Bu hepimizin davası. Valla trendyol favorilerimde elbise ve makyaj malzemesi atıyorum. L bedenlerimi bağışlamak istiyorum. Gardrobumu değiştirmek istiyorum.
Bence kabak yerine ekmeksiz döner tercih edebilirsinOff sevgilim döner söylemiş ama ben direnip kabaktan eriştemi yapıcam
İş yeri bazen hakketten can sıkıcı olabiliyor. Sorma ben de çok açım. Bugün sanki yeniden başlamışım ilk günümmüş gibi iradesiz hissediyorum. Öğünleri de tamamladım ama yetmedi banakarpuz acıktırdı ama canım da çok çekmişti, 3 haftadır hiç meyve yemedim. onun acıktırma zinciriyle öğlen de çok acıktım kuruyemiş (2 ceviz, 6-7şer badem ve fıstığa denk geldi) kesmedi. e sonrasında da salata kesmedi valla şu anda açım. son 3 gündür hem çok açım hem spora gücüm yetmiyor. adet düzensizliğim var, belki adet olacağımdır ondandır, hiç bilemiyorum. meeh.
stres de iş yüzünden. yarına verilen bir işi bugün istediler, 2 saat diken üstünde onla uğraştım, ne yedim ne içtim çok anlayamadım o esnada.
Ya ben eskiden 52-53 kiloyken 68,9 a çıktım. Sonra antidepresan,hormon tedavisi falan derken herşeyim yavaşladı. Şimdi 61,5 kiloyum. L den M ye indim. 13 vücut tipi sisteminden kendi vücut tipimi bulup ona uygun kıyafetler bakıyorum mesela. Böyle zarif iç çamaşırları,makyaj malzemeleri derken kendime bakma isteği geldi. İnsana mutluluk veriyor istediği vücutta olmak bence.kesinlikle oyle. bir de ben tayt üzeri salas giyinmeyi cok severim, dolabim agir yasamlar kulisi gibi 2xl kazaklar, 3xl sevgiliden calinmis tisortler falan... bir small beden eldiven bile girse dolap şok olacak.
Çok geç kabak seçeneği kaldı.Bence kabak yerine ekmeksiz döner tercih edebilirsin
Canim 13 vucut secenegi ?Ya ben eskiden 52-53 kiloyken 68,9 a çıktım. Sonra antidepresan,hormon tedavisi falan derken herşeyim yavaşladı. Şimdi 61,5 kiloyum. L den M ye indim. 13 vücut tipi sisteminden kendi vücut tipimi bulup ona uygun kıyafetler bakıyorum mesela. Böyle zarif iç çamaşırları,makyaj malzemeleri derken kendime bakma isteği geldi. İnsana mutluluk veriyor istediği vücutta olmak bence.
İş yeri bazen hakketten can sıkıcı olabiliyor. Sorma ben de çok açım. Bugün sanki yeniden başlamışım ilk günümmüş gibi iradesiz hissediyorum. Öğünleri de tamamladım ama yetmedi bana
Ya ben eskiden 52-53 kiloyken 68,9 a çıktım. Sonra antidepresan,hormon tedavisi falan derken herşeyim yavaşladı. Şimdi 61,5 kiloyum. L den M ye indim. 13 vücut tipi sisteminden kendi vücut tipimi bulup ona uygun kıyafetler bakıyorum mesela. Böyle zarif iç çamaşırları,makyaj malzemeleri derken kendime bakma isteği geldi. İnsana mutluluk veriyor istediği vücutta olmak bence.
Ben birsey anlamadim vucut tipin ne ciktiben de bu öğlen sadece yarım elma yemeliydim ancak onun haricinde her şeyi yedim. spoiler vermeyeyim akşama şenlik var.
ay ne değüşük, hemen bir göz ucuyla baktım bu neymiş diye ve testine başladım. hayatta bana yakışmayan ama askıda süper duran şeyler var mesela mom jeanler, halter top herhangi bir şey, ya da midi elbiseler. ben bunları artık yıllar içinde kazandığım içgörü sayesinde ne kadar beğensem de denemiyorum bile ama mantıklı bir açıklaması varmış demek haha.
iç çamaşırı hayattaki tek bağımlılığım. güzel sütyene asla hayır diyemem. geçen sırf bir korsenin güzelliğine bayılıp, gelin koleksiyonundan olmasını asla önemsemeyerek jartiyerli martiyerli bir takım aldım, zerre pişman değilim giyer giyer evde aynaya bakarım gerekirse haha.
Ben birsey anlamadim vucut tipin ne cikti
Aslinda asiri derece basim agriyor ondanda anlamamis olabilirim
Ben şimdiden ceza düşünmeye başlayayımben de bu öğlen sadece yarım elma yemeliydim ancak onun haricinde her şeyi yedim. spoiler vermeyeyim akşama şenlik var.
ay ne değüşük, hemen bir göz ucuyla baktım bu neymiş diye ve testine başladım. hayatta bana yakışmayan ama askıda süper duran şeyler var mesela mom jeanler, halter top herhangi bir şey, ya da midi elbiseler. ben bunları artık yıllar içinde kazandığım içgörü sayesinde ne kadar beğensem de denemiyorum bile ama mantıklı bir açıklaması varmış demek haha.
iç çamaşırı hayattaki tek bağımlılığım. güzel sütyene asla hayır diyemem. geçen sırf bir korsenin güzelliğine bayılıp, gelin koleksiyonundan olmasını asla önemsemeyerek jartiyerli martiyerli bir takım aldım, zerre pişman değilim giyer giyer evde aynaya bakarım gerekirse haha.
Ben şimdiden ceza düşünmeye başlayayım
Üzgünüm beybi ceza vermeyen eşlere iki katı veriyormuş o cezayı Ceydoş bu hafta
Çok ilginçmiş ama zaman lazım, sağol bargacim linkler içintest buldum bir tane, onu yapıyorum şimdi. daha ilk sorudayım, a mı diycem b mi onu düşünüyorum şahan tiplemesi gibi sdlkjfa
link yanlış olmuş, doğrusu bu
Bence besleyici şeyler yersek vücudumuz böyle bagirmaz. Glisemik indekse dikkat etmek lazım beslenirkenver ver. yalnız demin 'ben niye hep açım ühühü' diye ağlıyordum hocama ama o kalori açığımın fazlalığından ve artık metabolizmam hızlandığındanmış muhtemelen. VERİN CEZALARI VERİN beni öldürmeyen şey güçlendirir sdlakjfdsş
Tesekkurlertest buldum bir tane, onu yapıyorum şimdi. daha ilk sorudayım, a mı diycem b mi onu düşünüyorum şahan tiplemesi gibi sdlkjfa
link yanlış olmuş, doğrusu bu
Bence besleyici şeyler yersek vücudumuz böyle bagirmaz. Glisemik indekse dikkat etmek lazım beslenirken
Üç ayda bir kiloysa şansliymişsin yine de Baharcim. Resmen şoka uğramıştır bünyen birden kesip spor da ekleyincebahar ismim, reccalar :)
ya evet, güzel giden 2 haftanın sonunda şimdiki acıkmalarım beni şaşırtıyor açıkçası. ben yıllardır 79-82 kilo arasında gittim geldim. karantinada 3 ayda 1 kilo aldım ama neredeyse 0 yürüme, her allahın günü ya kek ya kandil simidi bir şey yapma, nerede paketli abur cubur varsa yeme ile. şimdi bunları bıçak gibi kesip üzerine de spor ekleyince kendimde daha hızlı bir değişim bekliyordum. yine de iyi bir şeyler yaptığım için içim rahat, fazladan yediğim dedim de 2 kurukayısıyla karpuz. buna bile vicdan yapar oldum sdklafj.
Üç ayda bir kiloysa şansliymişsin yine de Baharcim. Resmen şoka uğramıştır bünyen birden kesip spor da ekleyince
Benim sporu arttırmak lazım ama canım istemiyor gibi
Neyse en azından yediklerimize dikkat etsek o da birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?