• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizleri görünce gidetim ben de tartılayım dedim 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜💜💜💜 ay çok mutluyumm💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 veeee tartı sonucummmm💜💜💜💜💜💜💜 78,1 💜💜💜💜
Cuma 80,1 di 💜💜💜💜💜💜dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜 canım vücudum az dikkat edince nasılda toparlanıyor ama ben nasılda kötülük yapıyorum her defasında kendime😢 neyse artıkım bu sooon💜💜💜 tam gaz ileriiii💜💜💜💜💜 bakalım Cuma neler olacak💜💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜 cezamı da yapayım bugün bu gazla 💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜💜 hadi kızlar coşuyoruuz 💜💜💜gitsin tümm fazlalıklar💜💜💜💜💜💜💜

uyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:

cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.

onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
Iyi dusunelim iyi olsuncanim
Evet sade nescafe olur
Fıltre kahve de alabılırsın onu demlemen gerekıyor ama french presste
Burda bulamadim denk gelirsem filtre kahve alirim

Bende menumu yazayım kızlar oğlen 12 de uyanınca tuhaf oldu😂

Öğlen: domates salatalık peynır çay

Ara: nescafe

Aksam: bol karısık salata, cacık, 1 dılım karpuz

Su: 1.5 lt

Spor: temızlık market pazar derken yapamadım
Sanirim yemek yemeği unutmuşsun.
Ama cuma baya bir eksi getirecek bu menu sana.

Sizleri görünce gidetim ben de tartılayım dedim 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜💜💜💜 ay çok mutluyumm💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 veeee tartı sonucummmm💜💜💜💜💜💜💜 78,1 💜💜💜💜
Cuma 80,1 di 💜💜💜💜💜💜dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜 canım vücudum az dikkat edince nasılda toparlanıyor ama ben nasılda kötülük yapıyorum her defasında kendime😢 neyse artıkım bu sooon💜💜💜 tam gaz ileriiii💜💜💜💜💜 bakalım Cuma neler olacak💜💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜 cezamı da yapayım bugün bu gazla 💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜💜 hadi kızlar coşuyoruuz 💜💜💜gitsin tümm fazlalıklar💜💜💜💜💜💜💜
Tebrik ederim:KK74:

Back
X