• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar:KK37:

Menu
Sabah-ogle
Haslanmis yumurtali ve zeytinli salata ve sutlu kahve

Ara
Kayisi (3 tane)

Aksam
Babagannus, et kofte ve yogurt

Birazdan karpuz yiyecegim.

Su 2 litre simdilik
35 dk leslie (kucakta 8 kg ile:KK45:)
Hyperborea17 Hyperborea17

Gecmis olsun canim, kolay tedavi olur umarim. Sen nasilsin?
Ben iyi sayılırım. Sınav stresi falan bastı. Dün kedimi 2 saat taşıdığım için sağım solum tutuldu. Şimdi biraz daha iyiyim. Sporumu yapıcam.
Sabah 3 salam,1 kibrit kutusu süzme peynir,3 cherry domates,4 zeytin,1 halka ananas
Öğlen: domatesli ve 2 sosisli yumurta,baharatladığım yoğurt
Akşam: 4 köfte,1 tas mercimek çorbası
Ara öğün: 1 kase kiraz,ayran
Su: 2,5 lt
Spor: hemen yapıp geliyorum

27 dk plank:KK24: Ben o pozisyona bile gelemiyorum...
Bende bi sorun var. 1 futbol sahasını turladıktan sonra çatlıyomuş gibi hissediyorum. Kondisyon kazanmak için yorgunluğa alıştırmaya çalışıyorum. Kullandığım uygulama kolayla başlatıyo zora doğru gidiyo ama ben ceza pazarlığıma göre 4 egzersizi 1 günde yapıcam

Bende bi sorun var. 1 futbol sahasını turladıktan sonra çatlıyomuş gibi hissediyorum. Kondisyon kazanmak için yorgunluğa alıştırmaya çalışıyorum. Kullandığım uygulama kolayla başlatıyo zora doğru gidiyo ama ben ceza pazarlığıma göre 4 egzersizi 1 günde yapıcam
Dunun yorgunlugu da varmis uzerinde, kiyamam. Fazla yorma kendini:KK19: Kedin nasil oldu?

Kızlar günüm güzel geçmedi sürekli kendimi aç hissettim valla 3 kere filtre kahve demledim kar etmedi yedim de yedim 🙈🙈

Sabah
2 haşlanmış yumurta, çok az peynir, yeşillik, 5-6 tane yaban Mersin’i, 3-4 ahududu, 1 yk kabak çekirdeği salata yaptım

Ara
10 fındık

Ara
2 yk yoğurt, 8-10 yaban mersini, 2 yk low carb müsli

Akşam
1 kase zeytinyağlı bamya , 1 dilim badem unlu ve eritrollü limonlu kek
( bamya yanı kek tuhaf durabilir 🙈 ama bütün gün burnuma kek kokusu geldi bende yaptım kahve ile bamyadan sonra yedim 😂😂)

Su: 2lt
Spor: 30dk yürüyüş
matilda34 matilda34

Ben iyi sayılırım. Sınav stresi falan bastı. Dün kedimi 2 saat taşıdığım için sağım solum tutuldu. Şimdi biraz daha iyiyim. Sporumu yapıcam.
Sabah 3 salam,1 kibrit kutusu süzme peynir,3 cherry domates,4 zeytin,1 halka ananas
Öğlen: domatesli ve 2 sosisli yumurta,baharatladığım yoğurt
Akşam: 4 köfte,1 tas mercimek çorbası
Ara öğün: 1 kase kiraz,ayran
Su: 2,5 lt
Spor: hemen yapıp geliyorum
Oglan uyumusken kapatayim gozlerimi biraz. Dalmadan uyanir zaten. Iyi geceler size:KK37:
iyi geceler canım
Kızlar günüm güzel geçmedi sürekli kendimi aç hissettim valla 3 kere filtre kahve demledim kar etmedi yedim de yedim 🙈🙈

Sabah
2 haşlanmış yumurta, çok az peynir, yeşillik, 5-6 tane yaban Mersin’i, 3-4 ahududu, 1 yk kabak çekirdeği salata yaptım

Ara
10 fındık

Ara

Akşam
( bamya yanı kek tuhaf durabilir 🙈 ama bütün gün burnuma kek kokusu geldi bende yaptım kahve ile bamyadan sonra yedim 😂😂)

matilda34 matilda34
ben çok beğendim menünü. badem ununu ihmal ettim. yarın olamdı kendim yapayım. bende bieşyler pişireyim ev halkıda aynı tarz beslenmeye başladığı için mecbur yemek lazım. 3 yumurta orucunda tuttum isyan çıktı.

Sabah

Ara
10 fındık

Ara

Akşam

matilda34 matilda34
Senin diyeti pek anlayamiyorum canım eritrol nedir bilemedim ama memnun pek zararlı gözükmedi bana

Sabah patatesli omlet 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir domates 5 zeytin 1 ck. Bal tereyağ cay
Ara 2 wasa arasi peynir türk kahvesi
Akşam taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 hurma 3 badem 2 dilim şeftali filtre kahve
Su 2.5
Spor 210 puan yürüyüş
Hep unutuyorum etiketi Melegimkorusun Melegimkorusun Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS sanada geçmiş olsun canım acil sifalar

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush BLU3 BLU3
Screenshot_2020-06-25-00-53-17-16_02b1095824e8eb2f16a3d58fe32c44df.webp

Yaklaşık 27 dklık plankimi tamamladım. İyi geceler herkese

Sabah

Ara
10 fındık

Ara

Akşam

matilda34 matilda34
Canım biraz fazla mı olmus bana mı öyle geldi alınma 🤭🥰🥰🤫 neyse telafi edersin🥰🥰

Valla piyasa da kız yok ama benim kaynana da oğlu sanki çok matahmış gibi kız beğenmiyor geçen gün bi kızı söylüyoruz kız kilolu. Kaynımıda kabul etmişti bi vakitler.
aaa kilo verdimi o diyo. Sanki kendi 45 kg. 110 kg karı bize mana buluyor.
Bende dedim kilolu hala annesi de yok. ( beni annem yok dünür gelip gidemez diye de istememiş vakti zamanındA)
Sana kilolular ve annesizler gelecek buna hazırla kendini dedim 🙄😂
Eeeeeee ne yaptıysa misliyle çekerr.. Annesiz diye insan istenmezmiymişşş asıl öyle insanı alıp yuvasını kurdurcaksın, besliceksin.. Anası olmayanın kimsesi olmaz der annem.. Gerçekten de öyle.. Allah kalbine göre versin kvnin inşallah. Çıksın çıksın diğer oğlundan 😂😂😂😂 hiçç karışma otur izle keyfine bakk, Allah ölmeden yaşatırmışşş 😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰

Back
X