• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanim nasil pro oldun bende olmak istiyorum yazi rengimi sabit etmek istiyorum artik
beni çok sevmişler diyeceğim ama değil bir yarışmada oy kullanmıştım. seçimim doğruymuş uygun görmüşler bu şekilde oldu. yoksa ekstra bişey değil. ben oylamalara sıkça katılıyordum. emek harcayanların emeklerini takdir etmek için.

beni çok sevmişler diyeceğim ama değil bir yarışmada oy kullanmıştım. seçimim doğruymuş uygun görmüşler bu şekilde oldu. yoksa ekstra bişey değil. ben oylamalara sıkça katılıyordum. emek harcayanların emeklerini takdir etmek için.
Bende katiliyorum cogu zaman kaptanim ama neyse artik daha cok katilayim

Canm yarın kınamız var. Günü o kadar yoğun geçiriyoruz ki nasıl akşam oluyor anlamıyorum.sürekli bir koşuşturmaca. Yarın kilo bildirimi de yapacağım maalesef annemlerde tartı yok. Cumartesi düğünden sonra evime gidecem sonrasında bildirim yaparım. Şu ara menü de yazamıyorum inan gün içerisinde ne yitip içtiğimi unutuyorum ama sürekli dikkat ediyorum. En az hasarla atlatmaya çalışıyorum süreci😊
mesajını yeni gördüm canım bu hafta listelerde olamayacaksın ama sorun yok pazartesi bildirimini mutlaka yap hasar kontrolü yapalım.

Ahh Allahim bende bu sayilari gormek istiyorum artik

Bence duraksama yok yavas ilerleme var eger duraksama olsa ya surekli sabit yada 64 66 arasi gider gelirdin

Aman aman dikkat cok yersen de top oyna ip atla esinle guzel vakit gecir pazartesiye bomba gibi dus 😂😂

Gecmis olsun kaptanim

Veriyor ama tilsim la tilsimimi soylemem sonra bozulur 😊😊

Menuler sessiz ve sakindi kaptanim kimsecikler yoktu fazla herkes menusunu paylasip kacti hep
Tansu bunun tılsımı ne
Özelden gizlice.mesaj at bana 😣 o zaman kaçmaz tılsımı

yerleşik hayata geçersem ben alacağım valla bayılırım süte.
Sütle pek aram yok ama keçi eti en sevdiğim ettir.
Babam kasaptan almazdı hiç. Evde bittikce maraş tekirden keçi alırdı onu yerdik. Ne kadar alissamda keçinin yeri ayrıdır bende

Selam bende bugün katıldım aranıza
Yaş 24
kilo 104
boy 1.72 bende bugun dıyete basladm
bugünkü menum
sabah 2 haslanmıs yumurta 🍳
2 ceri domates 🍅
1 minik salatalık
1 dılım peynir
5 zeytın
öglen 1 kase yogurt mandalina büyüklüğünde seftalı
aksam yayla çorbası salata
7000 adım 45 dk Leslie 3,2 ltre su 💧
aramıza hoşgeldin canım dilerim ben kaptan yardımcısı ceyda beraber hızlıca kilolarımızı veririz inşallah. bilgilerinde eksikler var canım katılım formunda gerekli gördüğün yerleri doldurursan bende seni takip listesine alabilirim.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Sütle pek aram yok ama keçi eti en sevdiğim ettir.
Babam kasaptan almazdı hiç. Evde bittikce maraş tekirden keçi alırdı onu yerdik. Ne kadar alissamda keçinin yeri ayrıdır bende
et süt hiç fark etmiyor hepsini severim ama beslediğim hayvanın etini yiyemem. küçükken keçim vardı annemler onu kestiler adak için. ben ete dayanamama rağmen bir ısırık dahi yiyemedim onunla geçirdiğim anlar hep gözüme geldi.

kızlarım nasılsınız? ben geldim.kocamdan izinli...1,5 saat yokum sen hallet işleri dedim. bakalım ben sizlerle takılırken ne kadar iş bitecek. son demleri yaşıyoruz inşallah bitti bitiyor gibi. dün tam hızlandım kedilerim kapıştı tontiş olan sinekliğin önündeydi. aman bir baktım benim amazon camdan bakıyor sineklik açık zeyna ayaklarımda dolanıyor ve prensim yok. bir baktım korkmuş aşağıdan bana bakıyor kuzum. gittik aldık hemen akşam korkutucu geçti bütün modumuz düştü ya iç kanama varsa korkusuyla. azıcık bacağı aksıyor ama kırık falan yok galiba. çok ucuz atlattık.
Ayy kaptanım Allah korumuş. tekrarı olmaz inşallah
et süt hiç fark etmiyor hepsini severim ama beslediğim hayvanın etini yiyemem. küçükken keçim vardı annemler onu kestiler adak için. ben ete dayanamama rağmen bir ısırık dahi yiyemedim onunla geçirdiğim anlar hep gözüme geldi.
Ayy benimde böyle pamuk kuzum vardı. 7-8 yaşlarındaydım babam koyunları koçları satmıştı bize kesecek kurban kalmamıştı. Benim pamuğumu kesmişlerdi ne ağlamıştım. Senelerce et yemedim o yüzden

Ay kızlar biraz önce akşamlık hazırlayayım dedim. Plastik kap ve içine giren süzgeci var beyaz kare şeklinde yeşillik yıkayacaktım onu aldım bi alta koydum dolapta yapacağımı yaptım sonra sıra ona geldi onu alayım dedim baktım siyahlık var. Allah allah nasıl yıkamışımda yeşillik kalmış burda kararmış dedim hareket etti. Ay bi baktım ki akrep. Kendime 2 saattir gelemedim ya yere bastıkça sanki ayağımın altında akrep geziyomuş gibi geliyo. 3. Kata nasıl çıktın hadi çktın dolap içine nasıl girdin. Hadi girdinde o süzgeç içine nasıl girdin. Oğlumda hep tencere kaşık alıp oynar Allahtan ona denk gelmemiş kim bilir nolurdu düşündükçe korkuyorum. Devamı yoktur inşallah evde arka taraftan gelmiştir komşumdada çıkmıştı geçen sene ama of çok fenaydı. Köyde görsem korkmazdm bu kdar

Ay kızlar biraz önce akşamlık hazırlayayım dedim. Plastik kap ve içine giren süzgeci var beyaz kare şeklinde yeşillik yıkayacaktım onu aldım bi alta koydum dolapta yapacağımı yaptım sonra sıra ona geldi onu alayım dedim baktım siyahlık var. Allah allah nasıl yıkamışımda yeşillik kalmış burda kararmış dedim hareket etti. Ay bi baktım ki akrep. Kendime 2 saattir gelemedim ya yere bastıkça sanki ayağımın altında akrep geziyomuş gibi geliyo. 3. Kata nasıl çıktın hadi çktın dolap içine nasıl girdin. Hadi girdinde o süzgeç içine nasıl girdin. Oğlumda hep tencere kaşık alıp oynar Allahtan ona denk gelmemiş kim bilir nolurdu düşündükçe korkuyorum. Devamı yoktur inşallah evde arka taraftan gelmiştir komşumdada çıkmıştı geçen sene ama of çok fenaydı. Köyde görsem korkmazdm bu kdar
ah ah Allah korumuş canım. yeşilliklerle beraber girebiliyor bu tarz canlılar. aynı şekilde marul içinde saklanan akrep kayınpederimi sokmuş uzun yıllar önce.

Ayy çok geçmiş olsun
Ben çok korkarım börtü böcekten
Allah korumuş yavrunu da

Kaptanim ben bu hafta izine ayrilabilir miyim? Yawrukush Yawrukush Motivasyon sorunu yasiyorum ve hafta sonu dogum günüm, davetler basladi🥺

Haftaya arti gelirsem takimima köstek olmak istemem, ama söz dönüsüm cok iyi olacak😍
Canim daha listeye yeni girdin 2 ay izin hakkin yok, en basta listeye girmeden yaziyorum herkese bunu..
Eger illaki ayrilmak istiyorsan yarismadan ,kendi istegiyle yarismadan ayrildi diyebilirim.
Ama 6 ay yeniden yarisamazsin, esas listeye giremezsin fakat liste disinda bizimle istedigin gibi kilo verebilirsin.
Buna olur dersen bugun saat 20.00den once, kendi isteginle ayiririm seni ama cevap yazmazsan malesef izin hakkin yok, izne ayiramam :(

Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 0.2
Yuzde 0.24
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS kaptanlarim bugün sabah erken tartilip yola çıkmak zorunda kaldım Denizli'ye kardeşimin yanina geldim bazı sorunlar var bı sure onun yanındayım ne zaman donebilirim bilmiyorum bu hafta izne ayrılabilir miyim
Olur canim izne ayiriyorum seni, her sey yoluna girer umarim.. :KK200:

Cok gecmis olsun gulum , dikkatlice evi bir kolacan edin..
Ilaclamada yapabilirsiniz...

Back
X