Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyor
Hangi marka?
Ben de alsam mı diye düşünüyorum
Memnun musun sen? Doğru ölçüm yapıyor mu, yağı kası falan?

Baskülü analizli aldım. Tartılınca Bluetooth la telefonuma bağlanıyor. Bunları gösterip kaydediyor
Markası nedir acaba benim alacak olduğumda da var mı hiç dikkat etmedim 5 üzerinden 4.8 puan almış oda sıcaklığını falan ölçüyor. Sendeki özellik harikaymış ya

İsmim Ahsen 10 yıllık evliyim bir kızım var 3 yaşında
Teknik ressamım ama evlendim evleneli yapmıyorum. Küçük (hatta minik) Girişimciyim ticaretle uğraşıyorum. İnanılmaz zevk alıyorum işten çok hobiye dönüştü artık benim için. Kitap okumayı, gezmeyi, fotoğraf çekmeyi çok severim. Evet ben de kiloluyum gel sen de birlikte bu fazla kilolara veda edelim.

Menü paylaşmaya geldim :)
Hindi eti kültürümüz pek yoktur bizim. Tavuk-kuzu-danacıyız biz
Bugün belki de ilk defa yedim hindi
Keşke yemeseymişim sevemedim ben.
Tabaktaki o çikoyı yemedim
%100 bitter, şekersiz. Yiyemedim maalesef
Tatlı falan yaparsam içine koymak için almıştım. Yine öyle yaparım.
Arada bir kase de yoğurt yedim, baharatlı.
Salatanın da yarısını yiyebildim.
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ aydingelini

Eklentiler

• 84CD93BA-45B5-485A-ABF7-343A7FA5E6A6.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 44960520-8121-4313-9A2E-71DCA119CEA3.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 22
  • C3791F5B-9E07-4462-A18B-58F07644DB1A.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 20
  • B610C4AD-B3FF-4551-9454-D591F69F4D26.webp
    23 KB · Görüntüleme: 26
Tavuk kuzu dana deyince aklıma keçi geldi eşim bu sene keçi kesicem diyor o nasıl bakalım bilgisi olan varsa bi bilgilendirirse sevinirim her sene aynı muhabbet bi kesemedin gitti şu keçiyi diyorum

Afiyet olsun bu arada

Canım bugün pazara filan gittim. Çok yoruldum. Şimdi de dişçiye gelmiştim ama sadece acil çekimleri yapıyorlarmış. Market filan yapıp eve doncez.
Takımı merak edip arada bir okuyorum yakalandım sana güzelim akşam daha geç vakitte daha uygun oluyorum
Bu arada üzüldüm babacığın için kuzum Allah şifa versin artmasin görme kaybı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…