• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim :(
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Zeytin ,simit almistim kendim icin, gerisi hep esim ve cocuklaraydi..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti :(
ciseak77 ciseak77 cezala beni canim...

Kahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim :KK43:
Dun aksam Turkiye'den paket geldi, aslinda 1 ay once siparis etmistik, sonra baska bir eyalette takildi, Istanbul'a geri dondu,bizde iptal etmistik.
Ama Turk sirketi yeni bir kargo yapip bize yollamis tekrardan beklemiyorduk , aksam surpriz oldu..
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti :KK43:
Ben öyle bir şey yapamam. Canın sağ olsun :)

Kahvaltimi yaptim ama sucluyum, yarim simit yedim :KK43:
Aslinda cuma yiyecektim, 2 gun vardi sunun surasinda ama sabahta keyifsiz olunca , yedim yarim simiti :KK43:
Ye canım afiyet olsun
Sürdürülebilirlik açısından bence arada yemeliyiz canımızın istediğini.

Ay ruh daralmalı kaptanım. Babamız işe gitti. Benim oğluş sardı yine emmeye. Emmeyince de sıkıntıdan ağlıyo. Biaraz apartmanın otoparkına indiricem oynasın diye. Şansına bugün binadan arkadaşta yok
Oglan cocuklari düşkün oluyormus
Fransızlar araştırmış.. yoğurt ve kefir tüketen ülkelerin koranada ölüm oranı daha azmış. Sonunda yediğimiz bir şeyin bir şeye faydası cıktı.
Bence elma sirkesi ve bal zencefil zerdecal 😋😋
Bu kadar spora cok yavas kilo veriyorum ama. Benim ac kalmam lazim ac :/

Yok canim okadar agir degil artik sporlarim.
Crossfit de iken fenaydi :)
Canim bir sure vücudu dinlendirsen

Back
X