- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Evet canim cok mutluyum.Süpersin canım tebrikler
Eşim çok güzel, mezun mu olacaksınnn
Aksilikleri saymazsak da süper bir skor tebrikler
Teşekkürle canimtebrikleeer hem kilo hem mezuniyet için <3
bence bu son derece 131.8 ve hatta daha düşüksünüz demek aslında. bahane değil yani. tebrik ederim
60lar için böyle vermek şahane bence, tebrikler <3
Takip et canim ama tek menu ile deil topikler arasi birinci olursam ordan net olarak paylasacagimAman amann bu nasıl bir yüzdedirmaşallah kardiş, menülerini özel mercek altına alcam. Ne yiyyomuşsun bi bakayım 
Tabiii ki
tebrikleeer hem kilo hem mezuniyet için <3
bence bu son derece 131.8 ve hatta daha düşüksünüz demek aslında. bahane değil yani. tebrik ederim
60lar için böyle vermek şahane bence, tebrikler <3
bak ben senın menulerını takıba alacaktım goruyormusun:)) tebrıkler tatlımm masallah cok guzel verıyorsunn
Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 31 yasindayim, takimimizin kaptaniyim, evliyim ,2 oglum var, bende yurt disinda yasiyorum.beraber kilolari guzelce veririz umarim.
Hangi takimda yarismistiniz daha once?
Canim aleykum selam, basgul hepimizin yuzunu guldursun :)
75.9 aliyorum kilonu canim, harikasin :)
Ooo mezunumuz var , ne guzel bir haber bu , yasasin...
Tebrikler kazen, 1 haftada neredeyse 2 kilo agirliktan kurtulmak hic de az bir is degil.
1.5 lt su ictiysen dunku kilonu gormemen cok normal.
Daim olsun eksilerin :)
Canim bugun hic tartilma imkanin yok mu?
Haftaya hedef koy kendine kaptanim :)
100 gr bir sey degil :)
Yok canim cuma tartilarimiz hesaplaniyor sadece:)
Tebrikler Banucum :))
Tebrikler Jane'cim :)
Harika gitmis bu hafta kilolar, cok sevindim canim :))
Normalde deil ama ara ara geliyorlar
Hosgeldin canim
Bir de beni dusun 23 sayfa okudum en az
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Haftaya daha buyuk bir eksi ile gelirsin kazen
Tebrikler
Tebrikler
Hmm
Tebrikler canim
bombayi patlatiyorum
Waowwww gözlerim açıldı süpersinGecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Arrietty_ Yawrukush @Ceydos @deniz diyette @BlueSkyyyy M MaviFeslegen @Aomine Daiki Kazen @Akrrep @Beklenen2 Niloyatospikk @aydingelini @barga @Puuff 
Çok iyi bu hafta süper geçmişGeçen hafta: 70
Bu hafta: 68.1kilo verdim ama 
Fark: 1.9
Yüzde: 2.7
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallahteşekkürler kızlarrrr
Waowwww gözlerim açıldı süpersin
Çok iyi bu hafta süper geçmiş
gecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63
Sana Nil Karaibrahimgilin hadi inşallahhhh olucak olucakk olucakkk şarkısını armağan ediyorumŞu eteğe bir gün girer miyim acaba?
36 beden 
WuhuuuwwwwwHerkese selaaamm
Geçen hafta cuma : 74
Bugün : 72.4
Fark : 1.6
Yüzde : %2,16
@L O LYawrukush @Ceydos Birgaripanne 
Bir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurumAcilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim 
Ben henüz hazır hissetmiyorum kendimi.ciseak77 , M MaviFeslegen listeye girmek ister misiniz kizlar? 
pesto26 sende mezun uyesin canim, listeye girmek istiyor musun bugun? 
Bazan büyüklerde ne dediğinin nereye gittiğini tam bilmiyor. Ve kızlar en çok babalarından destek bekliyor. Kafana takma canım. Emin ol sana zarar gelmesini isteyecek son kişi babandirSu guzel haberlerin ustune kotu seylerin olmasi babaannem gelinlikgil gelince dunku olayi anlatti babam da destek alip hemen onun torunu da ona yapsin dedi guya saka yapmis oldu ama bir gozumde gorme kaybi var zaten diger gozume de cocuk torun tas atmasiyla mi kaybetmeliyim
Tani beni yigidimmmBir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurumAcilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim 
Selam yiğidimBir heves mesaj yazıp sonra bi daha uğramayan üyelere kendinizi tanıtmaktan içiniz bayılmıştır eminim ama üşenmeyenler kendileri hakkında bir kaç şey yazarsa çok mutlu olurumAcilen burayı benimseyip sorumlu hissetmem lazım. Yani kısacası seni tanımak isterim yiğidim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?