odemimi attim ve yagdan da kayip var sanirim gobegimi elleyince yumusaklik hissettim en az 6 saat kalmali

Tüp bebek tedavi öncesi rahme çizik atılacak 2 3 gün ağrısi oluyormuş. Çok zor bir işlem değil diyolar ama tam olarak nasıl bnde bilmiyorum canım. Zaten doktora soracağım diyet spor bir zararı olur mu diye

Sağol canim

doktorda spora onay vermez gibi düşünüyorum. kolay bir operasyon olmasına çok sevindim canım.

Beyin bedava ceydos böylece daha çok yemiş oldum

burda yasak olmada bile herkes bir düzen içinde e turkiye'de bizimkiler öyle değil yasak olmasına rağmen yine durmuyorlar

Tamam kaptanim . Bende size cok alıştım elimden geldiği kadar girmeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…