- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
amaniin kaptanım seninkiler sporda değilmiş.Keyfiniz bol olsun gulum, bu saatte mi gideceksiniz vahh basima gelenler..
Kaptanim isimiz anca bitti biliyorsunKeyfiniz bol olsun gulum, bu saatte mi gideceksiniz vahh basima gelenler..
Ben arkadas tipte bir kaptanim, o yuzden takimda herkes boyle sapitmisEğlence
amaniin kaptanım seninkiler sporda değilmiş.
Tamam gulum, bak 6. takimla haftaya yarisiyoruz ona gore yeeeKaptanim isimiz anca bitti biliyorsun
Ekmeksiz yicem
Kekleri biz +90 goturecez siz bu hafta sonuncu olmussunuz.kaptaniniz ceza verdi yok kek neyimSon ogunumu yedim de geldim.
Yaz alerjim bitirdi beni bugun
Yedinizmi kek :))
Oooo kaptanim size iyi kilo vermeler saat 8 olmus ne yemegi bu arkadaslar neden bahsediyoBen arkdas tipte bir kaptanim, o yuzden takimda herkes boyle sapitmis
Duydunuz mu eggloaf yiyor bizim takimimiz, harika besleniyoruz , boyle gecsin kayitlaraAy alti ustu eggloaf yedim 2 parcaikinci ogunumdu.
Ahh benim guzelim ah benim canim, iste boyle aci yok RockyyyYawrukush kaptanim yemekten vaz gectik yarin gidelim diyoruz esimin acligi yokmus acikcasi yemek yapmaktan kactigim icindi
Oooo kaptanim size iyi kilo vermeler saat 8 olmus ne yemegi bu arkadaslar neden bahsediyo
Benden kacamazsiniz
Ben onu bunu bilmem burda 20.00Saat daha az önce 19 oldu burda
Sağla ye gülüm.sağla gözün donmesin yemek yerkenben de spordan geldim şimdi... sol elimle çatalı bi tabağa götürdüm bi ağzıma, bir tabağa bir ağzıma
Bu takim toplama kampi her ulkeden insan var gulumBen onu bunu bilmem burda 20.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?