çok kötüsün o zaman duble afiyet olsun. bende birgün bandırıp yiyeceğim ama birgün.Kesinlike evet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötüsün o zaman duble afiyet olsun. bende birgün bandırıp yiyeceğim ama birgün.Kesinlike evet![]()
hemen hamile notumu düştüm canım harıl harıl çalışıyorum. gebelik başlangıç kilon kaç? 5 haftalık olduğuna göre 15 mayıs tarihinide aldım notlarıma. ama son kilonu bileyim doğum sonrası buraya düştüğünde farkı görmek istiyorum. aman ya ilk eşimin bebişi olacakmış. nasıl geçiyor bulantın var mı? çok yiyor musun? gereksiz gıdalardan uzak durmaya dikkat ediyor musun?
Maşallah canım![]()
![]()
![]()
![]()
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ben yumurtayı da bir gün yapmıştım kabagida bir gün yaptım kaptanımbenim yumurtalarıma rakip çıktı kabakta. daha popüler oldu. yarın olsun herkes haftaya yumurta yiyecek ahanda buraya yazıyorum.
yediklerini hafif tutmaya çalış benimde çok yanıyordu rennie duo şuruplar gavisconlar dolap rafında sıra sıraydıç bana yazılanlar yetmiyordu birde annem yazdırıp getiriyordu .Yaa canımm
Geçen hafta çarşamba kahvaltı sonrası tartılmıştım en son 71.250 gram çıkmıştım
Dikkat etmeye çalışıyorum
Canım pek bişey istemiyor daha çok yoğurtlu şeyler ve sakatalık turşusu
Midem sabahları çok yanıyor sadece
Bulantım yok çok şükür
Daha keseyi görmedik
çarşamba günü görmeye gidicem
İnşallah oluşmuştur çok heyecanlıyım
16 17 aydır bekliyorum
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ❤❤![]()
bayılıyorum senin bu görev aşkına yapılacak dendi ve yaptın helal olsun canım.
yediklerini hafif tutmaya çalış benimde çok yanıyordu rennie duo şuruplar gavisconlar dolap rafında sıra sıraydıç bana yazılanlar yetmiyordu birde annem yazdırıp getiriyordu .
benim yumurtalarıma rakip çıktı kabakta. daha popüler oldu. yarın olsun herkes haftaya yumurta yiyecek ahanda buraya yazıyorum.
Belki meşhur yumurtamiz akşamları da alternatif olarak daha iyidir
Kıymayı arttirabiliriz belki tavuk yerine. Tavada az su ekleyip suyunu çektirerek kavuruyorum. Seviyorum da öyle
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımAyy canım yaa
Benimle hamile olanların hep midesi bulanıyor benimki bulanmıyo acaba sorun mı var falan diyorum kendi kendime yada daha çok yeni olduğu için mi☺
Kız ben de zorla koyuyordumBen ona hiç yağ koymuyorum canım. Değişik bi tat veriyor midemi bulandırıyoama okadarcık yağdan bişey olmaz belki faydası bile olmuştur
19 ayı bitti canım benimkininseninki kaç aylık
Menünü sevdim canım. 1 kocan mısır 1 dilim ekmeğe eş değermiş o yüzden o da batmadı gözüme :)
normal kimsenin ki birbirine benzemez. benim ilkinde bişey yoktu şımarıklık olsun diye canım çekti falan derdim. ikinci tam tersi bişey yemek bile eziyetti sucuktan nefret ettim yumurtacı ben yumurta yiyemedim. yeşile dokunamayan yine ben inek gibi maydanoz tükettim. endişe etme.Ayy canım yaa
Benimle hamile olanların hep midesi bulanıyor benimki bulanmıyo acaba sorun mı var falan diyorum kendi kendime yada daha çok yeni olduğu için mi☺
omlet yap canım istediğin şekilde.Galiba bitirdim kabagimi dur bakiyimm dolapta 1 tane daha varmiss hahahhbaska sekil degerlendirmem lazim kabaktan bikmadan
Yumurtayi öyle cok yiyemem valla cabuk tiksinirim
![]()
Celfin kestir canim onun eti taze oluyorgeçen bende çok istedim buldum aldım hemde bir değil 2 tane aman yerken demediklerini bırakmadılar nasıl tavukmuş bu diye. geçende aradılar tövbe dedim tavuk yerine beni yediler dedim adama.
Fatsecret mi uygulaman makrolara bak ve tekrar hesp yap hatta kendin dusur kaloriniAaa hic beklemiyordum bunu, ama tamam.
Bir turlu ogrenemedim bu karbonhidrat dengesini.
19 g karbonhidrat hesapladi uygulamam. ben neyi yanlis yapiyorum ki.
Tedavi mi gordun canimAmiinn canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
bunu bile zor buldum. onu nereden bulayım. keşke olsaCelfin kestir canim onun eti taze oluyor
Fatsecret mi uygulaman makrolara bak ve tekrar hesp yap hatta kendin dusur kalorini
Ben ilk kalori ile takip ediyordum az kilo gidiyor sonra makroyu ogrendim 1.5 gitti
Tedavi mi gordun canim
En dusuk seviyede su an.Celfin kestir canim onun eti taze oluyor
Fatsecret mi uygulaman makrolara bak ve tekrar hesp yap hatta kendin dusur kalorini
Ben ilk kalori ile takip ediyordum az kilo gidiyor sonra makroyu ogrendim 1.5 gitti
Tedavi mi gordun canim
Celfin kestir canim onun eti taze oluyor
Tedavi mi gordun canim
normal kimsenin ki birbirine benzemez. benim ilkinde bişey yoktu şımarıklık olsun diye canım çekti falan derdim. ikinci tam tersi bişey yemek bile eziyetti sucuktan nefret ettim yumurtacı ben yumurta yiyemedim. yeşile dokunamayan yine ben inek gibi maydanoz tükettim. endişe etme.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Benim hamilelik boyunca midem hiç bulanmadı, 1-2 defa sayılıdır belki. Hiç istifra da etmedim ama o mide yanması, ağzımdaki demir pas tadı hiç geçmedi. Kaç şişe Gavisconlar bitirdim kaç tablet rennieler neler neler .. ama o yanma geçmedi doğuma kadar.
yani bulantın olmaya bilir canım ki olmazsa şanslısın demektir![]()