Bu hafta olcusuz yedigimiz dogrudur :)))Yediğiniz için bunlar başınıza geldi demekki ben en iyisi 6. Da kalayım.burasi bana göre değil
gulumse meyve sevmez ki kavun üzüm baskada özenmez bile ugrasmayin hiçKizlar yaz meyveleri nasil guzel, karpuzlar sulu sulu..
Kirazlar yemede yaninda yat, siz yatmayin yiyin..
Hele o seftaliler, kayisilarr offf seker pare..
Sicakta buz gibi iyi oluyor, yiyin mutlaka.
Amin insallah :) ben kendimden ümidi kestimHayırlısı olsun canım ins Allah
Allah kurtarsın ne diyim zor meseleBu hafta olcusuz yedigimiz dogrudur :)))
Tam da bu noktada acaydim kollarimi geeeeliinnn diyeydiiiiimmm
Öyle deme rabbim nasip etmediğini hayal.ettirmezmis.Amin insallah :) ben kendimden ümidi kestim
Amenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)Öyle deme rabbim nasip etmediğini hayal.ettirmezmis.
6. Takıma gitmiş olmasınlarBence biraz biraz catirdattik 6. takimi, icerden cokertme planlarim isliyor..
Kaptaniniz da yok :))
Bende tek basima iyi gidiyorum bence
Nerde bu 4. takimmmmm...
Bir ıslığa bakar bizimkinlere 20kisi arkada bizi bekliyoBence biraz biraz catirdattik 6. takimi, icerden cokertme planlarim isliyor..
Kaptaniniz da yok :))
Bende tek basima iyi gidiyorum bence
Nerde bu 4. takimmmmm...
Olsun canım tedaviyle olsun sağlıklı olsundaAmenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)
Hic umidini kesme arkadasim, en olmaz dedigin anda oldurur Allah ,guzel haberlerini aliriz insallah..Amenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)
Aynen canım bende karar aldım bidahaki regl zamanı gideceğim inslalah :)Olsun canım tedaviyle olsun sağlıklı olsunda
Bende ondan korkuyorum sus caktirma6. Takıma gitmiş olmasınlar
Hoşgeldiniz6.takim olarak sizleri ziyaret edelim dedik nasilsiniz
Tek oldugum icin su an , biraz urkmedim desem yalan olur :))Bir ıslığa bakar bizimkinlere 20kisi arkada bizi bekliyo
Filizim neredesin, bu 6. takim saldirdi bana , cok pis daldilarrrHoşgeldiniz
Sen hoş geldin bizde gidiyodukHoşgeldiniz
Amenna insallah alırsam burda ilan edeceğim galibaHic umidini kesme arkadasim, en olmaz dedigin anda oldurur Allah ,guzel haberlerini aliriz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?