Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay yine bir spora çok özendim

hayyyyyatımda hulahop çeviremedim. ya bu öğrenilebilir bir şey midir? allahım bu kadar özendiğim bir şey daha olamaz. bir çevirebilsem 9 saat çeviririm.

Ben normali ceviremiyorum
Agirlikli olunca saatlerce ceviririm. Ama uzun zaman olunca abartmamak lazim. Yanlarim karnim mos mor oluyor sonra.
Ilk basta dusup dursada pes etmemek lazim, hemen cozuyorsun.

Hadi spor yapalim :))
1saate yuruyuse cikacagim oglumun okuldan cikma saatine 1 saat kala. Boylece daha cardio yapmam.
Sunu yapacagim daha
Ne ara yapsam dusunuyorum.

Eklentiler

• IMG_20200622_083114_938.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 24
ay yine bir spora çok özendim

hayyyyyatımda hulahop çeviremedim. ya bu öğrenilebilir bir şey midir? allahım bu kadar özendiğim bir şey daha olamaz. bir çevirebilsem 9 saat çeviririm.
Ay ben ilk okula giderken saatlerce çevirirdim ya çevirerek yürüyüp bakkala giderdik kafamızdan kolumuza ordan bele ayağa indirirdik çok mutlu olurduk. Yıllar sonra denedim de unutmuşum çevirmeyi hiç çeviremedim. Üzerine yoğunlaşmak gerekiyo demekki

ay maaşallah. benim de bir oyuncağım vardı şu ayağa takıp çevirilen ağırlıklardan. tek ayakla çevirip çevirip zıplıyodum, bu plastik hafif olanlardan değil de ağırlarından, sayacı mayacı vardı, mordu, çok güzeldi. ilk aldığım gün O KADAR ama O KADAR çevirmişim ki hastanelik oldum, doktor biraz daha çevirsem ayağımın gidici olduğunu söyledi. oyuncak 2. gün çöpe gitti. spora ve hareket etmeye o gün küsmüş olabilirim. dsfsda

geçmiş olsun canım bu kadar zorlama kendini
menülerini hiç beğenmedim yarım simit ciddi bir hata. gözleme hadi ödüle saydım. ama pilavda olamamış ceza aldın mı eşinden @aydıngelini hemen ceza vermedinse ceza vermelisin.
çok kötü değilmiş mantar sanırım o mantı olarak algıladım eyvah dedim. neyse sonra aklım başıma geldi

bu ne tansu ya 7 cici bebe ne yapar sana biliyon mu? derhal telaffisine çalışmalısın.
erişte yememiş olsaydın çok güzel diyecektim. karbınhidratlı gıdalar yerine lütfen proteini tercih et.
kizlar verebildigimi gorunce bana bir rahatlama geldi galiba motivem dustu desteklerinizi bekliyorum CEYDOS kaptanim lutfen gel beni hizaya sok
kuzum sen hep rahattın zaten sıksan kendini şimdi 70 kilo olmuştun. cicibebe ile senin işin ne .
ne kadar mutlu oldum canım. hadi tez vakit ver ve geri gel.

Erişte bildiğimiz hamurdan değil kabaktan yaptım %100 kabak o

Bacım okadar ne yapmış olabilirsin ki de o hale düştün aboo yazık spor hayatın başlamadan orda bitmiş
bnnu kaptanım sporunu görünce o onu telafi etmiştir diye düşünmüştüm. Ceza kesmede acemiyim dee.
10 dk adımlama cezası vereyim bende sevgili eşime( özgecimden kopya çektim :) )

Ay kaptanım çok geçmiş olsun ya. Bazen geçmişi kaçırabiliyorum görmemişim bunu. Allah beterinden korusun . Yıl dönümünüz de kutlu olsun
Benim kocaayım hiç bi özel günü hatırlamaz. Sadece ilk anneler günümde hem oğlum hem kendi adına çiçek almıştı okadar. Bu evlilik yıl dönümümüzde ben de saat istiyorum bakalım ne yapacak

su göremedim ben su içme cezası gelmeli..
tansu menülerin gitgide kötüleşmekte acil toparla kendini lütfen ve ceza verildi mi bu menülerine? verilmediyse derhal ceza gelmeli.
panik yok canım. spor yarışması duyurusu yapmadım o yüzden bu hafta olmayacak.
su içmelisin ve bunu cezalı yapmalısın eşin sana ceza kesmeli.

kızlar nehirden zorla aldım laptopu şimdi geri vereceğim sınav sonrası 1 hafta istediği gibi yaşama sözü vermiştim. şimdi iadesini yapacağım. doğru yanlış sayısını mecburen öğrendik kitapçıklar dağıtıldı. 9 yanlışımız mevcut. tabi deneyimli anne olarak bunun sonuç ifade etmediğini önemli olanın türkiye genelinde sonuçlar gelince gelecek olan yüzdelik dilimi olduğu biliyorum. şimdilik net hesaplamalarında %5 lik dilimde görülüyor. bu da nitelikli bir liseye girecek demek.
ara ara uğramaya çalışacağım yine kendinize iyi bakın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın. bakalım ne kadar hasar almışız yada dikkat etmişiz bir görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…