Benim ne yazık ki su içme alışkanlığım yok. O yüzden acı turşu yiyip öyle içiyorumyaa cumartesi ve pazar 2.5 litre civari ictimmhaftaici cok daha fazla iciyorum suyla bi sorunum yok sükür 
Harikasin canim.Yawrukush dunu umarim telafi etmisimdir sabah sporum ile. 
2mile leslie elimde 2 kg dumbell ile
20dk agirlikli hulahop cevirmece
100 ip atlama
15dk zumba
Suyum cikti. Galiba leslie i sevmeye basladim
Milana firuze sen ne cezasi vermistin unuttum 
Seni de kuzunu da tebrik ederim canmkızlar nehirden zorla aldım laptopu şimdi geri vereceğim sınav sonrası 1 hafta istediği gibi yaşama sözü vermiştim. şimdi iadesini yapacağım. doğru yanlış sayısını mecburen öğrendik kitapçıklar dağıtıldı. 9 yanlışımız mevcut. tabi deneyimli anne olarak bunun sonuç ifade etmediğini önemli olanın türkiye genelinde sonuçlar gelince gelecek olan yüzdelik dilimi olduğu biliyorum. şimdilik net hesaplamalarında %5 lik dilimde görülüyor. bu da nitelikli bir liseye girecek demek.
ara ara uğramaya çalışacağım yine kendinize iyi bakın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın. bakalım ne kadar hasar almışız yada dikkat etmişiz bir görelim.
Bende acaba gormedimi diye dusundum.su göremedim ben su içme cezası gelmeli..
tansu menülerin gitgide kötüleşmekte acil toparla kendini lütfen ve ceza verildi mi bu menülerine? verilmediyse derhal ceza gelmeli.
panik yok canım. spor yarışması duyurusu yapmadım o yüzden bu hafta olmayacak.
su içmelisin ve bunu cezalı yapmalısın eşin sana ceza kesmeli.
Aşırı sevindim ben buna :)
Selan canim nasilsin hosbuldum
Cok sukur iyiler canim arada ufak sut icmeye uyaniyor bende uyandin mi tekrar zor donuyorum uykuyaUyumadin mi gulum gece?
Iyi mi cocuklar?
1 kilo zor da hadi bakalım inşallah giderAşırı sevindim ben buna :)
Hadi cumaya 70 :)
inşallah canım.. yapacağızKendimizi toparliyoruz ve cuma‘ya kadar senden bol spor ve eksi bekliyorum
Dun yun yikadik canim bugun de cirptik ve serdik kardesimin dugunu olacak yakinda insAllahNiye yapamiyorsun? Ayrica cezan neydi?
Inanin cok yorgunum ev temizlenecek oyle bekliyor belim agriyor hadi onu gectim bir de bas agrisi asiri uykum var 3 gundur uykusuzum cocuklar uyanik esim iste gelince dinlenecegimSelamlar
Gecen hafta:90.5
Bugun:90.2
Fark:0.3
Hyperborea17 CEYDOS 
Birgaripanne ne yaptin oyle canim. Bugunu guzel gecir de yarina guzel bir rakam gorelim 
Kotu ornek olmak istemem foto atsaam gorursunuz de yukleyemiyorum
Ogluma yedirirken dayanamiyorumbu ne tansu ya 7 cici bebe ne yapar sana biliyon mu? derhal telaffisine çalışmalısın.
erişte yememiş olsaydın çok güzel diyecektim. karbınhidratlı gıdalar yerine lütfen proteini tercih et.
kuzum sen hep rahattın zaten sıksan kendini şimdi 70 kilo olmuştun. cicibebe ile senin işin ne .
ne kadar mutlu oldum canım. hadi tez vakit ver ve geri gel.
Bu hafta bocaladim kaptanim adette istahimi actisu göremedim ben su içme cezası gelmeli..
tansu menülerin gitgide kötüleşmekte acil toparla kendini lütfen ve ceza verildi mi bu menülerine? verilmediyse derhal ceza gelmeli.
panik yok canım. spor yarışması duyurusu yapmadım o yüzden bu hafta olmayacak.
su içmelisin ve bunu cezalı yapmalısın eşin sana ceza kesmeli.
Inan ki cok yoruldum ama dinlenin ce yaparimşaşırdık mı ve ceza yapmamak olmaz rica ediyorum kaderinde ne varsa yapmalısın.
Uykunun bölünmesi beni de çok etkilerdi. Yatmadan süt veriyor musun Özlemcim? O biraz tutuyor.Cok sukur iyiler canim arada ufak sut icmeye uyaniyor bende uyandin mi tekrar zor donuyorum uykuya
Matematik çok ayırt ediciydi. Yüzdeler de gelsin umarım her şey gönlünüzce olur canım. Ankara'dan okul yazacaksınız değil mi? Taşınma işleri ne alemde canım?kızlar nehirden zorla aldım laptopu şimdi geri vereceğim sınav sonrası 1 hafta istediği gibi yaşama sözü vermiştim. şimdi iadesini yapacağım. doğru yanlış sayısını mecburen öğrendik kitapçıklar dağıtıldı. 9 yanlışımız mevcut. tabi deneyimli anne olarak bunun sonuç ifade etmediğini önemli olanın türkiye genelinde sonuçlar gelince gelecek olan yüzdelik dilimi olduğu biliyorum. şimdilik net hesaplamalarında %5 lik dilimde görülüyor. bu da nitelikli bir liseye girecek demek.
ara ara uğramaya çalışacağım yine kendinize iyi bakın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın. bakalım ne kadar hasar almışız yada dikkat etmişiz bir görelim.
Bence gidebilir :)1 kilo zor da hadi bakalım inşallah gidersenin kilonu göremedim canim 
Ben kendimin 50-55 kilo halinin bikinilisi olarak hayal ediyorum. Ve bu bana güç veriyoŞimdi bu gece yatmadan önce yarın diyet ve zayıflama programına başlıyorum diye konsantre olun, geriye doğru 5 dakika yaslanın gözlerinizi kapayın ve 2 ay sonra kendinizi olduğunuzdan daha ince, sağlıklı ve güzel hayal edin. Bu hayali zihninize kaydedin ve doğadan, sizi yaratandan enerji çekin, destek ve motivasyon isteyin. Siz istemesini bilirseniz her zaman ana kaynak ve yaratan size akıtmaya hazırdır. Şimdiden hepimize başarılar!
Ben kendimin 50-55 kilo halinin bikinilisi olarak hayal ediyorum. Ve bu bana güç veriyo
Denemeye değerBence gidebilir :)
Ben Pazartesi tartısından muafımbeni kötü etkiliyor o yüzden Yawrukush izin verdi sağolsun :) 
Bu hepimizin davası. Valla trendyol favorilerimde elbise ve makyaj malzemesi atıyorum. L bedenlerimi bağışlamak istiyorum. Gardrobumu değiştirmek istiyorum.ben de su an 42 bedenim, ve yakin zamanda giyerim dedigim bir seyi 40 beden, kisin giyerim dedigim 1 2 seyi 38 beden siparis ettim. artik bu hem manevi, hem maddi bir savas... djdjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?