- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Günün videosu var mıyıdı geçmişi okudum ama gözümden mi kaçtı göremedim kaptanımKizlar ben yemege geceyim. Yemiyecegim evdekilere hazirlayacagim :))
Aksama gorusuruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günün videosu var mıyıdı geçmişi okudum ama gözümden mi kaçtı göremedim kaptanımKizlar ben yemege geceyim. Yemiyecegim evdekilere hazirlayacagim :))
Aksama gorusuruz
Leslie yapabilirsin canimGünün videosu var mıyıdı geçmişi okudum ama gözümden mi kaçtı göremedim kaptanım
Günün videosu var mıyıdı geçmişi okudum ama gözümden mi kaçtı göremedim kaptanım![]()
Paylasmadim galiba
Kolay gelsin
Disari gidiyoruz yine cocuklar ile
Spor yapasim gelmiyor kaptanim nasil tavsiyelerde bulunacaksin
Selamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor :))
Elektrikler kisa surede gelir umarim, gelmezsede mum isiginda kitap okursun wuhuuu:)selaam, tam bir goz atayim dedim foruma, mesajini gordum :) elektrikler gidik, bahceye ciktim sabah yuruyusunde aldigim bir kitaba baslamaya niyetlendim. sen nasilsin, herkes nasil?![]()
Çok Şükür evime geldim ve çok mutluyummmSelamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor :))
Elektrikler kisa surede gelir umarim, gelmezsede mum isiginda kitap okursun wuhuuu:)
Ben yeni uyandim sayilir canim, kahvaltiyi hazirlayip bir yandan size bakiyorum..
Buguuunnn cook isim var , yogun birgun bekliyor beni :))
Ozledik canim seni nasilsin:)Çok Şükür evime geldim ve çok mutluyummmama buralar çok sıcakkk
spor yapamadım bugün hiç sıcaktan başım ağrıyor
Benim annemde mumdan nefret eder, hatta odamda tutsu yaksam ayyy bayilajaaaaam bu kokudan diye gezerdi..afiyet olsun ve kolay gelsinben loş isigi cok severim, yalniz kaldigimda bulasigi bile mum isiginda yikarim haha. annem ama pavyon gibi seviyor evi, o yuzden birlikteyken boyle ufak romantik anlar pek mumkun olmuyor
![]()
Çok güzel geçti canm ama evimi çok özledimOzledik canim seni nasilsin:)
Nasil gecti?
Gecmis olsun bas agrina..
Insanin evi gibisi yok, neresi olursa olsun ama ne guzel anilar biriktirdin oyle dusun.. :)Çok güzel geçti canm ama evimi çok özledim![]()
O bile istaha getirmiyor burda motive oldugum kuzenimde artik zayiflamayi dusunmuyor gibi doktor zayıflamak zorundasin dedi ama nerdeEski fotolara bak :)
Yani Kisa Kisa videolar oyle zor da degil. Hele ki dun ki leslie. Ondan basls
Ben normalde sevmezdim ama eglenceli geldi
Siskinlik var uzerimde kaptanim adet olucam gibi ama gunune var daha 15 inden sonra denize gidecegiz motive olmam lazim kardesimin esi iyice zayiflamis gormeli beni ama ben de o potansiyel yokSelamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor :))
O bile istaha getirmiyor burda motive oldugum kuzenimde artik zayiflamayi dusunmuyor gibi doktor zayıflamak zorundasin dedi ama nerde
Siskinlik var uzerimde kaptanim adet olucam gibi ama gunune var daha 15 inden sonra denize gidecegiz motive olmam lazim kardesimin esi iyice zayiflamis gormeli beni ama ben de o potansiyel yok
Kendini demoralize etme, 10 gunde gayret etsen 1-2 kilo daha gider gulum, ha gayret..O bile istaha getirmiyor burda motive oldugum kuzenimde artik zayiflamayi dusunmuyor gibi doktor zayıflamak zorundasin dedi ama nerde
Siskinlik var uzerimde kaptanim adet olucam gibi ama gunune var daha 15 inden sonra denize gidecegiz motive olmam lazim kardesimin esi iyice zayiflamis gormeli beni ama ben de o potansiyel yok
Canim malesef yumusak, iyi niyetli olanlari ezmeye calisirken insanlar, kendinden emin ,dik duranlarin pesinde kosuyor.Yawrukush bu arada kuzenim vardi ya esiyle tartisan simdilik iyiler onun ablasida gecen kv si temizlik yaparken kendi evinde gorumceleri ile arasinda husumet gecmis z ye kuzenimin bas harfi dogum yapmadan once oluyor olay
Bulasigi yikamis kv si de begenmemis tekrar yikamis ki kuzenim de temiz yikar z de durmamis evine cikmis esi gelince direk annesi gile girmis orda da doldurmuslar bunu oda z nin yanina cikmis soylenmis tartismaya baslayinca millet yukari cikmis z de cocuk gerekse es ol baba ol demis ve valizini toplamaya baslamis gorumleri kv si aman yapma z diyip yalvarmaya baslamis vaz gecsin diye z de niye boyle yaptiniz o zaman diyip kesip atmis yalvar yakar vaz gecirmisler bende duyunca alnindan opecegim dedim![]()