• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tartım bozuk ya annemlere ya kaynanama gidicem ya da eltime😂😂
Ben yeni başlıyorum bugün tartılacak mıyım güzellerim🥰
takım kuralları gereği her cuma saat 17 : 00 a kadar fotoğraflı kilo bildirimi, pazartesi günleride sadece kilo bildirimi yapıyoruz. aramıza dün gece katıldın ilk bildirimini pazartesi yapmanda sakınca yok canım
Kirpa Kirpa bir garip oldu foto
64.0 galiba

Yüzde hesaplamadim izindeyim diye.
Umarim 10 gun bir tartilmayi basara bilirim
60 a dusunce donmeyi dusunuyorum izinde. O yuzden arayi uzatmayip deli gibi ketojenik beslenmeye geciyorum 🤪
çok iyi vermişsin canım valla harika

WhatsApp Image 2020-07-10 at 1.26.05 PM.jpeg

geçen hafta: 77.8
bu hafta: 77.8
fark: 0.00
yüzde: 0.00

aydingelini aydingelini

kilo verememiş demeyelim de, istikrarli, inatçı, sadık diyelim... (tamam tamam demeyelim baya verememiş bu, sabit :işsiz: )

CEYDOS CEYDOS hosgeldin canim cok ozledim seni

Su orucu sagolsun. Simdide ketojenik e dönüyorum ve ona tesekkur etmeye basliyacagim izin donusu
oy canım bende çok özledim vallahi ama o kadar yoğunum ki anlatamam. erzincanı bitirdim edirneye geldim burada eşyalarımı toplayıp haftaya ankaraya gidicem orada ev seçimi yapıp tadilatını halledip sonra erzincana gidip eşyamı yükleteceğim ankaraya gidp yerleştirip arkasından yine edirneye gelip burada hazır olanları yükletip yollayıp sonra tatil faslına geçeceğim inşallah.kusabilir miyim okurken yeniden bunaldım.

Nasıl sabit 😁yeni başlıyoruz canım sen de bi dur😁
sabırsızlıkla bekliyorum
şey gibi oldu, 'herkesin üniversite okumasına gerek yok bu ülkeye vasıfsız eleman da lazım' der gibi sadfd. benim kilo mehter takımı gibi mübarek, haftayadan umutluyum :-)
haftayadan bende umutluyum ne halde olduğumu bilmemekle birlikte azıcık kendime normale dönüş yapıp baskülü gizlediğim noktadan çıkarıcam.

sabırsızlıkla bekliyorum
haftayadan bende umutluyum ne halde olduğumu bilmemekle birlikte azıcık kendime normale dönüş yapıp baskülü gizlediğim noktadan çıkarıcam.
Aslında ben tartıda daha fazla bekliyordum ne yalan söyliyim çıkarken korktum hem tok karına hem kaç haftadır tartılma tartı beni bile teşvik etti diyete gir diye 😁

Eki Görüntüle 2660478

geçen hafta: 77.8
bu hafta: 77.8
fark: 0.00
yüzde: 0.00

aydingelini aydingelini

kilo verememiş demeyelim de, istikrarli, inatçı, sadık diyelim... (tamam tamam demeyelim baya verememiş bu, sabit :işsiz: )
Hafta sonu yaptığın ödül tırmalamış seni bacım. Yoksa menün sporun hep iyiydi. Neyse haydi bu hafta sabit kal haftaya bu haftanında acısını çıkartırsın umarım.
senle eş olmak çok güzeldi kafanı da çok seviyorum🤪🤣 amma ikimizde aktif olamadık şansımıza 😂

Hafta sonu yaptığın ödül tırmalamış seni bacım. Yoksa menün sporun hep iyiydi. Neyse haydi bu hafta sabit kal haftaya bu haftanında acısını çıkartırsın umarım.
senle eş olmak çok güzeldi kafanı da çok seviyorum🤪🤣 amma ikimizde aktif olamadık şansımıza 😂

galiba ya, allahtan künefeyi yememişim hahaa.

seninle de bebek, ben de seni çok sevdim <3 sen bildirim yapmış mıydın henüz, görmedim.

Selam kızlar az oldu ama yine de oldu
Geçen cuma :69,7
Bu cuma:69,3
Fark:0,4
Yüzde:0,57

şahaneyya, tebrikler yağmurcum. 60larda böyle hızlı hızlı ilerliyosun negzel :')

Arrietty_ Arrietty_ ölçümleri almayı unutmuşum şimdi tesadüfen gördüm tabloyu tekrar, alıp yazıyorum hemen

Back
X