Önce 62 olup 63lerde oyalanicam biraz. Sonra dev artık ne kadar olursa. 57 çok isterim aslında ama o kiloda kalabilecegimi sanmamHaklisin canim, dogrusunu yapiyorsun.
Her seyi kisinca, diyet bitince insan heh bitti simdi yiyebilirim diyor..
Hedef kilon kac Filizim?
Canim bu cuma izne cikarsan, 2 hafta izinli olmak zorundasin, 2 hafta sonra ne zmaan istersen takima donebilirsin.
Izin sadece 2 hafta olmak zorunda , sonra direk listeye girebiliyorsun canim..
Kuzunada cok gecmis olsun acil sifalar....
Çok sağol canım ben izinli olsamda buralardayim ve iyi bir sonuç alacagina eminimGeçmiş olsun. Güzel haberler alın inş
afiyet olsun
Ben o kadar erken kalkmıyorum. O arayı en iyi kahve içerek geçirebiliyorum
geçmiş olsun canım
Bu diyette 0 karbonhidrat mi besleniyorsun canım yarın birdaha baslasan olmuyor mu öyleYaa kızlar ben akşama kürdan kebabı yaptım. Pişirirken köfteleri çok acımıştım 2 tane yedim. Neyse şimdi aklıma geldi ben köfteye 2 kaşık Galeta ünü koydum. Low carb bozulduakşama da yemek o acayip keyfim kaçtı zaten anlamadığım bir gerginlik huzurluk var üstümde. İyice Sinir oldum yaptığıma.
Max 100 kalori karbonhidrat alıyorum. Oda sebzelerin içinden falan. Beyaz un kesinlikle yokBu diyette 0 karbonhidrat mi besleniyorsun canım yarın birdaha baslasan olmuyor mu öyle
Canım seni çok telaşlı gördüm bence canını sıkma ve kiloyu da takma ters tepmesin bide o bile etkiliyor bugunu unut ve yeniden başla.biraz baktım zor bı diyete benziyor ne zamandır yapiyorsunMax 100 kalori karbonhidrat alıyorum. Oda sebzelerin içinden falan. Beyaz un kesinlikle yokçok heveslenerek yapmıştım bayadır aklımdaydı. Bu sadece bugün kilo vermemi engeller ödem yapar büyük ihtimalle. Normalde haftada bir gün serbest gün oluyor o gün istediğini yiyebilirsin ben iki haftadır yapmamıştım neyse bugün olmuş olacak Bu ara tartıdaki rakamı çok taktım kafama ben biraz fazla tez canlıyım 66ları ucundan görmek istiyordum. Nasip artık☺
Katılıyorum, hem low carb zaten no carb değil ki, sakin ol canım herşey yolunda bence deCanım seni çok telaşlı gördüm bence canını sıkma ve kiloyu da takma ters tepmesin bide o bile etkiliyor bugunu unut ve yeniden başla.biraz baktım zor bı diyete benziyor ne zamandır yapiyorsun
Bozmaya niyetlendiginde hemen açıkmaya başlıyorsunIyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem
Saol kaptanim bakacagim artik ona gore azaltacagim aslinda inek peyniri de almistim dun ama dun yemedim bugun yedim peyniri2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Harikasin Tansu iste bu motivasyon canim...
Guzel egzersiz olmus canim, nasilsin bugun, diyetin nasil gidiyor?
Canim iyi misin, Allah yardimcin olsun kolaylikla hallolsun operasyonun..
Bizi haberdar et canim... B Beklenen2
Doktora mutlaka sor diyet yapman sorun olacaksa saglik iznine ayiririz gulum..
Muhim olan senin sagligin....
Acil sifalar..
Ne ara ogunu yaptin canim?
Canim takip et , eger yumurtadansa sende yeme..
Acil sifalar diyeyim gulum..
Ogrendigim iyi oldu bende emzirme donemi bitince yapacagim ama oruc tutacagim tam olarak sahur da ve oructa 1 er hurmaBozmaya niyetlendiginde hemen açıkmaya başlıyorsun
Direk yemek yeme sakin çok hafif ve doğal şeyler. Kaç gün oruç tuttuysan o kadar gün hafif hatta sulu şeyler tuketmen lazim. Yoksa hem miden çok feci olur hemde ödem tutarsin
Sen tam peygamber orucu tutacaksin o zaman. Sünnet olani yapmak en iyisi.Saol kaptanim bakacagim artik ona gore azaltacagim aslinda inek peyniri de almistim dun ama dun yemedim bugun yedim peyniri
Ogrendigim iyi oldu bende emzirme donemi bitince yapacagim ama oruc tutacagim tam olarak sahur da ve oructa 1 er hurma
InsAllah Alllah nasip ederse benimki uzun soluklu olacak 3 aylikSen tam peygamber orucu tutacaksin o zaman. Sünnet olani yapmak en iyisi.
Çok gariptir kaç güne niyet ettiysen ondan bir gün önce açlık düşüyor aklina
3 ayInsAllah Alllah nasip ederse benimki uzun soluklu olacak 3 aylik
Karalahana böyle sariyormu gerçekten. Ben marasta calisirke. Fidesini almıştım. Yaprak yaprak büyüdü sadeceKaralahanama bakin
Bu da domatesim le kabagim
Ve ve tabi patatesim ciceklendi
Tamam canım yarın sorayim şuan bisey yok cezamı bugün yapayım kimse yok odada cezalı cezalı ameliyata girmeyeyim2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Harikasin Tansu iste bu motivasyon canim...
Guzel egzersiz olmus canim, nasilsin bugun, diyetin nasil gidiyor?
Canim iyi misin, Allah yardimcin olsun kolaylikla hallolsun operasyonun..
Bizi haberdar et canim... B Beklenen2
Doktora mutlaka sor diyet yapman sorun olacaksa saglik iznine ayiririz gulum..
Muhim olan senin sagligin....
Acil sifalar..
Ne ara ogunu yaptin canim?
Canim takip et , eger yumurtadansa sende yeme..
Acil sifalar diyeyim gulum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?