• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10 temmuz menum
Dun paylasamadim
Sabah 12.50
120 gram yulafli omlet
20 gram yulafli omlet
8 zeytin
3 k dilim domates
5 ince dilim salatalik
Aksam
Fotoda
Su 11 bardak

Eklentiler

• 20200710_203541.webp
    20200710_203541.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 28
günaydınlaar,

ya ben gece gece instagramda dolaşırken sağlıklı beslenmeyle alakalı bir sf çıktı karşıma ve beni hafiften endişelendirdi. şimdi ben beslenirken aldığım kalori 900-1000 arasında ve sporu da ekleyince bunu net 700 kalori civarında tutuyorum hatta belki daha az. 70+ kilo için bunun sağlıksız olduğuna ikna oldum hafiften. yediklerini uygulamaya kaydedenler yaklaşık ne kadar kalori alıyorsunuz, fikriniz var mı? ben bunu biraz 1200lere çekip, net 900 de kalmaya karar vericem ufaktan sanırım, hem yavaş kilo vermemin hem de sürekli yorgunluğun sebebi bu galiba.

günaydınlaar,

ya ben gece gece instagramda dolaşırken sağlıklı beslenmeyle alakalı bir sf çıktı karşıma ve beni hafiften endişelendirdi. şimdi ben beslenirken aldığım kalori 900-1000 arasında ve sporu da ekleyince bunu net 700 kalori civarında tutuyorum hatta belki daha az. 70+ kilo için bunun sağlıksız olduğuna ikna oldum hafiften. yediklerini uygulamaya kaydedenler yaklaşık ne kadar kalori alıyorsunuz, fikriniz var mı? ben bunu biraz 1200lere çekip, net 900 de kalmaya karar vericem ufaktan sanırım, hem yavaş kilo vermemin hem de sürekli yorgunluğun sebebi bu galiba.

1200 de az aslinda.
Hatayi genelde az yiyip cok spor yaparak yaptigimizi dusunuyorum bende.
Benim almam gereken kalori yaklasik 1400. Bu hafta spor u crossfit døneminde ki gibi yapip 1400 kalori tuketecegim. Haftaya nasil bir etki gosterecek diye.

Vitamin aliyor musun?

1200 de az aslinda.
Benim almam gereken kalori yaklasik 1400. Bu hafta spor u crossfit døneminde ki gibi yapip 1400 kalori tuketecegim. Haftaya nasil bir etki gosterecek diye.

Vitamin aliyor musun?
Benim.spor yapacak hiç halim olmuyor. Hatta kahve içmezsem sürekli uyukluyorum. Bu hafta hep kalori hesabı yaptım. Yediklerim 700 900 arasiydi.
Bende dun akşam videolarda fark ettim ki spor yalanların yemekleri devasa özellikle kahvaltıları
Bende halsizlik için kahvaltıyı sağlam tutmaya karar verdim.
1400 kalorilik spor mu yapacaksin. Spor videolarını paylaşırsan belki sana yetişmeye çalışırım.bu hafta

1200 de az aslinda.

Vitamin aliyor musun?

bir multivitamin alıyorum aslında ama düzenli değil. eskiden 1200 net kalori ile kilo vermeye çalıştığımda çok güzel ilerlemiştim, şimdi birden kendimi kıtlık moduna soktum sanırım. baktığında şimdi gün içinde dayanılmaz bir açlık hissetmiyorum ama biraz abarttım sanırım.

ben sporda ne kadar kalori yaktığımı bilmiyorum açıkçası. 1 saat sürüyor işte dumbellılar, ben onu 300 diye giriyorum. sanırım sporu biraz daha arttırıp kaloriyi de arttıracağım. teşekkür ederim.

Benim.spor yapacak hiç halim olmuyor. Hatta kahve içmezsem sürekli uyukluyorum. Bu hafta hep kalori hesabı yaptım. Yediklerim 700 900 arasiydi.
Bende dun akşam videolarda fark ettim ki spor yalanların yemekleri devasa özellikle kahvaltıları
Bende halsizlik için kahvaltıyı sağlam tutmaya karar verdim.
1400 kalorilik spor mu yapacaksin. Spor videolarını paylaşırsan belki sana yetişmeye çalışırım.bu hafta

Yok kiz 1400 kalori alacagim
Mesela sabah reformer dersinde 550 kalori yaktim 1 saat de.
Kahvaltim 400 kalorilikdi
Ogle ve aksam hemen hemen 500 kalori alacagim.
Bugun tam anlamiyla ketojenik e basladim
Evet spor yapanlari Bende takip ediyorum. Kendi yedigim ile karsilastirinca vucud hic birsey almiyor gibi.
Vucudlari tas, Ogunleri dolu dolu.
Bizim ise ogunlerimiz ufak, spor da var ama yeterli degil

Leslie boosted yapacagim bugun. Istersen bunu yap benimle birlikte. 30dk ama baya kalori yakiyorsun

bir multivitamin alıyorum aslında ama düzenli değil. eskiden 1200 net kalori ile kilo vermeye çalıştığımda çok güzel ilerlemiştim, şimdi birden kendimi kıtlık moduna soktum sanırım. baktığında şimdi gün içinde dayanılmaz bir açlık hissetmiyorum ama biraz abarttım sanırım.

ben sporda ne kadar kalori yaktığımı bilmiyorum açıkçası. 1 saat sürüyor işte dumbellılar, ben onu 300 diye giriyorum. sanırım sporu biraz daha arttırıp kaloriyi de arttıracağım. teşekkür ederim.

Asagi yukari okadardir kalori yakimin.
Bende hatirlamaya calisiyorum hergun d ve demiri.
Ikiside yerlerde benim, d vitamin eksikligi zayiflamaya engel.
Az beslenme sebep yorgunluga. Cunku yediginden cok yakiyorsun

Asagi yukari okadardir kalori yakimin.
Bende hatirlamaya calisiyorum hergun d ve demiri.
Ikiside yerlerde benim, d vitamin eksikligi zayiflamaya engel.
Az beslenme sebep yorgunluga. Cunku yediginden cok yakiyorsun
1 haftadır d vitami alıyorum bende 1 tane. Çünkü hiç dışarıya çıkmıyorum.. çok nadir. Ondada yeterli güneş alamıyorum bence tesettürden dolayı.

Yok kiz 1400 kalori alacagim
Mesela sabah reformer dersinde 550 kalori yaktim 1 saat de.
Kahvaltim 400 kalorilikdi
Ogle ve aksam hemen hemen 500 kalori alacagim.
Bugun tam anlamiyla ketojenik e basladim
Evet spor yapanlari Bende takip ediyorum. Kendi yedigim ile karsilastirinca vucud hic birsey almiyor gibi.
Vucudlari tas, Ogunleri dolu dolu.
Bizim ise ogunlerimiz ufak, spor da var ama yeterli degil

Leslie boosted yapacagim bugun. Istersen bunu yap benimle birlikte. 30dk ama baya kalori yakiyorsun

Yapacam inşallah. Bu hafta kendimle uğraşacam

1 haftadır d vitami alıyorum bende 1 tane. Çünkü hiç dışarıya çıkmıyorum.. çok nadir. Ondada yeterli güneş alamıyorum bence tesettürden dolayı.
Zaten d günde 1 alinmali.
Bende yeterince almiyorum. Zaten burda pek gunes yok bir sebep o. Oteki ise ten rengin ne kadar koyu olursa gunes den gelen d vitamini daha zor aliniyor

günaydınlaar,

Evet canim benim normalde 1600 1700 kilo vermek icin 300 400 eksigi yani ortalama 1200 tuketiyorum

Back
X