• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet çevre kısmı onu biliyorum ama benim o çevre değil göğsün üst kısmı büyük taşıyor yukarı anladın
Senin de c cup o zaman
Trde standart b kap yapıyorlar çamaşırları
85b alıyorsun mesela, taşıyor diyorsun
Aslında ölçün 85c
Pentiden al bence çamaşırlarını
Onların ölçüleri tam oluyor
Bir de gittiğinde kızlar ölçüyor

Senin de c cup o zaman
Trde standart b kap yapıyorlar çamaşırları
85b alıyorsun mesela, taşıyor diyorsun
Aslında ölçün 85c
Pentiden al bence çamaşırlarını
Onların ölçüleri tam oluyor
Bir de gittiğinde kızlar ölçüyor
Bi deniyim ben Pierre Cardin alıyorum makinaya at at bişey olmuyor

1 ölçü sızma zeytinyağı, 3 ölçü saf gülsuyu. Makyaj temizleyici formül. Çok güzel çıkartır herşeyi 🤩
Böyle doğal bişey hiç denemedim valla. Çok kolaymış hemen yapam :)
Kolayı çok seven ben bugün içmedim 😁
Çoook iyi etmişsin kardiş ben de yaptım bi hovardalık 😬
Benim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni 😂😂

Etiket yapmayanlarda bugun😁

Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyor
Hmm olayı şimdi çaktım, eşleri etiketliyormuşuz 😬
Menün güzel bence ama sana ufak bir bilgi vermek istiyorum günde 2 dilim ekmek sınırı varmış geçen hafta az kalsın ceza yiyordum 🙈 haberin olsun yani ben bilmiyordum da ordan yırttım 😁😁
Eyvahlar olsun, çiçeğim burnumda cezayı yiyecektim az kalsın 😬 teşekkür ederim takım arkadaşım dikkat edicem.
Bugünkü menü
Sabah
TB ekmeğinden tost
1 bardak çay

Ara
Ödül olarak 2 top dondurma yedim 😁

Akşam
100 Gr et döner (yağı iyice alınmış)
Salata

Su 3 L
Bugünlük spor yok dinlenme zamanı 😊
pesto26 pesto26
Sabah ve akşam o kadar mini mini bir menü olmuşki dondurmaları görmedim bileee :dondurma: :KK9:
Kahvaltı
3 anjelika erik
1 kayısı
Domates salatalık
2 dilim.kavun

Ara 1 fincan süt
1.etimek

Akşam
2 kase yeşil mercimekli ıspanaklı corba

Sonra
1 külah dondurma :dondurma: özlemişim ya nasıl guzeldi

Su 2 litre
Spor yok. Çorbadan mi oldu acaba kendimi çok sis hissediyorum. Regl 1 gunu. Hic halim yok. Ve bütün akşam.uyudum. uyandim.dondurma yedim.geri uyudum.

@Tanssss
Ne kadarda karizmatik bir erik ismi böyle 😬
Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi 😔
Canım dün baklavayı gözyaşları içinde uğurlamıştık bugün de helva mı geldi 🤣
Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçekten 😔dürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi 😔
Asıl şimdi güçlü hissetme zamanı. Bugün bunları reddetmeyi başarmışsın sen daha neleri geri çevirirsin. Öldürmeyen şey güçlendirir, acı yok raki :super:
benim de önümüzdeki hafta erkek arkadaşım askerden gelecek. ona her şeyin olduğu bir yılbaşı sepeti hazırlamayı düşünüyorum o yüzden bugün tüm abur cubur ve içkileri kestim. bir ara ben de pes etmeye ve 3 pringles alıp 2 ödemeye çok yakındım. yersem yakacağım başka yolu yok. hedefim net kaloriyi 900 ve aşağısında tutmakta, şimdilik yemem iyi ama fazla yersem fazla spor yapacağım.
Şüşkoluğunu cips dünyasına borçlu olan bir yemeksever olarak 3al2 öde kampanyasına gösterdiğin direnişten dolayı seni kutluyurum barga

Böyle doğal bişey hiç denemedim valla. Çok kolaymış hemen yapam :)

Çoook iyi etmişsin kardiş ben de yaptım bi hovardalık 😬

Hmm olayı şimdi çaktım, eşleri etiketliyormuşuz 😬
Eyvahlar olsun, çiçeğim burnumda cezayı yiyecektim az kalsın 😬 teşekkür ederim takım arkadaşım dikkat edicem.

Sabah ve akşam o kadar mini mini bir menü olmuşki dondurmaları görmedim bileee :dondurma: :KK9:

Ne kadarda karizmatik bir erik ismi böyle 😬

Canım dün baklavayı gözyaşları içinde uğurlamıştık bugün de helva mı geldi 🤣

Asıl şimdi güçlü hissetme zamanı. Bugün bunları reddetmeyi başarmışsın sen daha neleri geri çevirirsin. Öldürmeyen şey güçlendirir, acı yok raki :super:

Şüşkoluğunu cips dünyasına borçlu olan bir yemeksever olarak 3al2 öde kampanyasına gösterdiğin direnişten dolayı seni kutluyurum barga
Yazdıkların ilaç gibi geldi sağol canımmm😘

benim de önümüzdeki hafta erkek arkadaşım askerden gelecek. ona her şeyin olduğu bir yılbaşı sepeti hazırlamayı düşünüyorum o yüzden bugün tüm abur cubur ve içkileri kestim. bir ara ben de pes etmeye ve 3 pringles alıp 2 ödemeye çok yakındım. yersem yakacağım başka yolu yok. hedefim net kaloriyi 900 ve aşağısında tutmakta, şimdilik yemem iyi ama fazla yersem fazla spor yapacağım.
Aynen öyle
Sevenler kavuşacak öyle mi 🥰yaşasın

Bu ibreler de ne güzelmiş böyle şüşkoluğumu afilli şekilde tasdikliyor. Tşkler ibreler.
dua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızda 😂😂😂
Alışmıştır artık o bir sürü bayan olan platformda ne yazılar görüyor kimbilir
Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyo 🤣 erkek kullanıcı yasak olduğu için. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım

dua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızda 😂😂😂

Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyo 🤣 erkek kullanıcı yasak olduğu için. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım
Sinirlerim bozuldu 🤣 hanııım hanııım ben buraya depresyona girmeye gelmedim diye ağlak mektup yazardım yetkililere, iyi ki kalkmış. Nal ne yaaa slfllsf

Sinirlerim bozuldu 🤣 hanııım hanııım ben buraya depresyona girmeye gelmedim diye ağlak mektup yazardım yetkililere, iyi ki kalkmış. Nal ne yaaa slfllsf

o ibreleri görünce ben takdir ettim ya takımı, kimse öyle AMAN AMAN kilolu değilmiş işte 3-5 kilo versek tamamdır ayarındaymışız.

Açma ibrelerini sende anacım bak ben dayanamadım kaldırdım 🤣🤣🤣 kendimi gaza kökleyen dombili gibi hissediyorum onları gördükçe hepsi sağa yatkın 🤣🤣🤣

Back
X