• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapma yaaaa😁
Sadece sabah kalkınca 1 adet kesme şeker yiyorum gerçekten bayılırım diye çok korkuyorum. Hamileyken bir gece o kadar istifra etmiştim ki hastaneye gittik hemen yatışım yapıldı açlıktan hemşire daha damar yolunu açmadan bayılmıştım. Çok açtım o zaman da bu yüzden hep korkuyorum
Bebeğim şimdş gebe değilsin, açlıktan bayılman için midenin ciddi anlamda boş olması, uzun zaman yiyecek görmemesi lazım.
Hadi aç kalmamak istiyorsun
Yoğurt ye? Peynir ye? Ufak miktarlarda bunları tüket.
Kesme şeker ne allasen
Direk göbeğe yağ olarak giden, hiç besleyiciliği olmayan bir madde.
İşlenmiş gıda.
Zaten nescafeyi de 3ü 1 arada içiyon onu da gördüm.
Dünyanın şekeri bunlar.
ben de tatlı sever bir bünyeyim
Kahveyi; filtre,sütsüz,şekersiz içebiliyorum artık. Ve deliriyorum buna.
İnsan alışıyor gerçekten

Günaydin
5.30 da ciktim yollara :KK53:
Annemde kaldik ise mesafem 2,5 km iken oldumu Sana 9 km. Birde hep yokus yukari. 35 dk da bisiklet ile geldim. Ama bittim. Yollar bombos tabi.
Mesaimin baslamasina 45 dk var. Spor odasina indim. Iyice canim ciksin :deli:
Ayy sana maşallah bide sonra çalışacaksın ben kolumu kaldıramazdımm

Aa ne karantinası hani normalleşildiydi ya
Kardeşim en yakın arkadaşı uzatmalı askerliğini yaptı gelemedi pandemiden geldiğinde hiç karantina falan duymadım ben hiç ama

malesef, birlikten birliğe değişiyor o durum :(

günaydınlar efem, minik sporlar yapacağım, benimle yapmak isteyen olursa diye linkini bırakıyorum:

Teli biraz şarj edip yürüyüşe çıktım 🏃🏃 (bu spor yapan emojilerin niye hepsi erkek acaba 😡)

Tartı sonucum berbat. Ya ben 66yi artık görmek istemiyorum. Vücudum da oraya yuvarliyor hemen. Neyse pozitif mesaj göndereyim ben yine de, önlemi alıp yürüyüşe çıktım işte :KK76:

ben de 76 küsurum bugün :') 2013'ten beri bi uygulamaya kilomu kaydediyorum oraya baktım geçen, geçmişte de 1 kere 75.9'u görmüşüm sonra hop ordan 76...77...80... diye gitmiş, hiç 75'te kalamamışım. şeytanın bacağını kırıcaz bu sefer merak etme :KK62:

ben de 76 küsurum bugün :') 2013'ten beri bi uygulamaya kilomu kaydediyorum oraya baktım geçen, geçmişte de 1 kere 75.9'u görmüşüm sonra hop ordan 76...77...80... diye gitmiş, hiç 75'te kalamamışım. şeytanın bacağını kırıcaz bu sefer merak etme :KK62:
Ay inşallah Baharcim ya 😍😍

Bu yürüyüş yaparken maske de ne zor di mi? Herkes koluna takmış ben de öyle yaptım 😅😅

Ya şu alttaki ibreleri görünce gaza basar gibi hissediyorum arabada ibreler sağaaaa gibi gözümde hep canlanıyor niye böyle oldum ki yaaa😂😂ralliiiii pilotu gibi 😂😂
Onların renklerini de daha soft birşeyler yapmak lazım sanki ☺️ zaten ibrenin sağda olması yetmezmiş gibi bir de kırmızı :KK64::skandal:(yani biz de biliyoz acık toplucanayız :KK70:)
O yüzden aktif etmedim. Biraz yeşil olsaydım iyiydi
Biraz da minik olabilir simgeler. Ama sanırım bizim bu konuda fikir yazmamiza izin verecekleri bir yer olacakmış 👍

Telefona bakmaktan yürüyemeyenlerde bugün 😂😂
IMG_20200719_103131.webp
Şimdi çektim 🤞

Adette artı mı geliniyor canım fark mı oluyor tartıda
Evet canim biraz oluyor simdi tartilacam farki paylasirim
o ibreleri görünce ben takdir ettim ya takımı, kimse öyle AMAN AMAN kilolu değilmiş işte 3-5 kilo versek tamamdır ayarındaymışız.
Bir iki kisi haric
Evet kaptanım.. sütüm çok etkilendi muhtemelen yaz sıcaklarından 2-3 gündür baya moralim yerlerde
Yazin bebegin emmesi fazla iyi olmaz diyorlar ama ferahlatici seyler ye

Bebeğim şimdş gebe değilsin, açlıktan bayılman için midenin ciddi anlamda boş olması, uzun zaman yiyecek görmemesi lazım.
Hadi aç kalmamak istiyorsun
Yoğurt ye? Peynir ye? Ufak miktarlarda bunları tüket.
Kesme şeker ne allasen
Direk göbeğe yağ olarak giden, hiç besleyiciliği olmayan bir madde.
İşlenmiş gıda.
Zaten nescafeyi de 3ü 1 arada içiyon onu da gördüm.
Dünyanın şekeri bunlar.
ben de tatlı sever bir bünyeyim
Kahveyi; filtre,sütsüz,şekersiz içebiliyorum artık. Ve deliriyorum buna.
İnsan alışıyor gerçekten
Haklısın valla Nescafe 3ü1arada aklında kalmış bak 😂nasıl iz bıraktıysam döv beni döv 😂😂

Back
X