• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 haftadır d vitami alıyorum bende 1 tane. Çünkü hiç dışarıya çıkmıyorum.. çok nadir. Ondada yeterli güneş alamıyorum bence tesettürden dolayı.
Bileklerini gunese dogru tutman yeterliymis aslinda
2 kase tarhana 1 domates 1 salata yedim iyi mi
Yumurta et tavuk kurubaklagil bunlar canim pancar da ispanakta da var miktari biraz daha az

Zaten d günde 1 alinmali.
Bende yeterince almiyorum. Zaten burda pek gunes yok bir sebep o. Oteki ise ten rengin ne kadar koyu olursa gunes den gelen d vitamini daha zor aliniyor
Şişenin üzerinde günde 2 yazıyor ama çok bilmişlik mi.yapiyirum 1 tane alıyorum. Gece n yıl olctirdigimde 4 çıkmıştı d vitamini. Ampül vermişti o zaman doktor
Açık tenliyim ben baya hatta hemen kızarıyorum güneş görünce. Ama direk güneşte dursam.bayilirim herhalde urfada

Şişenin üzerinde günde 2 yazıyor ama çok bilmişlik mi.yapiyirum 1 tane alıyorum. Gece n yıl olctirdigimde 4 çıkmıştı d vitamini. Ampül vermişti o zaman doktor
Açık tenliyim ben baya hatta hemen kızarıyorum güneş görünce. Ama direk güneşte dursam.bayilirim herhalde urfada
D vitamini en çok tirnaklardan giren güneşle aktive oluyormuş. O yüzden çıkmadan bile balkondan el &ayaklarini (tırnaklar ojesiz) güneşlendir tatlim

günaydınlaar,

ya ben gece gece instagramda dolaşırken sağlıklı beslenmeyle alakalı bir sf çıktı karşıma ve beni hafiften endişelendirdi. şimdi ben beslenirken aldığım kalori 900-1000 arasında ve sporu da ekleyince bunu net 700 kalori civarında tutuyorum hatta belki daha az. 70+ kilo için bunun sağlıksız olduğuna ikna oldum hafiften. yediklerini uygulamaya kaydedenler yaklaşık ne kadar kalori alıyorsunuz, fikriniz var mı? ben bunu biraz 1200lere çekip, net 900 de kalmaya karar vericem ufaktan sanırım, hem yavaş kilo vermemin hem de sürekli yorgunluğun sebebi bu galiba.
Sürekli yorgunluk vücuttaki fazla kilolardan kaynaklı bence bende de sürekli yorgunluk ve kemik ağrıları var bacaklarım ağrıyor Dr a gittim bişey çıkmadı sanırım fazla kilodan artık bacaklarımda ağrılar oluyor ve çabuk yoruluyorum

Evet canim benim normalde 1600 1700 kilo vermek icin 300 400 eksigi yani ortalama 1200 tuketiyorum

ben de artık böyle yapıcam. eksiğim en çok proteinden sanırım, günde 1 fazla yumurta yer veya 1 kaşık fazla fıstık atarım ağzıma.

Sürekli yorgunluk vücuttaki fazla kilolardan kaynaklı bence bende de sürekli yorgunluk ve kemik ağrıları var bacaklarım ağrıyor Dr a gittim bişey çıkmadı sanırım fazla kilodan artık bacaklarımda ağrılar oluyor ve çabuk yoruluyorum

benim de sadece b12'm eksik çıkmıştı ölçümde ama tekrar ölçüm yaptırıcam. spora ilk başladığımda yaaani zor ama yapılabilir geliyordu bana. şimdi yerimden kalkmak bile zor geliyor. ben bunu motivasyon düşüklüğüne ve havaya bağlamıştım ama değil herhalde.

O zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
K. Adı: MotivatedAlready
Meslek: Öğrenci
Medeni Durum: Bekar
Çocuk: yok
Boy: 164
Kilo: 74
Hedef kilo : 66
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum 😁😁😁

Melegimkorusun Melegimkorusun merhaba canım. Bu hafta müthiş gidecek inşallah. Adresimiz zirve :KK66:
İnşallah canım 🥰🥰🥰🥰
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum 😁😁😁
Hoşgeldin takımımıza 🤗

Maşallah sana 19 yaşında çıtı pıtı ah gençliğim ah🥰😘

Maşallah sana 19 yaşında çıtı pıtı ah gençliğim ah🥰😘

Saat 4 öğlen yemeği iyi mi cacık var yanında yanlışlık yok dimi kızlar

Eklentiler

• IMG_20200711_161354.webp
    IMG_20200711_161354.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X