• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün pestilim çıktı çıkmaya devam ediyoo. Ablamlar bende kaldı gece. Sabah kalk kahvaltı hazırla yatakları topla evi topla( 3 çocukla toplanmıyoo) oğlum hazır oynuyoken balkon camlarını sildim katlanır cam 9 tane falan bide kapısını sildim 2 camlı. Yemek yap falan hala ayaktayım omuzlarım ensem ağrıyo artık. Eşim gelecek sofra kur topla faslı var daha. Ablam biraz dışarı çıkalım parka götürelim akşam çocukları dedi. Bide o yorgunluk faslı olacak...
daha bitmedi bu akşamda bende kalacakmış 🥴

Bugün pestilim çıktı çıkmaya devam ediyoo. Ablamlar bende kaldı gece. Sabah kalk kahvaltı hazırla yatakları topla evi topla( 3 çocukla toplanmıyoo) oğlum hazır oynuyoken balkon camlarını sildim katlanır cam 9 tane falan bide kapısını sildim 2 camlı. Yemek yap falan hala ayaktayım omuzlarım ensem ağrıyo artık. Eşim gelecek sofra kur topla faslı var daha. Ablam biraz dışarı çıkalım parka götürelim akşam çocukları dedi. Bide o yorgunluk faslı olacak...
Gecmis olsun

Dunun menusu:
Sabah: 1 dilim ekmek, 3 kasik yoğurt.
Oglen: sebzeli köfte, 1 dilim ekmek, karpuz 2 dilim.
Ara: 5 kayisi.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 100 capraz makas, 20+20 bacak ac kapa.
500 ip atlama, 8000 adim.
Bu gunun menusu:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 biber, 1 domates iki lahana dolmasi. (Kiymali)
3 kasik yogurt, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 dilim karpuz, 4 kayisi.
Su: 1 litre, 2 yapicam.
Spor: simdik yok yaparsam yazarim bu gun hic vaktim olmadi.
M minimalce_

Dünkü sporuna bayildim esim harika😍 Sen korumada misin acaba?

Canim yorulmussun ,misafir olunca yorgunluk oluyo ama ne Kadar sanslisin,ablan var..Ben Tek cocugum keske kardeslerim olsaydi .Cocuklariminda yegeni-kuzeni yok ,keske onlarda olsaydi..Parkta eglenirler,sende ablanla sohbet eder ,vakit gecirirsin ne guzel...

Kızlar çok güzel bir tarif buldum instadan.mantar da var içinde 🤩
IMG_20200629_203201.webp

Mantar bulabilirsem kesin yaparım bunu 👍

Bir de kitap forumu gibi gruplar da mı var kadınlar kulübünde CEYDOS CEYDOS
Evett seni de beklerim 😊
Mor Vampirella Mor Vampirella (hoşgeldin bu arada canım. Filiz ben😉)
Hosbuldum 😊
Ayy kitap kulübünü şimdi gördüm bende katılabilirmiyim şahane 🥰🥰
Tabi kii 😊

CEYDOS CEYDOS Şimdi biraz işlerim var menümü yazacağım sonra uğrayıp pandemi öncesi diyetisyenle gitmistim o listeyi uygulamaya çalışıyorum bugün itibariyle 😊

Bu hafta verirsin canım onu da. Ara sıra ara vermek iyi bence. Kıtlık psikolojisi yaşamamak için. Ben de bu sabah yine vazgeçme modundaydim. Tartıya çıkınca azicik moralim düzeldi
Bende egzersizimi arttiracagim canim, azicik ara iyi geldi.Sen neler yaptin bugun?

Hosbuldum 😊

Tabi kii 😊

CEYDOS CEYDOS Şimdi biraz işlerim var menümü yazacağım sonra uğrayıp pandemi öncesi diyetisyenle gitmistim o listeyi uygulamaya çalışıyorum bugün itibariyle 😊
Aramiza hosgeldin canim ,gecmis alintilarimi yazamadim henuz.Hosgeldin diyememistim Sana..🥰

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
3 çeri domates
1 kk yarim yagli beyaz peynir
4 yesil zeytin

Ara
1 kupa yeşil çay

Öğle
1 dl çavdar ekmeği
5 kuru köfte
3 çeri domates
1 sb ayran

Ara
Yarım muz

Akşam
Ton balıklı yumurta
1 dl çavdar

Su 1 litre ( su sorunum var nedense az içiyorum bunu arttırmalıyım)
Spor 150 jumping jacks 300 ipsiz ip atlama
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar
3 çeri domates
1 kk yarim yagli beyaz peynir
4 yesil zeytin

Ara
1 kupa yeşil çay

Öğle
1 dl çavdar ekmeği
5 kuru köfte
3 çeri domates
1 sb ayran

Ara
Yarım muz

Akşam
Ton balıklı yumurta
1 dl çavdar

Su 1 litre ( su sorunum var nedense az içiyorum bunu arttırmalıyım)
Spor 150 jumping jacks 300 ipsiz ip atlama
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Guzel bir gun olmus canim.
Ekmek her ogunde 1 dilim yemissin.
Belki mesela sadece 1 ogune dusurmeye calisabilirsin ekmegi.
Onun haricinde suyunu arttirirsan gayet guzel bir gun olmus🥰

Bugünkü Z raporum ☺️

12ye kadar ev işi (yatakları filan sildim, kol çalışması yani 😄)
12de klasik kahvalti

4te filtre kahve sade

5te çay tabağında kavrulmuş kıyma, limonlu deniz börülcesi, iki küp kaşar, 1 domates
Sonra baktim doymamışım, azıcık cekirdek üstüne de 5-6 kiraz yedim (sarı şekersiz gibi olandan)

6 buçukta da yürüyüş yaptım. Kızlarla çıktığım için fazla kalmadım ama olsun 🤗
Su 3 lt artı bir bardak daha 😄

Yorulmussun canim,seminerler ne Kadar surecek?
Öğretmen seminerleri yarın bitiyor aslında (hatta bugünkü ve yarınki evrak işi) benim katıldığım başka MEB deki proje kapsamında. Bugünkü pearson un bir semineriydi.
Sonra 6 tane daha var her persembe. Onlar Macmillan'in ve her birinden sonra projedeki öğretmenlerle toplantı yapmamız lazım. O toplantılar işte sıkıntı, çünkü slayt hazırlamak filan lazım

Back
X