Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasin canim.
Leslie ile bende daha yeni tanismis sayilirim ve sevdim de.

Seni de kuzunu da tebrik ederim canm sonucu çok güzel Sonuna kadar hakketti bırak istediğini yapsın

Bende acaba gormedimi diye dusundum.
Baktim her kes puani yaziyor.
Ama niye olmuyorki ger hafta olsa olmazmi?.

Niye yapamiyorsun? Ayrica cezan neydi?
Dun yun yikadik canim bugun de cirptik ve serdik kardesimin dugunu olacak yakinda insAllah
4 yorgan yapilacak
Selamlar

Gecen hafta:90.5
Bugun:90.2
Fark:0.3

Hyperborea17 CEYDOS

Birgaripanne ne yaptin oyle canim. Bugunu guzel gecir de yarina guzel bir rakam gorelim
Inanin cok yorgunum ev temizlenecek oyle bekliyor belim agriyor hadi onu gectim bir de bas agrisi asiri uykum var 3 gundur uykusuzum cocuklar uyanik esim iste gelince dinlenecegim
Birgaripanne mutlaka yap cezani
Birde takim kaptan yardimcisisin. Kotu ornek olma :)
Kotu ornek olmak istemem foto atsaam gorursunuz de yukleyemiyorum
Ogluma yedirirken dayanamiyorum
Bu hafta bocaladim kaptanim adette istahimi acti
şaşırdık mı ve ceza yapmamak olmaz rica ediyorum kaderinde ne varsa yapmalısın.
Inan ki cok yoruldum ama dinlenin ce yaparim

Matematik çok ayırt ediciydi. Yüzdeler de gelsin umarım her şey gönlünüzce olur canım. Ankara'dan okul yazacaksınız değil mi? Taşınma işleri ne alemde canım?

Ben kendimin 50-55 kilo halinin bikinilisi olarak hayal ediyorum. Ve bu bana güç veriyo

Ben kendimin 50-55 kilo halinin bikinilisi olarak hayal ediyorum. Ve bu bana güç veriyo

ben de su an 42 bedenim, ve yakin zamanda giyerim dedigim bir seyi 40 beden, kisin giyerim dedigim 1 2 seyi 38 beden siparis ettim. artik bu hem manevi, hem maddi bir savas... djdjsjs

ben de su an 42 bedenim, ve yakin zamanda giyerim dedigim bir seyi 40 beden, kisin giyerim dedigim 1 2 seyi 38 beden siparis ettim. artik bu hem manevi, hem maddi bir savas... djdjsjs
Bu hepimizin davası. Valla trendyol favorilerimde elbise ve makyaj malzemesi atıyorum. L bedenlerimi bağışlamak istiyorum. Gardrobumu değiştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…