• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet teenage zamanlari tam bir kaos, 20ler acayip tecrubesizlik ve ates gibi olunan zamanlar..30larin daha en basindayim ama degisik bir huzur, sakinlik geldi hayatima, eski ateslerin ciktigi Ozge gibi degilim, daha iyi hissediyorum kendimi, hislerimi farkediyorum, neyi yapip neyi yapmak istemedigimi, her sey daha net..
Guzel yani sizde gelsenize.. :KK70:

inşallah. içimde buna dair bir, ne denir, önyargı var. bir kadının en zirve yılları 35-40 arasıymıştır gibi geliyor.

Yaşasııınnnn teşekkürler kaptanımmm 😊😊😊

Yawrukush Yawrukush eltim şuanlık yok. Görümcemdeyok 🤣 kaptanım benim anca kv dedikodum var. Pek severim canına yandığımınını 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne diyim muhabbetiniz bol olsun canim :p ..Zor bu isler, hele anlayis, saygi, empati yapmak yoksa dahada zorlasiyor isler...

Bende cocuklar olduktan sonra sakinlestim
Hatta normalde esime karsi atesim bile azaldi
sen beni öldürücen vallahi. yorgunluktandır o normale döner bir iki yıla kadar. çocuklar ev işleri enerjini alıyor ya ondan.eşine sor iş mi istiyorsun ateş mi diye

Tansu benimki oturduğumuz yere 10 dk uzakta köyde oturuyordu. Kadın fesatlıktan 5 dk yürüme mesafeme taşındı. Öyle bi konumdaki yatak odamın camını görüyo evinden. Kocamın iş güzargahını görüto. İlk evlendiğimizde işe geç gittiğinde illa lafını söylüyodu niye geç kaldın diye 🙊🤣
Ayy cok fena baska kardesleri yok mu esinin :(

Tansu benimki oturduğumuz yere 10 dk uzakta köyde oturuyordu. Kadın fesatlıktan 5 dk yürüme mesafeme taşındı. Öyle bi konumdaki yatak odamın camını görüyo evinden. Kocamın iş güzargahını görüto. İlk evlendiğimizde işe geç gittiğinde illa lafını söylüyodu niye geç kaldın diye 🙊🤣
Vay vay vay Allah yardim etsin
anam ben sayı bekliyorum. saymakla bitmez kimin avucuna göre olduğuna göre değişir ama çokmuş yahu.
Cogu platonik kaptanim 1 elin parmaklarini gecmez

2 erkekler. Ama kaynım daha evlenemiyı kz arıyoruz 😂
Kiz yok ki piyasada herkes hosuna gidene evet diyor gitmeyene okuyorum evlilik dusunmuyorum diyo
sen beni öldürücen vallahi. yorgunluktandır o normale döner bir iki yıla kadar. çocuklar ev işleri enerjini alıyor ya ondan.eşine sor iş mi istiyorsun ateş mi diye
😂😂 ikisi de der

tövbe est.

Ayy cok fena baska kardesleri yok mu esinin :KK43:
Bitane kaynım var kaptanım. Azcık sinirsel problemi var öyle vuran kıran değilde nasıl tanımlıyım bilemedim azıcık hoş yani. Saf gibi. Kp de ölünce eşime iyice sarmış. Onsuz yapamadı ilk 2 yıl. Bana sarılıyosa anında ayılıp bayılıyodu falan şükür onlar geçti. Ama kardeşini eşimi sevdiği kadar sevmiyo. Oy ben oğlumu çok seviyorum diyosa kaynıma dönüp seni de senide diyo mesela

Aah ahh çileli başım tansuu 😂😂 yine de şükür baya düzeldi ya ilk zamanlar vallahi çok kötüydü bakma. Ben fena insanım faln derim hep ama bikere gık diyemedim ona desem böyle yapamazdı. Çok kinliyim ona karşı da yine de allah sorsun hesabını. Bide elalemin yanında bizim yağmurla hiç sorunumız olmadı. Bişey olsa yüzümüze söylerdik dimi kızım demiyo mu tövbeler olsun allahım 🤣

Bitane kaynım var kaptanım. Azcık sinirsel problemi var öyle vuran kıran değilde nasıl tanımlıyım bilemedim azıcık hoş yani. Saf gibi. Kp de ölünce eşime iyice sarmış. Onsuz yapamadı ilk 2 yıl. Bana sarılıyosa anında ayılıp bayılıyodu falan şükür onlar geçti. Ama kardeşini eşimi sevdiği kadar sevmiyo. Oy ben oğlumu çok seviyorum diyosa kaynıma dönüp seni de senide diyo mesela
Kv mi ayilip bayiliyordu tovbe yarabbi esin buyuk cocuksa ondanda duskun olabilir ama goz boyama bence

Rahatsizsa yapacak bir sey yok canim, eviniz yurdunuz ayri..
Ben evlilikte es aileleriyle ilgili bir sey ogrendiysem oda su , herkes konusuyor dinliyor gibi yap ama sen sana uygun olani, yapmak istedigini yap, esinlede arani bozma..

Aah ahh çileli başım tansuu 😂😂 yine de şükür baya düzeldi ya ilk zamanlar vallahi çok kötüydü bakma. Ben fena insanım faln derim hep ama bikere gık diyemedim ona desem böyle yapamazdı. Çok kinliyim ona karşı da yine de allah sorsun hesabını. Bide elalemin yanında bizim yağmurla hiç sorunumız olmadı. Bişey olsa yüzümüze söylerdik dimi kızım demiyo mu tövbeler olsun allahım 🤣
Sabirli ve saygili ol Allahim bir gun karsiligini verir

Valla piyasa da kız yok ama benim kaynana da oğlu sanki çok matahmış gibi kız beğenmiyor geçen gün bi kızı söylüyoruz kız kilolu. Kaynımıda kabul etmişti bi vakitler.
aaa kilo verdimi o diyo. Sanki kendi 45 kg. 110 kg karı bize mana buluyor.
Bende dedim kilolu hala annesi de yok. ( beni annem yok dünür gelip gidemez diye de istememiş vakti zamanındA)
Sana kilolular ve annesizler gelecek buna hazırla kendini dedim 🙄😂

Valla piyasa da kız yok ama benim kaynana da oğlu sanki çok matahmış gibi kız beğenmiyor geçen gün bi kızı söylüyoruz kız kilolu. Kaynımıda kabul etmişti bi vakitler.
aaa kilo verdimi o diyo. Sanki kendi 45 kg. 110 kg karı bize mana buluyor.
Bende dedim kilolu hala annesi de yok. ( beni annem yok dünür gelip gidemez diye de istememiş vakti zamanındA)
Sana kilolular ve annesizler gelecek buna hazırla kendini dedim 🙄😂
Allah seni 😂😂iyi demisin ama benim de kv cok saka yapar laf vurur bende karsiligini veririm

Kv mi ayilip bayiliyordu tovbe yarabbi esin buyuk cocuksa ondanda duskun olabilir ama goz boyama bence
Evet canım eşimde çoook sonradan farketti. Eşim farkedinxede azaldı bayılmaları
Rahatsizsa yapacak bir sey yok canim, eviniz yurdunuz ayri..
Ben evlilikte es aileleriyle ilgili bir sey ogrendiysem oda su , herkes konusuyor dinliyor gibi yap ama sen sana uygun olani, yapmak istedigini yap, esinlede arani bozma..
Öyle kaptanım ya yoksa huzur kalmıyo. Yine bu günüme şükür diyorum ya. Daha beterleri de var

Back
X