- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Moralini bozma, egzersizin guzel, menulerin guzel..Bu hafta güzel gidiyor ama hiç tartılmadım kaptanım açıkcası öyle şiş hissediyorum ki kendimi![]()
Keyfin nasil canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini bozma, egzersizin guzel, menulerin guzel..Bu hafta güzel gidiyor ama hiç tartılmadım kaptanım açıkcası öyle şiş hissediyorum ki kendimi![]()
Guzel bir gun olmus canisi , yatana kadar suyu biraz daha ic.
Canim oglenki makarnanin yerine sebze yemegi yeseydin cok guzel olurdu, 1 tabak makarna olmamis..Bugun:
9:00 Sabah: 1,5 salatalik, 1 ck tereyagi, yarin dan az tam bugday lavasi.
13:00 Oglen: 1 kase sebzeli spagetti.
Ara: 3 kayisi, 1 kiraz.
17:00 Aksam: 1 kase yogurt.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 100 capik makas, 50 jj.
@minimalce_Arrietty_
Yeni iğneler de verdi durum şimdilik iyi dedi pazartesi tekrar çağırdı bakalım bu kez pazartesiyi beklicez
Hadi hayirlisi gulum, sevindim guzel haberlerine..Yeni iğneler de verdi durum şimdilik iyi dedi pazartesi tekrar çağırdı bakalım bu kez pazartesiyi beklicez![]()
Aksam yemegini goremedim gulum, yuklenmemis olabilir.Bugun ne yedim
Sabah 15.00 de yedim
Yulafli omlet salam vardi icinde azicik
1 ucgenpeynir
8 zeytin
Salatalik
1 y bibeer
Aksam fotoda
Kalori hesabina gore 1000 kaloriye yakin bugunki yediklerim
Su 10 bardak
Spor 8000 adim 400 p
Arrietty_
Uyudum bayagi sabah sinirliydim kahvalti yapamadim aslinda yapmakta istemedim uyurum diyeAksam yemegini goremedim gulum, yuklenmemis olabilir.
Sabahi da epey gec yemissin..
Aksam yemegini gordum, guzel birgun olmus Tansucum..Uyudum bayagi sabah sinirliydim kahvalti yapamadim aslinda yapmakta istemedim uyurum diye
Bir bilsemmmAksam yemegini gordum, guzel birgun olmus Tansucum..
Neye sinirlendin?
Bende eve gecicem simdi yapacagim biraz ama halsizlik varSelam kızlar
Sabah :1 yumurta 2 dılım peynır cay
Ara : 1 kuru ıncir
Öğlen: 1 kase mercımek çorbası 1 dılım ekmek
Ara: salatalık,, armut,,
Aksam: 2 parca tavuk pırzola ızgara
Salata
Su 2 lt
Spor mısafırım gıdınce yapıcam ınsallah
Butun gun ayakta calıstım bugun 1000 adım atmısım ıs yerınde bıtkınım ama yapıcam bıkac hareket
aydingelini
Bu hafta yaris yapiyoruz aslinda yanlis takim sayilmaz canimAyy yanlış takıma gelmişim
Kusura bakmayın kızlar..bazı msjları beğendim ajanlık yaptım sanmayın![]()
Menu
Sabah-ogle
2 haslanmis yumurta, yagsiz sotelenmis dana salam (2 parmak kalinliginda), beyaz peynir (2 dilim), ceyrek avokado, domates (2 tane), salatalik, siyah zeytin (7-8 adet), sutlu kahve
Ara
3 kayisi ve 1 bardak sut
Aksam
Et kofte (5 tane) ve yogurtlu kereviz (orta boy bir kereviz rendesi ve bir kase yogurt)
Kucuk salkim siyah uzum (donmus)
Su 3 litre
40 dk tempolu yuruyus
B barga
Bezelyeyi de pek sevmem zaten kaptanımBezelyede pilavda karbinhidrat gulum, tavuk guzel bir secim :)
Ya bu benim içgüdüsel bahanemKizlar strese gerek yok yahu, elimizden geleni yaptik, gerisi onemli degil :)
Süper menün canımSelam kızlar
Sabah :1 yumurta 2 dılım peynır cay
Ara : 1 kuru ıncir
Öğlen: 1 kase mercımek çorbası 1 dılım ekmek
Ara: salatalık,, armut,,
Aksam: 2 parca tavuk pırzola ızgara
Salata
Su 2 lt
Spor mısafırım gıdınce yapıcam ınsallah
Butun gun ayakta calıstım bugun 1000 adım atmısım ıs yerınde bıtkınım ama yapıcam bıkac hareket
aydingelini