- 8 Ağustos 2008
- 36.648
- 48.486
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sade nescafe olurYani b li markette sade olandan alsam olur
Neskafe cıss canım aman uzak durun.. Yazık bu kadar emek veriyosunuzEvet sade nescafe olur
Fıltre kahve de alabılırsın onu demlemen gerekıyor ama french presste
Iyi dusunelim iyi olsuncanimuyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:
cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.
onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
Burda bulamadim denk gelirsem filtre kahve alirimEvet sade nescafe olur
Fıltre kahve de alabılırsın onu demlemen gerekıyor ama french presste
Sanirim yemek yemeği unutmuşsun.Bende menumu yazayım kızlar oğlen 12 de uyanınca tuhaf oldu
Öğlen: domates salatalık peynır çay
Ara: nescafe
Aksam: bol karısık salata, cacık, 1 dılım karpuz
Su: 1.5 lt
Spor: temızlık market pazar derken yapamadım
Tebrik ederimSizleri görünce gidetim ben de tartılayım dedimdım tıs dım tıs dım tıss
ay çok mutluyumm
veeee tartı sonucummmm
78,1
Cuma 80,1 didım tıs dım tıs dım tıss
canım vücudum az dikkat edince nasılda toparlanıyor ama ben nasılda kötülük yapıyorum her defasında kendime
neyse artıkım bu sooon
tam gaz ileriiii
bakalım Cuma neler olacak
dım tıs dım tıss
cezamı da yapayım bugün bu gazla
dım tıs dım tıss
hadi kızlar coşuyoruuz
gitsin tümm fazlalıklar
![]()
Sabah +500 gr ıle uyandım yaSanirim yemek yemeği unutmuşsun.
Ama cuma baya bir eksi getirecek bu menu sana.
Yaa gercekten mi sut tozu olmayandan içiyorum süt katıp acaba ondan mı kılo vermekte zorlanıyorumNeskafe cıss canım aman uzak durun.. Yazık bu kadar emek veriyosunuz
Farkında olmadan geciktiren bişi tüketmişsindir.. Tarçın geciktirir meselaa. Ada çayı iç acaip söktürür..Ya mevsım degısıklıgınen mı acaba 10 gun gecıktı reglım sinir yapıyor![]()
Tabiki balım.. En güzeli türk kahvesiYaa gercekten mi sut tozu olmayandan içiyorum süt katıp acaba ondan mı kılo vermekte zorlanıyorum