valla bize rakip makip vız gelir tırıs gider bu aydan sonra mankenlik ajansı bakıcaz kendimizeBenden korkuyolla en güçlü rakipleri benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bize rakip makip vız gelir tırıs gider bu aydan sonra mankenlik ajansı bakıcaz kendimizeBenden korkuyolla en güçlü rakipleri benim![]()
hoşbuldumNe yapayim kaptanim 2 gundur cok yoruldum
Hosgeldin canim
Bu hafta ilk uc, haftaya sizi yenmek hedefimiz..nasıl mesela gaza gelmiş haliniz bu cuma özellikle takip edicem
Bence seni 6. Takımda bir başına koyup geldiler buraya![]()
Onun icinmi herkes bizim takima gelmek icin can atiyo4. takim haydi ataga kizlar, kendi iclerinde karisti 6. takim, kavga etmeleri yakindir...![]()
valla bize rakip makip vız gelir tırıs gider bu aydan sonra mankenlik ajansı bakıcaz kendimize![]()
![]()
![]()
büyük iddiaYogurt taze bitti , el acmasi su boregimiz var..Bi kase yoğurt ikram ediverirsiniz artık![]()
Sonradan düzenledi belli olmasın diye araya yazdı benden duymuş olma

Ben gidip yerleri sileyimHaydin toplanın gidelim daha +90 misafirliğe gidecezZipzip- nerdesin kaptanim eve hirsiz neyim gelir dambillarimizi çalarlar
yeninuye.gelmisti gidimde bi.yatak daha serim yer bula bilirsem
![]()

kısmet tabiBu hafta ilk uc, haftaya sizi yenmek hedefimiz..
Bu hafta 1. olamazsiniz istatistiki olarak.
Haftayada onun yansimasi olur...
Cok pis matematiksel hesap yaparim..![]()
Spor hocasinin hesabıda bu kadan olurBu hafta ilk uc, haftaya sizi yenmek hedefimiz..
Bu hafta 1. olamazsiniz istatistiki olarak.
Haftayada onun yansimasi olur...
Cok pis matematiksel hesap yaparim..![]()
Goriciiiizzzzzz , yazdim senide rakip listeme canimcimkısmet tabi![]()
Senin kızlar.en son tepsinin dibini ekmenen sıyorıyordu gördümYogurt taze bitti , el acmasi su boregimiz var..![]()
90 lara gittiniz mi
Yeşil caylariniz soğudu zıpzıp in yuzunden