- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ekmekle yirtamazsin kaptanim ekmek yemem daha zora dusmedikce sekeri nasil biraktiysam ekmek te oyle artik benim icin cayda seker aslaişte bu be en sevdiğim kilo verme motivasyonu. sen birinci ol bir gün 1 somun ekmek izni vereceğim sana.
Gecmis olsun esimCezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım
Aslinda gorumcemin getirdigi vucut losyonunu ekledim az geldi onu da hemen bitirmek istemedim bm den zeytinyagli losyonu da ekleyif zencefille ozedim ilik islak havlu ile nemlendirdim vucudumu surdum strecledim tabi esim strec yapti butun odemimi attim ve yagdan da kayip var sanirim gobegimi elleyince yumusaklik hissettim en az 6 saat kalmaliHarika canim bu losyon neymiş öyle
Tüp bebek tedavi öncesi rahme çizik atılacak 2 3 gün ağrısi oluyormuş. Çok zor bir işlem değil diyolar ama tam olarak nasıl bnde bilmiyorum canım. Zaten doktora soracağım diyet spor bir zararı olur mu diyeah ah almanya da hayat başka. bizim burada da normale dönüyor ama yinede belli bir yaş grubu tedbirli çıkıyor dışarı.
canım ne oldu neden ameliyat olacaksın. ciddi bir şey mi? bir kaç gün değil ameliyatsa uzun bir zaman yapmamalısın.
Sağol canimEkmekle yirtamazsin kaptanim ekmek yemem daha zora dusmedikce sekeri nasil biraktiysam ekmek te oyle artik benim icin cayda seker asla
Gecmis olsun esim
Aslinda gorumcemin getirdigi vucut losyonunu ekledim az geldi onu da hemen bitirmek istemedim bm den zeytinyagli losyonu da ekleyif zencefille ozedim ilik islak havlu ile nemlendirdim vucudumu surdum strecledim tabi esim strec yapti butun odemimi attim ve yagdan da kayip var sanirim gobegimi elleyince yumusaklik hissettim en az 6 saat kalmali
doktorda spora onay vermez gibi düşünüyorum. kolay bir operasyon olmasına çok sevindim canım.Tüp bebek tedavi öncesi rahme çizik atılacak 2 3 gün ağrısi oluyormuş. Çok zor bir işlem değil diyolar ama tam olarak nasıl bnde bilmiyorum canım. Zaten doktora soracağım diyet spor bir zararı olur mu diye
Beyin bedava ceydoskıymaya yağ eklemedin üstüne çekirdek yiyip aynı yağı aldım çooook güldüm. afiyet olsn güzel menü
canım yavrum harika ama daha da harika olabilirdi. hadi daha fazla dikkat et bak nasıl fark olacak. yüksek kilolarda kilo vermek çok hızlı olur.senin yavaş gidiyor.
beyin hep kötü şeylere çalışıyor iyiye yöneltmek lazım bir süre...Beyin bedava ceydosböylece daha çok yemiş oldum
Tamam tamam senin içinbeyin hep kötü şeylere çalışıyor iyiye yöneltmek lazım bir süre...
gözün gönlün açılacak kız fena mı? evde 3 dişiyiz üçümüzde düşüyoruz.Tamam tamam senin içinizlicem canim Lucifer'i
afiyet olsun neler vardı menüde?Ben aciktim herhal kendimi mutfaga sttim
Cok guzel bir keto ara ogunu yaptim
burda yasak olmada bile herkes bir düzen içinde e turkiye'de bizimkiler öyle değil yasak olmasına rağmen yine durmuyorlarah ah almanya da hayat başka. bizim burada da normale dönüyor ama yinede belli bir yaş grubu tedbirli çıkıyor dışarı.
canım ne oldu neden ameliyat olacaksın. ciddi bir şey mi? bir kaç gün değil ameliyatsa uzun bir zaman yapmamalısın.
Sam Heugan tavsiye olunur o zamangözün gönlün açılacak kız fena mı? evde 3 dişiyiz üçümüzde düşüyoruz.
Tamam kaptanim . Bende size cok alıştım elimden geldiği kadar girmeye calisicamCanim diyete baslayacagin icin son odul gunu yapmissin anladigim kadariyla ,sali gunu tablosundan muaf tutuyorum seni..
Canim 1 tane ye eger cok istiyorsan ama gunun kalaninda menunu ona gore dengele :)
Olur gulum zaten mezun oldugun icin listeden yana sorun yok..
Memleketinizde huzurlu, mutlu gunler gecirirsiniz insallah..
Firsat buldukca yaz bize, ozletme, epey alistik canim sana..
Ne zaman donmek istersende , bu takim senin...
Gofrete 50 mekik geliyor canisi..
Guzel bir gun olmus canim, cok iyi gidiyorsun :)
Sende kendine dikkat et kuzum...
Gun gecmiyor ki sana ceza yazmadigim Feyzos :))
Evin isi hallolmus ona cok sevindim canim...
Canim tarti isi benim en en en cok onemsedigim sey, cunku esas listedesin bir hafta dahi bildirim yapmasan takimin yuzdesi dusuyor..
O sebeple tarti alman, cuma bildirimlerini yapman zor olacaksa tatil surecinde izne ayirip, izindede liste disinda devam edebilirsin.
Evine dondugunde de eger kilolari tamamen vermemis olursan yine listeye girebilirsin.
Ama diyorsan ki ben hic aksatmayacagim, tartiyi kesin halledecegim, ozaman aynen listeden devam gulum...
Gecmis olsun neyi var kuzunun
Cocuklar hic hasta olmasin...
Menu guzel birazda hareket olsa super olacakmis canim :)
Bakalım artık yarın ne olacak inşallah iyi geçerdoktorda spora onay vermez gibi düşünüyorum. kolay bir operasyon olmasına çok sevindim canım.
Günaydın canım, akşam yemeğim bitti diye ağlamak istiyorumSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksam ustunuz nasil geciyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?