Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hepimizin davası. Valla trendyol favorilerimde elbise ve makyaj malzemesi atıyorum. L bedenlerimi bağışlamak istiyorum. Gardrobumu değiştirmek istiyorum.

kesinlikle oyle. bir de ben tayt üzeri salas giyinmeyi cok severim, dolabim agir yasamlar kulisi gibi 2xl kazaklar, 3xl sevgiliden calinmis tisortler falan... bir small beden eldiven bile girse dolap şok olacak.
 
İş yeri bazen hakketten can sıkıcı olabiliyor. Sorma ben de çok açım. Bugün sanki yeniden başlamışım ilk günümmüş gibi iradesiz hissediyorum. Öğünleri de tamamladım ama yetmedi bana
 
kesinlikle oyle. bir de ben tayt üzeri salas giyinmeyi cok severim, dolabim agir yasamlar kulisi gibi 2xl kazaklar, 3xl sevgiliden calinmis tisortler falan... bir small beden eldiven bile girse dolap şok olacak.
Ya ben eskiden 52-53 kiloyken 68,9 a çıktım. Sonra antidepresan,hormon tedavisi falan derken herşeyim yavaşladı. Şimdi 61,5 kiloyum. L den M ye indim. 13 vücut tipi sisteminden kendi vücut tipimi bulup ona uygun kıyafetler bakıyorum mesela. Böyle zarif iç çamaşırları,makyaj malzemeleri derken kendime bakma isteği geldi. İnsana mutluluk veriyor istediği vücutta olmak bence.
 
Canim 13 vucut secenegi ?
 
Kizlar menumu yazip kaciyorum cok yorgunum daha kecilerle ilgilenecegim altlarini supurecegim sagacagim
Sabah
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmekk
Kahvalti annemgilde olunca secenek fazla yoktu acele ile yedik gunes yukselmeden yunleri acmamiz lazimdi
Oglen
Yulafli omlet 160 gram
Domates
Ucgen peynir 1 tane
50 gram pilic salam
Aksam
1 biber dolmasi 1 saat oldu yiyeli bu saatten sonra da belki meyve yerim
Su 8 bardak
Spor
Yun silkeleme
Yun serme
14000 adim 700 puan
50 60 merdiven in cik puani kac bilmiyorum bakarim bir ara
Yawrukush CEYDOS
 
İş yeri bazen hakketten can sıkıcı olabiliyor. Sorma ben de çok açım. Bugün sanki yeniden başlamışım ilk günümmüş gibi iradesiz hissediyorum. Öğünleri de tamamladım ama yetmedi bana

ben de bu öğlen sadece yarım elma yemeliydim ancak onun haricinde her şeyi yedim. spoiler vermeyeyim akşama şenlik var.


ay ne değüşük, hemen bir göz ucuyla baktım bu neymiş diye ve testine başladım. hayatta bana yakışmayan ama askıda süper duran şeyler var mesela mom jeanler, halter top herhangi bir şey, ya da midi elbiseler. ben bunları artık yıllar içinde kazandığım içgörü sayesinde ne kadar beğensem de denemiyorum bile ama mantıklı bir açıklaması varmış demek haha.
iç çamaşırı hayattaki tek bağımlılığım. güzel sütyene asla hayır diyemem. geçen sırf bir korsenin güzelliğine bayılıp, gelin koleksiyonundan olmasını asla önemsemeyerek jartiyerli martiyerli bir takım aldım, zerre pişman değilim giyer giyer evde aynaya bakarım gerekirse haha.
 
Ben birsey anlamadim vucut tipin ne cikti
Aslinda asiri derece basim agriyor ondanda anlamamis olabilirim
 
Ben şimdiden ceza düşünmeye başlayayım
Üzgünüm beybi ceza vermeyen eşlere iki katı veriyormuş o cezayı Ceydoş bu hafta
 
Ben şimdiden ceza düşünmeye başlayayım
Üzgünüm beybi ceza vermeyen eşlere iki katı veriyormuş o cezayı Ceydoş bu hafta

ver ver. yalnız demin 'ben niye hep açım ühühü' diye ağlıyordum hocama ama o kalori açığımın fazlalığından ve artık metabolizmam hızlandığındanmış muhtemelen. VERİN CEZALARI VERİN beni öldürmeyen şey güçlendirir sdlakjfdsş
 
Bence besleyici şeyler yersek vücudumuz böyle bagirmaz. Glisemik indekse dikkat etmek lazım beslenirken
 
Bence besleyici şeyler yersek vücudumuz böyle bagirmaz. Glisemik indekse dikkat etmek lazım beslenirken

bahar ismim, reccalar :)
ya evet, güzel giden 2 haftanın sonunda şimdiki acıkmalarım beni şaşırtıyor açıkçası. ben yıllardır 79-82 kilo arasında gittim geldim. karantinada 3 ayda 1 kilo aldım ama neredeyse 0 yürüme, her allahın günü ya kek ya kandil simidi bir şey yapma, nerede paketli abur cubur varsa yeme ile. şimdi bunları bıçak gibi kesip üzerine de spor ekleyince kendimde daha hızlı bir değişim bekliyordum. yine de iyi bir şeyler yaptığım için içim rahat, fazladan yediğim dedim de 2 kurukayısıyla karpuz. buna bile vicdan yapar oldum sdklafj.
 
Üç ayda bir kiloysa şansliymişsin yine de Baharcim. Resmen şoka uğramıştır bünyen birden kesip spor da ekleyince
Benim sporu arttırmak lazım ama canım istemiyor gibi
Neyse en azından yediklerimize dikkat etsek o da birşey
 

benim de canım hiç istemiyor ama örneğin sabah 6-7 gibi kalkıp o aşırı temiz havada (istanbulun göbeğinde ne kadar olursa...), hava hala serinken ve etrafta insan yokken yürüyüş yapmaktan çok keyif alıyorum. her gün erken kalkabilsem her gün yaparım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…