Insallah canim, hayirli zamanda, hayirlisiyla olsun..Amenna insallah alırsam burda ilan edeceğim galibaKk da duymayan kalmaz bi ara çok aktiftim ben buralarda sonra baktım iyice bebek işini kafama takıyorum yavaş yavaş istemeden buradan uzaklaştım Allahım galiba yaklastırıyo yavaş yavaş
Bizimkiler spor yapiyordur ohh yansin kalorilerrrAz hareket katalım dediydik ölü toprağı serpmisler size in cin top oynuyor
Hos geldiniz daha yeni haberim oldu gecmisi okudum geldimAaa oyle mi
Bende burda zayifladigim donemde cook fazla zipzip yaptigim icin nick degisikligi yaptim oylece kaldi
A iyiymis16 soru var, 10 tanesine e) rounded (yuvarlak/kıvrımlı) cevabını verdim ve öğrendim ki ben bir kartopuymuşum sladjfsa.
tipim romantic çıktı. kırmızı gecelik bakmam gerekiyor bu durumda hemen sanırım *krizi fırsata çevirişşş*
Canim 6. takim dedi ki, ne eglenceli bu 4. takim, kaptanda tam bir balll, biz hepimiz izin alsak daBen de geldim hoş buldum yavrukuş
Bence yemek yiyolardir spordan ümidi kesinBizimkiler spor yapiyordur ohh yansin kalorilerrr
Sirtinizdaki yük agir olmaliBugun tarihe yarismanin birincisi 6. takimla tek basina mucadele eden kaptanin hikayesi olarak gecsin sayin seyirciler...
Aaa bu saatte yenir mi hic biz 4 bilemedin aksam 5te aksam yemegini bitiriyoruz :))Bence yemek yiyolardir spordan ümidi kesin
Açılınn. Yettim gariFilizim neredesin, bu 6. takim saldirdi bana , cok pis daldilarrr
Son öğununu yemişler anammmmAaa bu saatte yenir mi hic biz 4 bilemedin aksam 5te aksam yemegini bitiriyoruz :))
Kiz bak hala yemek yedim diyorSon ogunumu yedim de geldim.
Yaz alerjim bitirdi beni bugun
Yedinizmi kek :))
Aaa bu saatte yenir mi hic biz 4 bilemedin aksam 5te aksam yemegini bitiriyoruz :))
Keyfiniz bol olsun gulum, bu saatte mi gideceksiniz vahh basima gelenler..Kizlar kocamla yemege gidecegiz motorumuzu sattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?